reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie!
Kajdo to weekend bardzo imprezowy miałaś!:-) A ja bardzo cieszę sie, że mogę jeszcze w domku posiedzieć i energii nazbierać! :tak:

Sensi fajnie, że już jesteś zdrowa! :-) Gorączka spora była, ale kołderka zadziałała na szczęście!:yes: No i już prawdziwą brzuchatką jesteś z widocznym brzuszkiem! :-)
A wątek ostatnio coś mało uczęszczany, ale może to tymczasowo!

Miłego dnia!!!

reklama
wiatajcie w poniedzialek....
u mnie weekend minal bardzo leniuchowo... odpoczywalismy sobie z Joe ...
no i znowu zaczyna sie poniedzialek...
Sensi-super,ze juz jestes...
Najka- na pewno troche tymczasowo...
Kajda i Jagus33-nie ma jak sie troche wyszalec...
Wagnies- na pewno bedzie dobrze... mialysmy testowac w tym samym czasie...
Vonko- tydzien urlopu to dla mnie za malo... juz zaczynam sie zastanawiac nawet nad rezygnacja z pracy na moze dwa miesiace... ale jeszcze nie wiem... juz z Joe o tym rozmawialam,ale musze sie dobrze nad tym zastanowic...
wszystkie 30-tki serdecznie pozdrawiam....

Witaj Ewa! :-) A będziesz mogła wrócić do pracy po tych 2 miesiącach? Jeśli tak i finansowo dacie radę to fajny odpoczynek by był! Może nawet do Polski mogłabyś przyjechać?:confused:
Idę kupić parę rzeczy do obiadku...

Witam poweekendowo wszystkie 30 tki :-D

Chociaz ja zaprzestaje juz odrozniac dni tygodnia. Wlasnie mija miesiac odkad siedze na zwolnionku :laugh2: Nie narzekam, szkoda tylko, ze nie moge okien pomyc, firanek zmienic itp. Odpoczywam i odpoczywam.

Sensi - o jak fajnie, ze juz jestes! dobrze, ze juz wyzdrowialas. Ja to jak widze gdzies teraz prychająco-kasłającą osobę, to mam ochotę ją rozszarpać, ze łazi i zaraża.
A mnie tez sie jakis brzuszek pokazał, tylko mam wątpliwosci czy to dzidziołek czy to efekt kuracji tuczącej mojej mamy. Boje sie na mysl jak stane na swojej wadze :baffled: Kupilas juz sobie jakis ciazowy ciuszek?

Najka - duzo odpoczynku zycze, zamierzasz po prostu odpocząc w domku, odsapnąć - czy jest w planach jakas podroz?

Ewa - teraz jest taki czas - przedwiośnie, czlowiek czuje się ze nie ma sily na nic. Ale jesli uwazasz, ze to nie przejscowe, a dacie radę - to rób jak ci potrzeby mówią :happy: . Wyslalam maila z prosba o cwiczenia z angielskiego :happy:

Kajda - spoznione zyczenia urodzinkowe! Najmocniej życzę wiadomo czego: rózowiutkiego, zdrowiutkiego, tłuściutkiego bobasa jeszcze w tym roku! Skad jest zdjecie w Twoim avatarku?

Jagus - pozazdrościć, kiedy teraz ja na taką imprę pojde? Szczerze mowiac od czasu do czasu mam taka mysl :laugh2:

Vonka - co słychać po weekendzie?

Antila - a co u Ciebie mamuśka?

Arabella, Majeczka, Monik, Wagnes, Anusieńka, Kajunia (oraz wszystkie 30tki) - buziaki!

Carioca nic typowo ciążowego jeszcze nie kupiłam-nadal wchodzą mi na d*** (a raczej na brzuch;-)) spodnie sprzed ciąży (były troszkę za duże w pasie bo normalnie mam szczupłą talię ale krągłe bioderka i stąd-dopasowanie w biodrach= za duży pas:happy:). ale to ostatnie tchnienia moich spodni:tak:.
W pracy mam zapiernicz po tygodniowej niebytności, ale już mi się wszystko przejaśnia:-D:-D.

tęskniłam za wami..........

Oj będę miała już brzuszysko, bo to będą pierwsze dni 8 miesiąca. Mam nadzieję, że natura będzie dla mnie łaskawa.

A ja sobie kupuję w marcu ciążowe spodnie :-) Bo te ciuchy, które mam były jeszcze przed zaciążenieniem nieco przyciasne :zawstydzona/y: Zresztą nie mogę sie już doczekać brzuszka :laugh2: a w takich ciążowych bardziej widać :-D

Witaj Carioca! Nie myśl o wadze teraz! I jak kupisz te ciążowe ciuszki może jakieś zdjęcie nam tu wkleisz? :-) Rzeczywiście odpoczywać Ci pozostało!:))) A jak zdrowie Twojego mężczyzny? Chyba bardzo tęsknicie za sobą?
A my mysleliśmy o wyjeździe na 3 dni, ale mąż był na zwolnieniu cały tamten tydzień, więc teraz raczej urlopu nie weźmie, a poza tym inne sprawy wyszły... Ale trudno, mam nadzieję , że i tak odpocznę!

Sensi :-)! Jak sie przejaśnia znaczy już z górki będzie!:yes:

Aluś ciągle się nie odzywasz. Pozdrawiam Cię!:tak:

reklama
Najka - tęsnknimy straszliwie! Jeszcze się nigdy na tak długo nie rozstaliśmy i nie zamierzamy tego nigdy powtórzyć :no:
A w domku też sobie odetchniesz - wiadomo, mogę sie zalozyc, ze pewnie jakies sprzatanie wymyslisz, jak to baba :-) ale zawsze cos :-)

Do góry