reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Vonko:-)
Aluś ja także parę lat temu brałam Orgametril z powodu cysty na jajniku na szczęście dobrze to zniosłam.Szkoda, że u Ciebie są objawy uboczne:-( A co do Marzanny droga wolna;-) :-)
Zimno, zimno a u mnie w bloku kaloryfery dziś nie grzeją, maja to do 22 h naprawić... podobno:eek:

reklama
Antilko słabo z tymi kaloryferami, to może sobie świeczki zapalcie, będzie na pewno cieplej i nastrojowo..;-)
a co do Marzanny- bardzo dziękuję:-D Kobitki, która pomoże??:-D
u mnie gdyby ten pęcherzyk zechciał pęknąć orgametril byłby zbędny, mam nadzieję, że brałam go po raz ostatni..:tak:

To może zamiast leku, zaklęcie

Pęcherzyku w jajniku Alusia, pęknij natychmiast
Ona przecież tak bardzo pragnie dzidziusia
:-) :-) :-)

Pomogę Ci też będę powtarzać:tak: Teraz już uciekam sie położyć, bo znowu brzuszek o sobie zaczyna przypominać:dry:

witajcie:-)
ja sie od razu pisze na topienie tej marzanny!! niech ta zima sobie juz pojdzie precz!!! do tego wszyscy u mnie w biurze poki****ą i kaszlą.. a w powietrzu unoszą się opary czosnku... no doprawdy rewelacja:baffled::dry:
i ja tez nadal lekko podziebiona.. co nie jest mi teraz potrzebne!

Jagus, trzymam kciuki, zeby te twoje objawy to bylo to!!:)
Antilko, buziole:)
Alek, to ja tez bede powtarzac to zaklecie:-D
vonko, fajnie masz, ze u ciebie tak cieplo:tak:
Najka, wspolczuje osemek... ja mialam jedna wyrywana z kosci.. i bylo to niezapmniane przezycie..

milego dnia wszystkim!

Witajcie:happy::happy:

Rozwijajac temat marzanny pragnę poinformować,że dziś rano u nas minus 24 (w radio mówili,że odczuwalna minus 30):cool2::cool2::cool2:. uwielbiam zimę:tak::tak:

A dziś od rana mam dobry humor, bo:
1. wczoraj pofarbowałam włosy i dziś mam na głowie piękny mahoń:happy:
2. dzisiaj się ładnie ubrałam i umalowałam:happy:
3. i najważniejsze wczoraj przed zakończeniem pracy mój szef poinformował mnie, że dostanę podwyżkę:tak::tak:. Może nie jest to zbyt duża kwota (200zł), ale mam powód do radości, bo dostałam najwyższą podwyżkę (pozostali 100zł.) z uzasadnieniem, żeza to ilepracuję :happy::happy:.I to mnie cieszy:tak::tak:

Witam w piękny, słoneczny i mroźny dzień!:-)
Jakoś pusto tu, a południe już sie zbliża! Moja ósemka jakby sie uspokaja! Dzieki za słowa współczucia! Może już da sobie spokój z rośnięciem, przynajmniej na razie!

Sensi gratuluje podwyżki! I fajnego humorku. U nas tylko -9! Ja dzisiaj farbuję włosy na złoty brąż!

Kajda to w weekend podziałaj, żeby żadne przeziębienie Ci nie dokuczało! Już niedługo do domku!

Jaguś zastanawiałam się gdzie Ty się podziewałaś. Trzymam kciuki!:tak:

Aluś już niedługo!:-) :tak:

Antilko naprawili kaloryfery? Nie miały kiedy sie popsuć! To kocyki i świeczki w użyciu były? Przesyłam ciepłe uściski!:-)

Vonko uściski też dla Ciebie!:tak:

Monik coś się dawno nie odzywałaś! Co słychać?:confused:

Pozdrawiam Carioca Ewa Nicoya i inne 30stki serdecznie! I idę po zakupy i przy okazji na słoneczny spacerek!

reklama
witam rankiem....
u mnie w nocy byla okropna wichura.... mam nadzieje,ze dzisiaj sie ciut uspokoi.... no i wreszcie jeszcze kilka godzin pracy i weekend....

Do góry