reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Antila - ja nie mam wg om, bo miałam spóźnioną owu, ale miałam akurat monitoring cyklu i wg tego datę mam na 17 września. Wg pierwszego usg fasoliny datę mam na 15 września, ale gin pocieszył mnie że moim terminem jest calutki wrzesień :-)

A Ty na kiedy "planujesz"?

Witam wszystkie 30tki!

reklama
Cześc Dziewczynki:-)

No ja niestety bolesna jestem nadal:-( Brzunio boli jak jasna...... do tego cysie mało nie eksplodują. jednym słowem: "standart":wściekła/y: :wściekła/y:
Cóś mi sie wydaje że jednak tej wizyty nie odwołam. :eek: Ale z drugiej strony to może wreszcie przyniesie mi ona jakies plusy:confused:
Pożyjemy zobaczymy.
Póki co ściskam mocno Was wszystkie:tak: :tak: Kochane jesteście....co do jednej. Bużka. Ide dokończyć obiadek a potem poleżeć na kanapie.:happy:

Nie mam dziś dobrego dnia... rano znów krwawienie, przepłakałam całe przedpołudnie :-( . Potem już spokój, nic się nie działo...
termin mam na 5.10.07, staram się być dobrej wiary... ale nie jest to łatwe :-(
Trzymajcie się!

Newfie odpoczywaj ile dasz tylko radę.Mam nadzieję, że to krwawienie się już nie pojawi.
Carioca wg om wypada mi na 07.10.07:-) :-) :-) ale po usg pewnie się to zmieni:confused: Wiem dokładnie kiedy TO się stało 12.01.07;-)
Vonko miłego "kanapowania":happy:

Witajcie!
Byliśmy u rodziców, a teraz juz w domku. Mnie też brzuch pobolewa i nastrój różnie, ale trzymam się.
Antilko dobrze sie składa z Twoim urlopem! :tak:Od kiedy go masz? A do lekarza to jutro biegniesz, prawda?

Vonko tak czy inaczej wierzę, że Tobie uda sie niedługo!:-) A na ten brzuch nieszczęsny to rzeczywiście chyba kanapowanie najlepsze!

Newfie trzymaj sie! I leż, a jakby co do lekarza!

Newfie bądż dobrej myśli. Wierzę ze wszystko sie szybciutko unormuje. Pozdrawiam Cie cieplutko.

Najko to widze że mamy podobne dolegliwości brzuszkowe:-( z tym że mnie to już nie pobolewa ale boli non stop:-( , przez co mój nastrój też jest "pod psem".

Antilko kiedy sie wybierasz na urlop? W każdym razie ja juz Ci życzę wspaniałego relaksu.:-D

Carioca wrześnióweczko - pozdówka dla Ciebie i "brzuszka":happy:

Powiem Wam że troche sie wkurzyłam ogladając mecz naszych chłopaków z Niemcami:wściekła/y: Liczyłam na I-szy plac. Ale chyb atroche trema ich zżarła:-(

No trudno, srebro też dobre jest!:tak:

Vonko może pogrzejesz czymś ten brzuszek?:confused:

Carioca jak sie czujesz?

Ewo coś w weekend nie pojawiasz sie u nas? :confused:

Pozdrowionka!:-)

Pewnie, że srebro dobre huuuuura:-) :-) :-)
Vonko tak bez przerwy boli:confused: Bidulka:-(
Najko urlop mam w tym tygodniu czwartek i piątek( plus weekend) wracam na dwa dni do pracy i potem od środy i weekend:tak: :-)
Do lekarki chciałam jutro, podobno jest ostatni dzień przed urlopem.Może mnie przyjmie:eek:

reklama
Witam trzydziesteczki

Pare dni mnie tu niebyło a tu takie wiadomośći !!!

Antila WIELKIE GRATULACJE!!!
Dużo zdróweczka dla Cebie i dla fasolki:-):-):-)

Newfie dla Ciebie i fasolki też dużo zdróweczka:happy:. Bądź dobrej myśli to pomaga. Trzymam za wsa kciuki:happy:.

Buziaczki dla Was wszystkich :-D

Do góry