reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

carioca ja lipcóweczka :-)
pomykając spać wysyłam wszystkie dobre aniołki by was do snu utuliły, nadzieją natchnęły, a facetów by zafasolkowywali hihihihi

reklama
Antilka, ale dobrą nowinę nam tu ogłosiłaś! Wielkie gratulacje!!!
U mnie pewnie nic w tym cyklu, bo od wczoraj pobolewa mnie brzuch na @. Nie chcę wstręciuchy!!!

Antila, gratulacje !!! Arabella - trzymam kciuki coby się @ trzymała z daleka :tak:
Ja troszkę sie podniosłam na duchu - Beta HCG 48 godz temu 600, dziś 1620. Powinna sie podwoić przynajmniej. Może nie skończy się najgorszym... Plamienie na razie ustąpiło, zobacze jutro do południa, jak się znów pojawi to dzwonię do gina ...

Antila- GRATULACJE!!!!!!! jakze cudowna wiadomosc przed weekendem...
ja tez chce byc nastepna nastepnej.....
Alek- pecherzyki na pewno urosna,do wtorku jeszcze kilka dni....
Newfie- mam nadzieje,ze plamienie ustalo...
Nicoya- czy ty cierpialas na kregoslup bedac dzieckiem? niestety nie ma lekow na usmierzenie boli,trzeba tylko odpowiednie dla siebie pozycje znalezc i starac sie unikac innych,ktore powoduja lub poglebiaja bol....
Carioca77- jeszcze nie skonczylam sweterka,bo zatrzymalam sie w polowie jak @ przyszla.... a ty,zaczelas juz cos przygotowywac?
Vonko,Najka,Majeczka,Kajda,Arabella,Alek i reszta my bedziemy nastepne... nie zerknelam do listy staraczek wiec nie wiem jaka bedzie ta nasza kolejnosc ale ten cykl jest nasz i musi sie udac.... :tak::tak::tak::tak:

dzieńdoberek 30tki!

Newfie - cieszę się, że się uspokoiło, ale postaraj się nie forsować. Mimo wyszystko powinnać odwiedzić gina w poniedzialek i mu powiedzieć. Wysypiaj się dokładnie i lepiej daruj sobie porządne sobotnie sprzątanie.

Ewa - a mnie zapał opuścił :zawstydzona/y: mam trochę nieco innych robótek ręcznych i trochę mi bokiem wyszły.

Nicoya - widać Ci już brzuszek? Bo ja się nie mogę doczekać, choć tak jakby coś był większy, ale tylko ja to widzę :nerd: A na koniec 3 miesiąca kupię sobie ciążowe jeansy.

Arabelko - i Ty niebawem się doczekasz, oby jeszcze w tym roku :-) a poki małpiszona nie ma, wszystko może się zdażyć :-)

Newfie, ciesze sie ze plamienie ustapilo:) ale tak jak pisala Carioca, lepiej umow sie do gina. i jak najwiecej wypoczywaj:)
Ewa, a moze ja tez jakies robotki zaczne robic?? moja mama swego czasu robila bardzo duzo sweterkow na drutach i mnie uczyla. swetra to ja nigdy nie zrobilam, ale szaliczki owszem;) no a babcia szydelkowac mnie uczyla.. i kilka sewetek nawet zrobilam.. tylko jak na razie to czasu nie mam na to... ale w sumie fajne zajecie;)
Carioca, helol:)

wszystkim zycze udanej soboty:) pozdrawiam:-)

ewa - jako dziecko nie miałam problemów - na studiach zerwałam mięśnie przy kręgosłupie ale w innej części... więc tak naprawdę nie potrafię sobie wytłumaczyć skąd się to bierze... - za to że ćwiczonka przez ciebie polecane nie pomogły wpraszam się na te sławietne gołąbki hihihih :-)
carioca - widać brzusio widać - już przestaję kupować większe rzeczy normalne że tak powiem i wybiorę się do sklepu dla ciężarówek :-)

całej reszcie tu kobietek zgromadzonych słonecznych fasolkowych fluidków, dziś jest tak ślicznie że możnaby świat ukochać :-)

Hej, dziś rano znów pojawiło się kilka kropli krwi, pojachałam do gina. Dał mi duphaston i powiedział że wyniki Bety są bardzo obiecujące. Trochę mnie uspokoił. Odpoczywam dziś, dzięki dziewczyny za troskę !
Miłego dzionka Wam życzę :-)

Witajcie w sobotnie popołudnie! Pospałam sobie porządnie, ale niestety nastrój przed@-owy, brzuch pobolewa i męcząca zmienność nastroju od rozdrażnienia do płaczliwości jakiejś :no: :sad:. Tak często mam przed @, napięcie beznadziejne, bee, może castagnus mi pomoże, bo też pomaga podobno, zamierzam go brać od 1 dnia cyklu.
Mam nadzieję, że Antilka oszczędza się w tej pracy, rzeczywiście to stanowczo za długo i jeszcze w nocy :no:...

Kajda jak piszesz o wyluzowaniu to zdaję sobie sprawę, że tak pewnie najlepiej, ale mam wrażenie, ze po tych kilku miesiącach to po prostu nie mam pojęcia jak się w tej kwestii wyluzować. Na początku tak, ale teraz coraz trudniej jakoś...

Arabello odganiamy razem wredne @-y? :wściekła/y:

Newfie bardzo sie cieszę, ze lepiej się czujesz i betka wyszła OK! Odpoczywaj!

Ewo jak dobrze, że Ty optymistycznie nastawiona! I działacie? Bo widzę na suwaczku, że czas na to. Czy w końcu testy owulacyjne używasz?

Carioca radzisz sobie z mdłościami? Rzeczywiscie dużo nam sie zafasolkowanych nazbierało na 30-stkach!:-)

Aluś jak wizyta w Lublinie? Teraz wszystko tu płynie odwilżowo niestety. Cieplutko pozdrawiam!

Wszystkim miłej soboty!:-)

reklama
Do góry