reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Cześć :happy:

Weekend się już zbliża, a ja mam nerwa;-) bo od poniedziałku wracam do pracy. Całe szczęście, że w pracy czas szybko leci bo ten rok i tak będzie mi się dłużył.
Carioca jeszcze niegratulowałam Ci pieknego zdjątka Twojej fasolinki:-), wiec Wielkie gratulacje! To są naprawde piękne zdjęcia. Możesz już zakładać albumik :-D
Zdjątka (mojego aniołka) mniejwięcej z podobnego i jeszcze z późniejszego okresu (jeszcze było wszystko w miare ok) też mam w albumiku.

Alek kibicuje Ci bardzo mocno. Wierze, że sie uda, bo przecież wiara czyni cuda :-)

Pozdrowionka dla wszystkich staraczek i wystaranych:happy:

reklama
Hej dziewuszki:-)
Jaguś ale Ci fajnie, że masz siostry.Ja jestem jedynaczką a zawsze marzyłam o siostrze.
Aluś kibicuję Twoim staraniom:tak: Dzisiaj udanej imprezy życzę.
Sensi czy znasz się troszkę na psach? Już piszę o co chodzi.Wczoraj mojemu 11 letniemu psiakowi wyleciał ząb pierwszy za kłem.Chyba cały z korzeniem:confused: Profilaktycznie podałam mu Biseptol pół tabletki wczoraj i dzisiaj rano.Dzwoniłam do naszego weta, ale na narty pojechał.Nie wiem, czy podawać jeszcze ten Biseptol:confused: Dzięki za fluidki
Monik pierwsze dni w pracy może troszke męczące będą, ale pewnie szybko się przyzwyczaisz:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie

dzieńdoberek!

Dziewczyny, dziękuję bardzo za komplimenta :-)

Alek - powodzenia kochana, wazne ze juz zaczeliscie dzialac. Dobrze, ze poszlas w ubieglym cyklu na monitoring i wiadomo o co chodzi. Teraz pozostaje tylko byc dobra pacjentką, przytulac sie do meza i miec taki dobry nastroj jaki masz :laugh2:

Dzisiejszy dzień również upływa pod znakiem mdłości :baffled: i zaraz sobie obiadek zrobię - ziemniaczki tym razem z kapustą kiszoną.

Te dolegliwości są od rana i utrzymują się po popołudnia, niby źle nie jest, bo chuchro to nie jestem, no ale oprócz mdłości odczuwam również głod :wściekła/y:
A i tak nie chudnę, bo wieczorkiem mi mija i zamieniam się w odkurzacz. jak to mówi mój Piotr - wpieprzacz mi się włącza.

Piątkowe pozdrowionka dla 30tek i fluidki na weekend:
^%%$&%$#%$#!~~~%$^&#^%%$&%$#%$#!$&%$#%$#!~~~%$^&#^%%~~~%$^&#^%%

Kto tam niebawem testuje?

Witam

Oluś - nie pojawiłam sie w stolicy - ale ze mnie tchórz :(:(
Napisz mi parę słówek o ostatniej wizycie co powiedział gin- moze być na privka:-)

Majeczka - jak po wizycie ? co powiedział gin ?

ja mam jeszcze 9 tabletek i kontrola..............:tak:

Antila pies jak człowiek:tak::tak::tak: i lepiej dawać antybiotyk dłużej niż za mało i za krótko. Radziłabym kontynuować min. 3 dni w takiej samej dawce skoro już zaczęłaś dawać;-);-). Przytulam psinkę staruszka bidulka.

hej Kobitki:-)
piszę od męża z pracy, zaraz wracamy do domku i szykuję się na bal:-D
Sensi Kochana dziękuję za fluidki!!!:-***
Najka, Carioca, Antilko, Monik, Lapisku, Anuś jesteście wspaniałe i bardzo Wam dziękuję!! z takim wsparciem nie może się nie udać:-D ogromne buziaczki dla Was:-*
a dziś sobie poszaleję jeszcze..a od jutra..clo..i zaczynamy..:-D

uściski!!

Alek, Sensi - udanych balów!
Własnie Majeczko - co lekarz powiedzial?
Lapsis - a Ty długo sie "staralas"? Leczylas sie?

Buziaki dla wszystkich!

Lapisku

Ja bym do weteranek zaliczyla jeszcze Alek . rzeczywiscie pora zwolnić miejsca - ale jak to zrobić?
Największe szanse ma chyba teraz nasza Alek - i trzymam kciuki!!!!
ja póki co na antykach na wyciszenie torbieli :(:(

Pozdrawiam wszystkich

reklama
Czesc wszystkim:-)

Najko mamy weekendzik!!!Jak ja na to czekałam:-) Będe robić NIC;-)
Alek jak karnawał to karnawał:-) :-) Baw się dobrze.

Pozdrawiam staraczki i te wystarane.

Do góry