To chyba najlepsze "lekarsto" na fasoleczki - luzik!!! Ale nie wiem jak u mnie bedzie z tym luzikiem w tym miesiącu - ale w końcu do trzech razy sztuka...hej kobietki kochane - dawno mnie nie było.... ostatnio to ja wszystko jakoś z doskoku :-).....
żadnych obserwacji mówię wam - kiedyś o tym pisałam... żadnego liczenia, przejmowania się i "zaglądania odwiecznie sobie w majtki".... u mnie poskutkowało... a namówiła mnie do tego moja ginekolog żeby było "zabawniej" :-) alek - głowa i cycki do góry - co ma być to będzie (a kciuki że fasolka będzie trzymam) - odpoczywaj i słoneczka nabieraj...
reszcie staraczek owocnego zafasolkowywania (w końcu wiosna wielkimi krokami się zbliża hihihihi) i szczęśliwych dwóch kreseczek.... :-)
reklama
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Hej!
Vonko to do przytulanka!:-) Oby ta wiosna przyszła tak szybko jak piszesz, juz bardzo jej wyglądam!
Kajdo rozwijam sie rozwijam! Mnie też dziś coś jajnik kłuje, co z tymi jajnikami?! U mnie na owu też za wcześnie. Idę na usg 1 marca. Ale proszę nie wmawiać sobie jakichś cyst i innych!
Hej Aluś , trudno wciąż miec entuzjazm, ale zaraz nowy cykl masz i jednak szansa nowa, prawda? Trzymaj się! Uściski!
Fajnie Nicoya że sie w końcu pojawiłaś. Jak plecki, no i brzuszek przede wszystkim?
Hej Dosiu życzę szczęścia , no i tego luziku!;-)
Vonko to do przytulanka!:-) Oby ta wiosna przyszła tak szybko jak piszesz, juz bardzo jej wyglądam!
Kajdo rozwijam sie rozwijam! Mnie też dziś coś jajnik kłuje, co z tymi jajnikami?! U mnie na owu też za wcześnie. Idę na usg 1 marca. Ale proszę nie wmawiać sobie jakichś cyst i innych!
Hej Aluś , trudno wciąż miec entuzjazm, ale zaraz nowy cykl masz i jednak szansa nowa, prawda? Trzymaj się! Uściski!
Fajnie Nicoya że sie w końcu pojawiłaś. Jak plecki, no i brzuszek przede wszystkim?
Hej Dosiu życzę szczęścia , no i tego luziku!;-)
hej najeczko plecki dokuczają ale zaczynam powoli się do tego przyzwyczajać hehehehe :-) brzusio rośnie - musiałam już się zaopatrzyć w sklepie dla ciężarówek bo nie mieszczę się w nic swojego - "wydęło mnie" okrutnie... dzięki i pozdrówka z wiosennymi fluidkami - i do wyrka zamiast przed kompem :-) pofiglować :-)
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
wszyscy zapadli w sen zimowy
reklama
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Jest mi strasznie źle:-( :-( :-( Wróciłam przed chwilą ze szpitala.Trafiłam tam z powodu silnych bóli brzucha, lekarz mnie zbadał i powiedział, że wszystko w porządku.Macica powiększona, szyjka zamknięta brak plamienia.No i niestety zrobił jeszcze Usg a tam nadal pęcherzyk ciążowy bez zarodka 10mm( 5 tydz)Diagnoza czekać tydzień powtórzyć betę i kolejne Usg szanse na pomyślny rozwój ciąży 35%:-( :-( :-( Proszę pomódlcie się za mnie abym, to jakoś przetrwała i nie zwariowała