reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie:-)

Antilafajowskie te Twoje fluidki:tak: :tak: myślę że się załapałam na jakiś malutki. Jak nie teraz (bo raczej nie :-( ) to następnym razem.

U mnie bida. Brzuch boli tak jak bolał, jest mi niedobrze............bleee
tempka spadła do 36,70 Czuje że mnie zaleje.:baffled:

reklama
hej:-)

Antilko ja za fluidki nie dziękuję, co by nie zapeszyć:-D a dawka solidna:tak: Kochana jesteś:-*

Ewa, Kajda, Vonka dzięki:-) nastrój mam dziś lepszy trochę, udało mi się dziś zrobić ostatnie brakujące badania, jutro o 20 wizyta..i cóż..będzie, co ma być:tak: nie dam się Kobitki!:-D

Najeczko ale Ci fajnie, ferie masz za chwilę:tak:

Jaguś śliczne Maleństwo:-)

Sensi, Carioca, uściski dla dzielnych Mamuś:-)

do jutra..miłego wieczorku:-)

Dobry Wieczor wszystkim 30-tka!!

Ja tylko na chwile zagladnelam... tak w ramach relaksu... caly dzien dzis taki pracowity, siedze w papierach i nie wiem o ktorej pojde spac (mam jeszcze troche rzeczy do napisania)... a pasi jutro na 9 miec komplet materialow...

Zycze Wam kolorowych snoofff ;-)

Jaguś gratulacje dla siostry, dzidziuś słodki:happy:
Anusieńko dziękuję:-)
Aluś w takim razie trzymam kciuki o 20:tak:
Sensi ewentualnie ubranka mężusia pozostają;-) :-)
Carioca miłego odpoczywania.A swoją drogą szkoda, że nie da się wypocząć na zapas:happy:
Najko super wierszyk, może wymyślimy następne zwrotki.
Jeżeli chodzi o moją wizytę u gina.To jest ok tylko wcześnie, jak to dr powiedziała taka ciąża na pół gwizdka:baffled: Mam za tydzień powtórzyć hcg. Dostałam skierowanie na morf, mocz, cukier i OWA.W badaniu wewnętrznym: macica rozpulchniona, szyjka zasiniona czyli tak jak być powinno.

Hejka!
Vonko przykro, że ten brzuch dalej męczy:-(... Może no-spa i to wygrzewanie koniecznie! Wiem jaki ten ból okropny, chociaz ja zwykle bardzo bolesne mam same @, czasem ciężko wyrzymać i zwykle bez leków się nie obywa. Ale teraz tak na wszelki wypadek, jakby jednak fasoleczka była, lepiej żebyś na no-spie poprzestała.

Jaguś śliczny dzieciaczek siostry!:-)

Aluś ciesze sie, ze nastrój lepszy, a jutro czekam na dobre wieści z wizyty!:tak:

Antilko coś nie odzywasz się, byłaś u gina?

Dobrej nocki!

Antilko cieszę się ,że OK! To jeszcze do kadr czeka Cie wycieczka!:tak:

Usg mam zrobić po powrocie dr z urlopu, czyli po 20.02.Przepisała mi witaminki Centrum-Materna oraz No-Spę, gdyż kilka razy w ciągu dnia czuję kłucia w dole brzucha.

reklama
Do góry