reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziękuję Wam Kochane za wsparcie..
ale dołek, jaki dziś złapałam jest chyba głęboki..:-(
zmykam, żeby Wam nie smęcić..

papa..

reklama
Alek - nie smutaj się - trzeba być dobrej myśli :-)

Antila - wyjaw nam proszę ile masz lat i jak długo się starałaś?

Uwielbiam Was wszystkie jednakowo, ale Vonka będzie następna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aluś :-(Trzymaj się! I przecież możesz posmęcić, jeśli tylko mogłoby Ci to pomóc! A pęcherzyki rosną powolutku!:-)

Dziewczyny, wśród nas jest sierpniówka - Sensi, wrześniówka - ja, październikówka - Antila... Pomóżcie mi uporządkować - są lipcóweczki, czerwcówki? Nicoya, Newfie, Efilo - Wy na kiedy termin macie?

Co miesiąc prorok :-)

Aluś kochanie wiem ,że jest Ci źle i smutno, ale musisz być dzielna MUSISZ!!!!!!
Najko jutro muszę iść do pracy, bo nikt nie wie o fasolnie:-( W sierpniu skończyłam 30 lat.Teraz starałam się 4 cykle, ale w pierwszym związku ponad rok i nic z tego nie wyszło( teraz sie z tego cieszę)
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, idę się położyć,ale i tak pewnie nie zasnę:-D Może jutro w pracy kopa dorwę, bo 24h bez Was to wieczność.

chwile mnie nie bylo a tu takie niusy!!:szok::-D
ANTILA
GRATULACJE WIELKIE!!!!

ALEż SIE CIESZE!!

bralas w tym cyklu jakies wspomagacze??
suwaczek poprosimy:) i porcyjke fluidków:)

Antilko - przemyśl ten 24 godzinny maraton.
Wspomne jeszcze, ze prawo pracy zabrania kobietom w ciąży pracy w godzinach nocnych.

Kajda dziękuję bardzo:-)Nie brałam nic zapisłam się na monitoring w lutym :-D :-D :-D Będę musiła odwołać.Nie wierzę, ze zafasolkowałam przy takiej prolaktynie po obciążeniu.Jak widać cuda się zdarzają:tak:
Zupełnie spać mi się nie chce:eek:

Najko kochanie wiem ,ale jutro nikt z szefostwa nie pracuje. Komu mam to zgłosić:confused: :confused: :confused: Nadmienię że jestem tam b. potrzebna i sama. W nocy na pewno się zdrzemnę:-)

reklama
Antilko, bardzo sie ciesze, naprawde:-):tak:super, super:)
tak, cuda sie zdarzaja i niejedna tutaj dziewczyna juz sie o tym przekonala:tak:
no i chyba nioe nastawialas sie bardzo ze sie uda przy takiej prolaktynie, wiec kolejny dowod, ze psychika jest tutaj bardzoi wazna i wyluzowanie... i wszystko jest mozliwe!!!
Majeczko, ja bym chciala, zeby byla teraz twoja kolej:)
i vonko Twoja:)
wierze mocno, ze wam sie uda juz niedlugo:)
i calej reszcie 30-tek:tak:
Aleczku, mysle o Tobie i sciskam mocno! na nic to zamartwianie! jest weekend, spedz go przyjemnie i nie pozwol dolkom zagoscic! tak! jestem cos bojowo nastawiona, hihii...
dziewczyny, uda nam sie... w najmniej oczekiwanym momencie:)
dzidziolki sie posypia, mowie wam:tak::-)

Newfie, jak tam??

Do góry