reklama
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Antilko! :-) :-) Fajnie nam sie luty zaczyna! Antilko wyśpij się pomimo takich wrażeń! Pamiętam, ze ktoś, chyba Anusieńka po tym jak Carioca zafasolkowała napisała Ci "Będziesz nastepna". Wyprorokowała normalnie! Kto mi powie "Będziesz następna"?!
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Dzięki Kochane moje:-)
Najko M w domku jak zobaczył test to myślał, że mu owulacyjny pokazuję i do pracy się trzeba brać Poszliśmy razem zrobić betkę i po wyniki.No i uwierzył.Jest winko ( dla mnie rozcieńczone z dużą ilości wody) i świece.Zrobił zdjęcia testów, mojego brzuszka i wkleił do kompa do nowego katalogu Dzidzia A ja jutro mam dyżur 24h
Najko M w domku jak zobaczył test to myślał, że mu owulacyjny pokazuję i do pracy się trzeba brać Poszliśmy razem zrobić betkę i po wyniki.No i uwierzył.Jest winko ( dla mnie rozcieńczone z dużą ilości wody) i świece.Zrobił zdjęcia testów, mojego brzuszka i wkleił do kompa do nowego katalogu Dzidzia A ja jutro mam dyżur 24h
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Antilko to teraz do łóżeczka wypoczywać! A na tym dyżurze też sie nie przemęczaj!
Bardzo dobrej nocki, bo mężuś warunkowo tylko teraz mnie do komputerka dopuścił!:-) Przesyłam uściski!
Dzieki Antilko, niech to proroctwo też się spełni!
Bardzo dobrej nocki, bo mężuś warunkowo tylko teraz mnie do komputerka dopuścił!:-) Przesyłam uściski!
Dzieki Antilko, niech to proroctwo też się spełni!
reklama
Antilaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!
Jesteś październikowa mama!
A w pracy nie mozesz miec 24 godzinnych dyzurow, nie mozesz pracować w nocy! Fasola jest najwazniejsza, dlugo na nia czekalas. Rozsądek rozsądkiem, praca pracą, ale są priorytety.
GRATULACJE!
Jesteś październikowa mama!
A w pracy nie mozesz miec 24 godzinnych dyzurow, nie mozesz pracować w nocy! Fasola jest najwazniejsza, dlugo na nia czekalas. Rozsądek rozsądkiem, praca pracą, ale są priorytety.