reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ale kocham pracę w ogrodzie :tak::tak::tak::tak:

Sensi - zapraszam do mojego.... ja nie cierpie pracy w ogrodzie i moj ogrod jest w stanie:" pozal sie Boze "..... ale w tym roku mam zamiar go wysprzatac ( po przeprowadzce prawie rok temu jeszcze nic w nim nie zrobilam :baffled:... bo czekalam na moje kochanie i sie skupilam na srodku domu....) zasiac nowa trawe i zakupic ogromne donice w ktore wsadze pomidory i ziola typu: bazylia,pietruszka itp..... ale to dopiero wiosna....

A tak w ogole to witam 30-tki ! bede teraz miec malutka przerwe kilkugodzinna,bo Joe bedzie pracowal na komputerze.... ale ok. 17h u was idzie do pracy i komputer bedzie moj! :laugh2::laugh2::laugh2:

Ewo oprócz tych donic ja bardzo chętnie posadzę Ci kwiaty bezpośrednio w ziemię.Mam piękne byliny i mogłabym sie podzielić:tak::tak::tak: no ale to daleko:baffled::baffled::baffled:

niestety....:laugh2::laugh2::baffled: nasz ogrodek jest bardzo maly i dlatego chce tylko donice,zeby bylo troche miejsca na stol i lezaki oraz ... pranie.... latem zamierzam oszczedzac na pradzie i suszyc rzeczy na powietrzu...

A ja mam działkę pod budowędomu 1,25 hektara:laugh2::laugh2::laugh2: ale to będzie ogród :happy: już mi się w głowie rodzi pomysł:tak::tak::tak: no i pierwsze 250 drzew już posadzonych:tak::tak: a woiosną sadzimy iglaki:happy::happy::happy:

witam wszystkie tu zgromadzone :-)
Nie zaglądałam tylko przez kawałek soboty i niedzielę (dzień piżamowy i bez kompa z Dużym sobie zrobiliśmy) i już pogubiłam się w tematach hahahaha Pozwólcie zatem, że odpowiem na zaległe:
carioca - urlop sobie sama daję że tak powiem hahahaha - choć wcale to śmieszne nie jest bo nie pamiętam kiedy tak NAPRAWDĘ urlopowałam... troszkę boję się tych ostatnich miesięcy przed narodzinami Jędrka i tych tuż po - jak sobie te dziewczyny moje bez "bata" poradzą, jak z towarem itd... Duży mi nie pomoże bo się na tym kompletnie nie zna, może troszkę mama ale też nie chciałabym jej męczyć.... myślenie zostawiam na później - choć nie ukrywam że mam stracha...
efilo - jestem w ciąży i jakoś nie bałam się "pachnidła" obejrzeć - nie jest w pewnych momentach smaczny że tak to ujmę ale nie bryzga krwią i ze strachu na fotelu się nie podskakuje hahahaha - ma swoje piękno (Duży go nie zrozumiał - czy to przez to że facet? hmmmmm)
sensi - hej, hej szefowo hihihihi przynajmniej nie ja jedna...
najka, antila, ewa buziaczki cieplutkie :-)
zaczaiły się tu widzę tematy typu robienie na drutach, gotowanie....ogród.... i jakoś nie mam o czym pisać hahahaha - gdyby ktoś mi druty czy szydełko do rąk dał to po 3 minutach jestem w stanie każdemu w zasięgu ręki krzywdę zrobić - nie mam absolutnie cierpliwości do takich robótek, gotowanie - podobnie - jakoś nawet jak się staram to hmmm dziwne rzeczy mi wychodzą hehehehe, ogrodu nie posiadam (jeszcze bo mam nadzieję że uda nam się w tym roku postawić jakiś mały biały domek) więc znam się jedynie na uprawie wszelakich balkonowych - teraz to sobie mogę jedynie pietruszkę na parapecie.....
poczułam się zatem tak jakoś..... nie w temacie :-) ale za cholipcię odmówić sobie pozostawienia tu paru choć słów nie potrafię :-)
pozdrawiam serdecznie :-)

Hej 30-stki!
Dziś zaspałam o 20 minut i wszystko musiałam robić w przyspieszonym tempie. Ale wyrobiłam się!
Efilo fajnie, że tu jesteś, a że szybko Ci się udało, to super. Dobrze, że nie wszyscy muszą tak wyczekiwać! A z nami będziesz mogła dzielić sie swoim doświadczeniem ciążowym i nie tylko.:yes:

Sensi ja mam 1 dziadka i 1 babcię. Dziadek jest właśnie w szpitalu:-(. Ale czuje się nieźle. Idę niedługo do niego, to bliziutko.
Coraz więcej szefowych nam się ujawnia!:-D

Carioca, dobrze, ze masz zwolnienie, odpoczywaj i nie denerwuj się szefową!:tak:

Ewa przykro, że spadła tempka.:-(

Hej Kajunia!:-)

Idę coś zjeść. Pozdrawiam forumowiczki!

O, Nicoya się pojawiła! Wiesz, ja też nie w tych klimatach raczej. Gotowanie - OK, ale prosto, no i czasem mnie jakieś natchnienie nachodzi. Druty nie bardzo. A ogrodową, mocno rozbudowaną pasję ma moja mama i teściowa - w szczególności. I chyba rodzinie to wystarczy.:-D Ale poczytać miło.:-)

reklama
Do góry