reklama
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Dopiero się dowiedziałam!!
Antila
gratulacje!!!!!
Witaj w gronie mamuś!!
gratulacje!!!!!
Witaj w gronie mamuś!!
A teraz biegnę poczytać, co napisałyście przez weekend
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Cześć Kobietki:-)
U nas dzisiaj pięknie słonko świeci
Sensi bardzo dziękuję:-)
Vonko jak brzuszek
Carioca udanego dnia w pracy
Po raz pierwszy ode mnie dla wszystkich staraczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~
*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*
,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,
#^#^#^#^#^#^#^#^#^
"""""""""""""""""""""""""""
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
U nas dzisiaj pięknie słonko świeci
Sensi bardzo dziękuję:-)
Vonko jak brzuszek
Carioca udanego dnia w pracy
Po raz pierwszy ode mnie dla wszystkich staraczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~
*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*
,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,,.,.,.,.,.,.,
#^#^#^#^#^#^#^#^#^
"""""""""""""""""""""""""""
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
kajda
szczęśliwa żona i mama
dzien dobry, babeczki
Najka, ale fajny wierszyk wymyslilas! zaklinacz małpowy
carioca77, czekamy na relacje z wizyty u gina!
monik75, kibicuje mocno caly czas! wiem, ze czas sie dluzy, ale dasz rade, na pewno!
Antila, lapie ostatni rządek
alek, jak samopoczucie dzisiaj?
sensi, vonka, arabella, newfie, Majeczka, moniolek, Ewa i reszta dziewuszek - buziaki i milego dnia
ja leniu****e na urlopie
Najka, ale fajny wierszyk wymyslilas! zaklinacz małpowy
carioca77, czekamy na relacje z wizyty u gina!
monik75, kibicuje mocno caly czas! wiem, ze czas sie dluzy, ale dasz rade, na pewno!
Antila, lapie ostatni rządek
alek, jak samopoczucie dzisiaj?
sensi, vonka, arabella, newfie, Majeczka, moniolek, Ewa i reszta dziewuszek - buziaki i milego dnia
ja leniu****e na urlopie
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
A ja w sobotę przejrzałam moją szafę no i ucieszyłam się, bo spodnie "kanciaki" pasowały mi na dupkę i tylko na brzusiu guzik nie starczał (już nie ma go gdzie przeszyć), więc pomyślałam, że jeszcze się mogę wystroić nakładając bluzeczkę zakrywającą ten nieszczęsny guzik. ubranka przyszykowałam wczoraj wieczorem i dziś stroję się tuż przed wyjściem i .... dopięłam zamek tylko do połowy. no i poszłam tak do pracy bo nie miałam już czasu i teraz staram się nie wstawać zza biurka i ciągle obciągam bluzkę
Sensi - :-) A może pas ciążowy sobie kup, skoro włazi na Ciebie wszystko, tylko się nie dopina. Takim pasem się przykrywa tego typu "niedoskonałości".
Dostałam jeszcze zwolnienie na miesiąc :-/ Ginka na moją głupią minę zapytała czy coś się beze mnie zawali. A jak nie, to mam wypoczywać, odpoczywać, wypoczywać aż do końca 3 miesiąca ciązy. Potem zobaczymy.
Dostałam jeszcze zwolnienie na miesiąc :-/ Ginka na moją głupią minę zapytała czy coś się beze mnie zawali. A jak nie, to mam wypoczywać, odpoczywać, wypoczywać aż do końca 3 miesiąca ciązy. Potem zobaczymy.
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
witajcie...
nic nie pisalam przez weekend,bo mi internet bardzo wolno chodzil i mi na nerwy dzialal.... tez nie bardzo rozumiem co sie dzieje z moja temperatura.... w piatek i sobote bardzo spadla,ale dzis znowu jest w gorze... ale i tak z Joe dzialalismy caly weekend,wiec moze cos z tego wyrosnie.... poza tym u nas jest potwornie zimno,wprawdzie tylko -16 ale odczuwalne jak -30... najchetniej to bym w domku siedziala i sobie spokojnie w lozeczku pod kolderka sie wygrzewala...
Carioca77- gratulacje 3 okienka! super,ze sobie wypoczelas i jestes optymistycznie nastawiona do powrotu do pracy...
Sensi- pewnie czas na zakupy strojow ciazowych ;-)....
Antila- lapie fluidki cala buzka....
Najka- dobra rymowanka...
Vonko- mam nadzieje,ze masazyk i przytulanka pomogly....
Vagnies- trzymaj sie i mam nadzieje rowniez,ze w pracy bedziesz miec dobre wiesci....
Arabella- zostan z nami oczywiscie i nie przejmuj sie jak nie odpisujesz wszystkim, czasem jest to nawet niemozliwe....
Newfie- jak sie dzisiaj czujesz? mam nadzieje,ze lepiej... daj nam znac...
Monik75- my jestesmy tutaj po to zebysmy sie na wzajem wspieraly,dodawaly otuchy i wysuchiwaly zarowno wszelkich zalow i smutkow jak i wielkich radosci i nadzieji... i pamietaj,ze my myslimy o sobie na wzajem...
Alek- co u ciebie? jak samopoczucie?
Kajunia,Kajda,Jagus33 i cala reszta 30-tek pozdrowionka....
nic nie pisalam przez weekend,bo mi internet bardzo wolno chodzil i mi na nerwy dzialal.... tez nie bardzo rozumiem co sie dzieje z moja temperatura.... w piatek i sobote bardzo spadla,ale dzis znowu jest w gorze... ale i tak z Joe dzialalismy caly weekend,wiec moze cos z tego wyrosnie.... poza tym u nas jest potwornie zimno,wprawdzie tylko -16 ale odczuwalne jak -30... najchetniej to bym w domku siedziala i sobie spokojnie w lozeczku pod kolderka sie wygrzewala...
Carioca77- gratulacje 3 okienka! super,ze sobie wypoczelas i jestes optymistycznie nastawiona do powrotu do pracy...
Sensi- pewnie czas na zakupy strojow ciazowych ;-)....
Antila- lapie fluidki cala buzka....
Najka- dobra rymowanka...
Vonko- mam nadzieje,ze masazyk i przytulanka pomogly....
Vagnies- trzymaj sie i mam nadzieje rowniez,ze w pracy bedziesz miec dobre wiesci....
Arabella- zostan z nami oczywiscie i nie przejmuj sie jak nie odpisujesz wszystkim, czasem jest to nawet niemozliwe....
Newfie- jak sie dzisiaj czujesz? mam nadzieje,ze lepiej... daj nam znac...
Monik75- my jestesmy tutaj po to zebysmy sie na wzajem wspieraly,dodawaly otuchy i wysuchiwaly zarowno wszelkich zalow i smutkow jak i wielkich radosci i nadzieji... i pamietaj,ze my myslimy o sobie na wzajem...
Alek- co u ciebie? jak samopoczucie?
Kajunia,Kajda,Jagus33 i cala reszta 30-tek pozdrowionka....
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Carioca77- to super.... wypoczywaj i korzystaj,bo od wrzesnia to juz sobie za duzo w zyciu nie wypocznies ;-) ....
reklama
Carioca77- to super.... wypoczywaj i korzystaj,bo od wrzesnia to juz sobie za duzo w zyciu nie wypocznies ;-) ....
dokładnie to samo powiedziała moja mama :-)