reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Wagnies Bidulko Ty powaznie z tym szusowaniem:confused: Skoro tak to damy Ci jeszcze z tydzień...wystarczy????? Zdrowiej szybko i na stok:laugh2:
To szybko sie kuruje i za tydzien na nartki!!!

Wagnies A na to szkolenie to musisz jechać? Najgorzej to "przechodzić" chorobę, trudniej sie wyleczyć, a tak byś wygrzała sie w łóżeczku sobotę, niedzielę i może by przeszło?
Niestety musze... to sa szkolenia z EFS-u, bardzo rygorystycznie podchodza do nieobecnosci (kazdy podpisywal zgode na potracenie z pensji ewentualnej kary nalozonej na pracodawce w przypadku nieobecnosi na szkoleniu)... a poza tym ponoc szkolenie jest super prowadzone i warto na nie jechac.

reklama
a oto mój dzisiejszy teścik :-) :-) :-)

ImageShack - Hosting :: p2240270ji3.jpg

Kajunia własnie spojrzałam na liste staraczek 2007 ...i wiesz co miałyśmy w

tym samym dniu czyli 28.02 testować .:laugh2: ...hahaha obie jesteśmy takie

wyrywne chyba bo ja dziś rano tez test zrobiłam .:laugh2: ...ale nie dostrzegłam na nim nawet mgiełki przypominajacej drugą kreseczkę ..:-( .no cóz ...może tak poprostu miało być ...:sick:
.w każdym razie jestem szczęsliwa ze mamy na 30tkach kolejna Brzuchatkę :tak: ....teraz tylko dbaj o siebie :tak: .....3 mam za Ciebie kciuki wiesz???? :tak:
przytulam Cię serdecznie :)):tak:

Jaguś - ja musiałam testować wczoraj, bo odstwiałam duphaston :-) wyszły II kreski i zaraz zadzwoniłam do gina - muszę go brać dalej :-)
a jeżeli chodzi o 30 - stki to ja za kilka dni skończę 24 latka, ale strasznie polubiłam Wasz - nasz wątek i się tu udzielałam :tak: chyba nie jesteście na mnie złe cio :zawstydzona/y:

Kajuniu :-D

co za wiadomość!!
Gratuluję Wam serdecznie :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2:
Życzę spokojnej ciąży.

Słowna z Ciebie kobitka - zaplanowałas że to będzie ostatni cykl i jest :tak:

vonko - ja się zupełnie nie nastawiałam, że w tym cyklu cokolwiek się stanie, a jednak :szok: 30.03. mam wizytę w Klinice leczenia niepłodności, mam już nawet skierowanie :tak: a tu zonk :-D :-D :-D obeszło się bez leczenia, a odstresowania psychicznego :-)

Kajunia wielkie gratulacje!!!!!!
Czy moge niesmialo poprosci o fluidki dla wszystkich staraczek ???

wagnies - fluidki napewno podeślę, poczekam jednak do poniedziałku jak zrobię betkę i będę pewna na 150 % że to ciąża :-) chociaż rano zrobiłam dwa kolejne testy i wyszły II krechy :tak:

Jagus - Paulinka jest prześlicznaaaaa!!!!!!!

Kajunia - ja tez jestem w szoku, ze tak wczesnie wyszedl Ci test - spojazalam u siebie - tez robilam w tym czasie i u mnie byl negatywny. Jesteś nadzieją dla dziewczyn, które muszą stymulować cykl. Jakie leki brałaś? Swoją drogą - trafiłaś na dobrych specjalistów.

Wagnies - jakbyś miała zwolnienie lekarskie to raczej nie mogą się dopominac niczego. Ale życzę Ci żebyś wyzdrowiałą i jak najwięcej wyniosła z tego kursu, nie mam tu na myśli materiałów promocyjnych, hehehe.

