reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

U mnie ferie dopiero od 10 lutego. A na razie bardzo gorący czas koniec semestru... Ale jeszcze tylko troszkę. A mąż zadowolony jest ze swojej pracy?

reklama
Jakoś tak mi dzień szybciutko zleciał bez kompa. Poszłam do biblioteki i wypozyczyłam kilka książek, właśnie czytam thriller medyczny Cooka, o laparoskopi :cool2:
A ogolnie to mam mdłosci, i odrzuca mnie jak tylko otworzę lodówkę. Dzięki temu udało mi się zjeść normalnie tylko śniadanie, na obiad długo myślalam co bym zjadła, w koncu ustalilam, ze zjem trochę suchych ziemniaczków z maślanką. Już mam pomysł na jutro - zjem sobie ziemniaczków z kapustą kiszoną.
Szczerze mówiąc jestem głodna, ale nie przełknę nic normalnego. Może jabłuszko. Ale nie pogardzialbym lodami waniliowymi z owocami leśnymi :-D Może uda mi się Piotra namówić na pójście do sklepu.

Hej Carioca:-)
To i tak niezbyt wygórowane masz zachcianki;-) Ja dziś w pracy marzyłam o buraczkach gotowanych no i... zrobiłam cały gar:-D Ziemniaczki z maślanką lub kefirkiem też bym zjadła i jeszcze sałatkę jarzynową :cool2:

ja jak zwykle wpadam jak burza na chwilke:)
Carioca, śliczne 1 zdjecie Twojego Maluszka! ciesze sie bardzo! :-)

pozdrawiam was wszystkie
bede miala wiecej czasu od wtorku
buziaczki:)

Hej!:-)
Sensi ciesze się że masz takie fajne samopoczucie. Niech takie będzie przez całą ciąże. A potem ....jeszcze lepsze:laugh2:

Carioca czyzbyś zaczynała cos "kombinowac" z zachciankami??? Mam nadzieje że te mdłości to tylko chwilowe:-)

Alek jasne że wam tu wszystko opisze po wizycie. Mam nadzieję że będę miała o czym pisać:sick:
Fajnie że ruszasz "do boju" Trzymam mocno kciuki:tak:
U mnie też zasypało.....tak jak chyba wszędzie?
W pacy na pełnych obrotach.Jak dobrze ze jutro juz piątek:cool2:

hej Kobitki:-)
ja po kolejnej wizycie..od soboty startujemy z Clo, a kolejna wizyta za tydzień w piątek:-) gin się pytał, czy jesteśmy przygotowani na ewentualne bliźniaki:-D zrobił mi usg, ten przerośnięty pęcherzyk ładnie się wchłonął, oba jajniki ładne:-) a poza tym zrobiłam prawie komplet badań, jeszcze tylko w 11 dc. kilka i mamy wszystko!:tak: rany!! tak bym chciała, żeby się w końcu udało!! niech będą i trojaczki:-D

Antilko a Ty póki co nic się nie martw! a w razie @ powtórz badanie na przeciwciała i będziesz mieć jasną sytuację:tak: ja chorowałam na różyczkę, ale gin kazał zrobić badanie dla pewności:-)

Najka, Vonka dziękuję Wam za kibicowanie! :-)

Kajda czyżby w końcu zasłużony urlopik?:tak:

Carioca ach te zachcianki:-D

zmykam Kobitki, jutro mam konferencję firmową, a wieczorem bal, więc dziś muszę się koniecznie wyspać:-D

miłej nocki dla Wszystkich!:-)

Alek i dobrze się baw na tym balu!:-)

Vonko razem z Tobą czekam na weekend i odpoczynek od pracki, bo dziś coś za bardzo mężowi przeżywałam problemy stamtąd. Już niedługo odpoczniemy!:yes:

Dzień dobry!!!

Alek życzę Ci duuuuuuuuuużo szczęścia. porcja drugosemestralnych fluidków dla Ciebie od mojej fasolinki:

~!@#$%^&*()O(I*&^%$#!W@#$%^&*(()*&^@!RT&*(
~!@#$%^&*(IU*&^%$#@!@#$%^&(*&^%$#@#$%^&
~!@#$%^&*&^%$#!@#$%^&*&@!@#$%**&^$%@#W

Carioca
jak tam śniadanko?

Buziaki dla wszystkich:happy::happy:

reklama
Do góry