reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

DZIEŃDOBEREK!

Dzisiaj ostatni dzień mojej laby, ale nawet chętnie wróce do pracy, ależ sobie odpoczęłam!

Śnił mi się dzisiaj synek :-) śliczny był :-)

reklama
Dopiero się dowiedziałam!!

Antila
gratulacje!!!!!

Witaj w gronie mamuś!!

A teraz biegnę poczytać, co napisałyście przez weekend:tak::tak::tak:

Cześć Kobietki:-)
U nas dzisiaj pięknie słonko świeci
Sensi bardzo dziękuję:-)
Vonko jak brzuszek:confused:
Carioca udanego dnia w pracy:tak:
Po raz pierwszy ode mnie dla wszystkich staraczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~
*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*
,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,
#^#^#^#^#^#^#^#^#^
"""""""""""""""""""""""""""
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

dzien dobry, babeczki:)
Najka, ale fajny wierszyk wymyslilas! zaklinacz małpowy:tak::-D
carioca77, czekamy na relacje z wizyty u gina!
monik75, kibicuje mocno caly czas! wiem, ze czas sie dluzy, ale dasz rade, na pewno!
Antila, lapie ostatni rządek:)
alek, jak samopoczucie dzisiaj?
sensi, vonka, arabella, newfie, Majeczka, moniolek, Ewa i reszta dziewuszek - buziaki i milego dnia
ja leniu****e na urlopie:)

A ja w sobotę przejrzałam moją szafę no i ucieszyłam się, bo spodnie "kanciaki" pasowały mi na dupkę i tylko na brzusiu guzik nie starczał (już nie ma go gdzie przeszyć):happy:, więc pomyślałam, że jeszcze się mogę wystroić nakładając bluzeczkę zakrywającą ten nieszczęsny guzik. ubranka przyszykowałam wczoraj wieczorem i dziś stroję się tuż przed wyjściem i ....:szok::szok: dopięłam zamek tylko do połowy:szok::szok::szok:. no i poszłam tak do pracy bo nie miałam już czasu i teraz staram się nie wstawać zza biurka i ciągle obciągam bluzkę:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Sensi - :-D :laugh2: :tak: :-) A może pas ciążowy sobie kup, skoro włazi na Ciebie wszystko, tylko się nie dopina. Takim pasem się przykrywa tego typu "niedoskonałości".

Dostałam jeszcze zwolnienie na miesiąc :-/ Ginka na moją głupią minę zapytała czy coś się beze mnie zawali. A jak nie, to mam wypoczywać, odpoczywać, wypoczywać aż do końca 3 miesiąca ciązy. Potem zobaczymy.

witajcie...
nic nie pisalam przez weekend,bo mi internet bardzo wolno chodzil i mi na nerwy dzialal.... tez nie bardzo rozumiem co sie dzieje z moja temperatura.... w piatek i sobote bardzo spadla,ale dzis znowu jest w gorze... ale i tak z Joe dzialalismy caly weekend,wiec moze cos z tego wyrosnie....:laugh2: poza tym u nas jest potwornie zimno,wprawdzie tylko -16 ale odczuwalne jak -30... najchetniej to bym w domku siedziala i sobie spokojnie w lozeczku pod kolderka sie wygrzewala...
Carioca77- gratulacje 3 okienka! super,ze sobie wypoczelas i jestes optymistycznie nastawiona do powrotu do pracy...
Sensi- pewnie czas na zakupy strojow ciazowych ;-)....
Antila- lapie fluidki cala buzka....
Najka- dobra rymowanka...
Vonko- mam nadzieje,ze masazyk i przytulanka pomogly....
Vagnies- trzymaj sie i mam nadzieje rowniez,ze w pracy bedziesz miec dobre wiesci....
Arabella- zostan z nami oczywiscie i nie przejmuj sie jak nie odpisujesz wszystkim, czasem jest to nawet niemozliwe....
Newfie- jak sie dzisiaj czujesz? mam nadzieje,ze lepiej... daj nam znac...
Monik75- my jestesmy tutaj po to zebysmy sie na wzajem wspieraly,dodawaly otuchy i wysuchiwaly zarowno wszelkich zalow i smutkow jak i wielkich radosci i nadzieji... i pamietaj,ze my myslimy o sobie na wzajem...
Alek- co u ciebie? jak samopoczucie?
Kajunia,Kajda,Jagus33 i cala reszta 30-tek pozdrowionka....

Carioca77- to super.... wypoczywaj i korzystaj,bo od wrzesnia to juz sobie za duzo w zyciu nie wypocznies ;-) :tak::laugh2::laugh2:....

reklama
Do góry