A ja jeszcze do poniedziałku u rodziców... Miałam wracać dzisiaj, ale przeczytałam, że w moim województwie kończa się wlasnie ferie, a pociągi którymi ja mogłabym dojechać do Trójmiasta jadą z gór, a jest śnieg. Nie chcę jechać w zatłoczonym przedziale.
A mama mi każe lezec w lozku z powodu tego mojego ucha... Niby juz mnie nie boli, ale tak je trochę "czuję". Myślę, ze to przez to, ze zle sobie kropelki zaaplikowalam i za mocno psiknełam do srodka:baffled: Tak mnie "przytyka". W kazdym razie jesli mi do poniedzialku nie minie, to ide do laryngologa.

witajcie w leniwą sobotę..
Kajuniu nawet nie wiesz, jak bardzo się cieszę!!! OGROMNIE CI GRATULUJĘ!!!:-)
Kajduś, Vonko z takim wsparciem pęcherzyk nie ma szans:-D jesteście Kochane:-*
Najeczko testy testami, a poszaleć można..:-D owocnego weekendu:tak:
Wagnies no dobra..czekamy tydzień i ani dnia dłużej:-D a potem dokonamy zbiorowego mordu na Marzannie:-D :-D :-D
Carioca myślę, że wizyta u lekarza to bardzo dobry pomysł:tak:
Jaguś fajowska Malutka:-)
Antilko jak się czujesz? buziaczki:-)

Kochane żegnam się póki co i lecę ogarnąć chałupkę póki co, potem jakieś zakupy i obiadek..do wieczorka:tak:

Kajunia - ja tez jestem w szoku, ze tak wczesnie wyszedl Ci test - spojazalam u siebie - tez robilam w tym czasie i u mnie byl negatywny. Jesteś nadzieją dla dziewczyn, które muszą stymulować cykl. Jakie leki brałaś? Swoją drogą - trafiłaś na dobrych specjalistów.

Carioca - ja też padłam ze zdziwienia :-D :-D :-D musiałam zrobić ten test 26dc, bo odstawiałam duphaston :-) widziałam baaaaardzo jaśniutki cień drugiej kreski :szok: byłam w szoku, dzisiaj zrobiłam kolejny a póki co dalej biorę duphaston :-)
Od 2dc do 5dc brałam clostilbegyt a od 18dc brałam duphaston (tylko w tym cyklu zapomiałam zapytać się gina od kiedy mam brać i brałam bodajże od 16 czy 17dc) ależ było moje zdziwienie:szok:
ale z ręką na sercu mogę przyznać, że w tym cyklu wcale nie myśleliśmy o dzidzi :no: ten cykl był dla nas stracony :zawstydzona/y: CUDA SIĘ ZDARZAJĄ :-)

Hej witajcie!
Kajuniu tak się cieszę (ale pisałam to chyba już dwa razy)!:-) :-D :-) To czekam do poniedziałku na szczęsliwy wynik betki!
Aluś poszaleliśmy troszeczkę wczoraj:happy2:. Mam nadzieję, ze trochę lepsze samopoczucie u Ciebie, miłego weekendowania!:-)

Carioca to zdrówka życze i wytrwania do poniedziałkowego spotkania z narzeczonym! :happy:
Jaguś fajna Paulinka!:-) Już tylko 5 dni! :yes:
Antilko dobrego dnia! :-)

Mnie też czeka sprzatanie, ale mam zamiar sie szybko z tym uwinąć!
Miłego weekendu Wszystkim!:happy:

KAjunia patrząc na Twój wykres to wychodzi,że ciaza juz może trochę starsza jest niż 3 tydzień?
Może to wcale nie była @ ? tym bardziej,ze pisałaś ,ze ona taka dziwna.....
bo temperaturki i w I i w II fazie podwyższone.

Robiłaś betę?

Cieszę sie,ze Tobie się udało wreszcie !!!!!

anusieńko - w 12dc miałam pęcherzyk dojrzewający :-) macica była pusta :-) ja nawet nie wiem kiedy strzeliliśmy :szok: :szok: :szok:

reklama
tak więc wynika jednak ,ze 15 dc wg tych wysokich temperatur była owulacja.A plemniczki poczekały sobie troszkę- bedzie dziewczynka:-).

trzymam kciuki mocno z calej siły

Do góry