reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej kobietki kochane - dawno mnie nie było.... ostatnio to ja wszystko jakoś z doskoku :-).....
żadnych obserwacji mówię wam - kiedyś o tym pisałam... żadnego liczenia, przejmowania się i "zaglądania odwiecznie sobie w majtki".... u mnie poskutkowało... a namówiła mnie do tego moja ginekolog żeby było "zabawniej" :-) alek - głowa i cycki do góry - co ma być to będzie (a kciuki że fasolka będzie trzymam) - odpoczywaj i słoneczka nabieraj...
reszcie staraczek owocnego zafasolkowywania (w końcu wiosna wielkimi krokami się zbliża hihihihi) i szczęśliwych dwóch kreseczek.... :-)
To chyba najlepsze "lekarsto" na fasoleczki - luzik!!! Ale nie wiem jak u mnie bedzie z tym luzikiem w tym miesiącu - ale w końcu do trzech razy sztuka...

reklama
Bo mam nadzieję, że tym razem się uda - ale luzik najważniejszy:-):-)!!!

Po wpadnę w depresję albo ciążę urojoną hehe

dosia - depresje to ty zostaw innym cio? ciąże urojone też.... teraz luzik, spokój.... seksik bez myślenia o tym czy się uda pełen namiętności i szczerości :-)

Hej!
Vonko to do przytulanka!:-) Oby ta wiosna przyszła tak szybko jak piszesz, juz bardzo jej wyglądam!

Kajdo rozwijam sie rozwijam! :-D Mnie też dziś coś jajnik kłuje, co z tymi jajnikami?!:confused: U mnie na owu też za wcześnie. Idę na usg 1 marca. Ale proszę nie wmawiać sobie jakichś cyst i innych!:no:

Hej Aluś , trudno wciąż miec entuzjazm, ale zaraz nowy cykl masz i jednak szansa nowa, prawda? Trzymaj się! Uściski!:tak:

Fajnie Nicoya że sie w końcu pojawiłaś. Jak plecki, no i brzuszek przede wszystkim?

Hej Dosiu życzę szczęścia , no i tego luziku!;-)

Najka też za Ciebie trzymam kciuki - jak co to będziemy razem mniej więcej w tym samym czasie robić teścik;-)

Pozdrawiam!!!

hej najeczko plecki dokuczają ale zaczynam powoli się do tego przyzwyczajać hehehehe :-) brzusio rośnie - musiałam już się zaopatrzyć w sklepie dla ciężarówek bo nie mieszczę się w nic swojego - "wydęło mnie" okrutnie... dzięki i pozdrówka z wiosennymi fluidkami - i do wyrka zamiast przed kompem :-) pofiglować :-)

reklama
Jest mi strasznie źle:-( :-( :-( Wróciłam przed chwilą ze szpitala.Trafiłam tam z powodu silnych bóli brzucha, lekarz mnie zbadał i powiedział, że wszystko w porządku.Macica powiększona, szyjka zamknięta brak plamienia.No i niestety zrobił jeszcze Usg a tam nadal pęcherzyk ciążowy bez zarodka 10mm( 5 tydz)Diagnoza czekać tydzień powtórzyć betę i kolejne Usg szanse na pomyślny rozwój ciąży 35%:-( :-( :-( Proszę pomódlcie się za mnie abym, to jakoś przetrwała i nie zwariowała:no:

Do góry