reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
zaraz mnie szlag trafi z tym moim internetem....... ma byc high speed a jest tak powolny dzisiaj znowu,ze ............. otwiera okienka w tempie mrowim albo wcale i mnie tylko irytuje.... ale wlasnie chyba humorek mi sie poprawi,bo zaczyna pachniec chlebkiem,ktory sie "robi" w kuchni....

Włąśnie zajadam "serek wiejski" z Piątnicy (jedyny oryginalny-możecie mi wierzyć-trochyę się na tym znam:tak::tak:). dołożyłam do niego 2 łyżeczki miodu malinowego. Pychota:-p:-p:-p

milej reszty dnia... ja sie zbieram do pracy kilka minut wczesniej,bo bede musiala troszke rozgrzac samochod.... mam tylko nadzieje,ze zapali....
do wieczora u mnie....

Włąśnie zajadam "serek wiejski" z Piątnicy (jedyny oryginalny-możecie mi wierzyć-trochyę się na tym znam:tak::tak:). dołożyłam do niego 2 łyżeczki miodu malinowego. Pychota:-p:-p:-p

czy to ten klinek w wersji tłusty, półtlusty ?

też go lubię.

Sensi a jaka jest Twoja opinia na temat śmietan ? im krótszy czas do spożycia tym lepiej chyba?

zott np. ma długą datę ważności.

ugłaskania dla brzuszka :-)

Anusieńko "serek wiejski' to twarożek ziarnisty zatopiony w śmietance (produkt w kubeczku).
no właśnie w śmietance:tak:, bo jest jeszcze śmietana:tak:. Różnica jest zasadnicza; śmietanka jest słodka, a śmietana kwaśna.:happy::happy:
co do okresu trwałości-produkty mleczarskie typu mleko, smietanka, śmietana nie zawierają chemicznych konserwantów. przedłużenie okresu trwałości uzyskuje siępoprzez;
-zakwaszenie (śmietana będzie trwalsza:happy:)
- obróbkę termiczną(termizacja,pasteryzacja, UHT):happy:
- dodatek stabilizatorów:happy:

Brzunio czuje się ugłaskany:-D:-D

Witajcie!

Carioca odpoczywaj, co tam! A sen :-)! Ciekawe, czy rzeczywiście synek będzie, a śliczny to na pewno! :-D

Antilko dzięki za fluidki! U nas tez słoneczko, aż słonecznie sie w duszy robi!:-) Jak u lekarza?

Vonko jak samopoczucie?

Kajdo miłego urlopowania!

Sensi brzuszek już rośnie! To teraz będzie rósł coraz szybciej!:happy:

Ewo jak spadła tempka około połowy cyklu to dobrze, to znak, że wtedy mniej wiecej owulacja była! A że teraz w górze to jeszcze lepiej!:tak:

Wszystkie 30-stki pozdrawiam słonecznie!:-)

Najko oby nie za szybko, bo wstanę pewnego ranka i się okaże,że muszę iśc do pracy w rajstopach, bo tylko one będą pasowały:-D:-D:-D:-D:-D

Sensi jak nic na zakupy będziesz musiała pobiec niedługo!;-):-)

reklama
Do góry