reklama
Alek - nie smutaj się - trzeba być dobrej myśli :-)
Antila - wyjaw nam proszę ile masz lat i jak długo się starałaś?
Uwielbiam Was wszystkie jednakowo, ale Vonka będzie następna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Antila - wyjaw nam proszę ile masz lat i jak długo się starałaś?
Uwielbiam Was wszystkie jednakowo, ale Vonka będzie następna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Aluś kochanie wiem ,że jest Ci źle i smutno, ale musisz być dzielna MUSISZ!!!!!!
Najko jutro muszę iść do pracy, bo nikt nie wie o fasolnie:-( W sierpniu skończyłam 30 lat.Teraz starałam się 4 cykle, ale w pierwszym związku ponad rok i nic z tego nie wyszło( teraz sie z tego cieszę)
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, idę się położyć,ale i tak pewnie nie zasnę Może jutro w pracy kopa dorwę, bo 24h bez Was to wieczność.
Najko jutro muszę iść do pracy, bo nikt nie wie o fasolnie:-( W sierpniu skończyłam 30 lat.Teraz starałam się 4 cykle, ale w pierwszym związku ponad rok i nic z tego nie wyszło( teraz sie z tego cieszę)
Dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa, idę się położyć,ale i tak pewnie nie zasnę Może jutro w pracy kopa dorwę, bo 24h bez Was to wieczność.
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Kajda dziękuję bardzo:-)Nie brałam nic zapisłam się na monitoring w lutym Będę musiła odwołać.Nie wierzę, ze zafasolkowałam przy takiej prolaktynie po obciążeniu.Jak widać cuda się zdarzają
Zupełnie spać mi się nie chce
Zupełnie spać mi się nie chce
reklama
kajda
szczęśliwa żona i mama
Antilko, bardzo sie ciesze, naprawde:-)super, super
tak, cuda sie zdarzaja i niejedna tutaj dziewczyna juz sie o tym przekonala
no i chyba nioe nastawialas sie bardzo ze sie uda przy takiej prolaktynie, wiec kolejny dowod, ze psychika jest tutaj bardzoi wazna i wyluzowanie... i wszystko jest mozliwe!!!
Majeczko, ja bym chciala, zeby byla teraz twoja kolej
i vonko Twoja
wierze mocno, ze wam sie uda juz niedlugo
i calej reszcie 30-tek
Aleczku, mysle o Tobie i sciskam mocno! na nic to zamartwianie! jest weekend, spedz go przyjemnie i nie pozwol dolkom zagoscic! tak! jestem cos bojowo nastawiona, hihii...
dziewczyny, uda nam sie... w najmniej oczekiwanym momencie
dzidziolki sie posypia, mowie wam:-)
Newfie, jak tam??
tak, cuda sie zdarzaja i niejedna tutaj dziewczyna juz sie o tym przekonala
no i chyba nioe nastawialas sie bardzo ze sie uda przy takiej prolaktynie, wiec kolejny dowod, ze psychika jest tutaj bardzoi wazna i wyluzowanie... i wszystko jest mozliwe!!!
Majeczko, ja bym chciala, zeby byla teraz twoja kolej
i vonko Twoja
wierze mocno, ze wam sie uda juz niedlugo
i calej reszcie 30-tek
Aleczku, mysle o Tobie i sciskam mocno! na nic to zamartwianie! jest weekend, spedz go przyjemnie i nie pozwol dolkom zagoscic! tak! jestem cos bojowo nastawiona, hihii...
dziewczyny, uda nam sie... w najmniej oczekiwanym momencie
dzidziolki sie posypia, mowie wam:-)
Newfie, jak tam??