reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziękuję Wam Kochane za wsparcie..
ale dołek, jaki dziś złapałam jest chyba głęboki..:-(
zmykam, żeby Wam nie smęcić..

papa..

reklama
Alek - nie smutaj się - trzeba być dobrej myśli :-)

Antila - wyjaw nam proszę ile masz lat i jak długo się starałaś?

Uwielbiam Was wszystkie jednakowo, ale Vonka będzie następna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aluś :-(Trzymaj się! I przecież możesz posmęcić, jeśli tylko mogłoby Ci to pomóc! A pęcherzyki rosną powolutku!:-)

Dziewczyny, wśród nas jest sierpniówka - Sensi, wrześniówka - ja, październikówka - Antila... Pomóżcie mi uporządkować - są lipcóweczki, czerwcówki? Nicoya, Newfie, Efilo - Wy na kiedy termin macie?

Co miesiąc prorok :-)

Aluś kochanie wiem ,że jest Ci źle i smutno, ale musisz być dzielna MUSISZ!!!!!!
Najko jutro muszę iść do pracy, bo nikt nie wie o fasolnie:-( W sierpniu skończyłam 30 lat.Teraz starałam się 4 cykle, ale w pierwszym związku ponad rok i nic z tego nie wyszło( teraz sie z tego cieszę)
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, idę się położyć,ale i tak pewnie nie zasnę:-D Może jutro w pracy kopa dorwę, bo 24h bez Was to wieczność.

chwile mnie nie bylo a tu takie niusy!!:szok::-D
ANTILA
GRATULACJE WIELKIE!!!!

ALEż SIE CIESZE!!

bralas w tym cyklu jakies wspomagacze??
suwaczek poprosimy:) i porcyjke fluidków:)

Antilko - przemyśl ten 24 godzinny maraton.
Wspomne jeszcze, ze prawo pracy zabrania kobietom w ciąży pracy w godzinach nocnych.

Kajda dziękuję bardzo:-)Nie brałam nic zapisłam się na monitoring w lutym :-D :-D :-D Będę musiła odwołać.Nie wierzę, ze zafasolkowałam przy takiej prolaktynie po obciążeniu.Jak widać cuda się zdarzają:tak:
Zupełnie spać mi się nie chce:eek:

Najko kochanie wiem ,ale jutro nikt z szefostwa nie pracuje. Komu mam to zgłosić:confused: :confused: :confused: Nadmienię że jestem tam b. potrzebna i sama. W nocy na pewno się zdrzemnę:-)

reklama
Antilko, bardzo sie ciesze, naprawde:-):tak:super, super:)
tak, cuda sie zdarzaja i niejedna tutaj dziewczyna juz sie o tym przekonala:tak:
no i chyba nioe nastawialas sie bardzo ze sie uda przy takiej prolaktynie, wiec kolejny dowod, ze psychika jest tutaj bardzoi wazna i wyluzowanie... i wszystko jest mozliwe!!!
Majeczko, ja bym chciala, zeby byla teraz twoja kolej:)
i vonko Twoja:)
wierze mocno, ze wam sie uda juz niedlugo:)
i calej reszcie 30-tek:tak:
Aleczku, mysle o Tobie i sciskam mocno! na nic to zamartwianie! jest weekend, spedz go przyjemnie i nie pozwol dolkom zagoscic! tak! jestem cos bojowo nastawiona, hihii...
dziewczyny, uda nam sie... w najmniej oczekiwanym momencie:)
dzidziolki sie posypia, mowie wam:tak::-)

Newfie, jak tam??

Do góry