reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczynki
a to pachnidło nadaje się dla kobitek w ciąży? Bo mój ukochany strasznie mnie na to ciągnie a ja po trailerze miałam mieszane uczucia...

reklama
Witam Was wszystkie,

Ja wczoraj dla poprawienia humoru (niestety przysla @) byłam z mezem na "Dlaczego nie" ale stwierdzam ze wczesniejsze filmy byly lepsze... Chociaz mozna troche sie posmiac na tym filmie...
Dzis juz mam troche lepszy nastroj a w przyszlym tygodniu zaczynam nastepne staranka... i postanowilam wziasc sie w koncu za siebie....
pozdrawiam Was wszystkie i zecze udanej niedzieli....

Witajcie! Sobota kończy się jakoś za szybko...

Piszecie o filmach, a my tak dawno w kinie nie byliśmy! Nabrałam ochoty, żeby wybrac się w końcu, może rzeczywiście na "Pachnidło". Książkę czytałam jako nastolatka, trochę za trudna dla mnie wtedy była.

Elfino ja leczę się teraz tylko na drobną infekcję, ale powinnam skończyć leki przed przytulankiem. Test owu wyszedł jeszcze negatywny (chociaż testowa kreska tylko trochę jaśniejsza od kontrolnej, więc chyba jutro pozytywny będzie). Ale jutro w nocy nic nas nie powstrzyma, a co tam!:-)
Wagnies przykro, że @ przyszła. A postanowienie wzięcia sie za siebie popieram!:tak:A masz jakieś konkretne plany?

Nicoya :-)

Wszystkim przesyłam wieczorne ciepłe pozdrowionka!

Dzięki Najka za info. Cieszę się że to nic poważnego. :tak: A swoją drogą ja jakoś do testów owu nie miałam szczęścia. Nigdy mi pozytywny nie wyszedł :szok:

Wagnies szkoda że @ Cię nie olała i się uparła przydreptać. Trzymam kciuki za następną owu :-)

Wagnies szkoda że @ Cię nie olała i się uparła przydreptać. Trzymam kciuki za następną owu :-)

No niestety upiera sie juz tak od jakiegos czasu :-( Dla pocieszenia planuje za tydzien wypad na narty... bo skoro na razie nic nie wyszlo to przynajmniej sie odstresuje na nartkach....

I dziekuje za te kciukasy... moze dadza efekt ;-)

Cześć! Widzę, ze w niedzielę też od forum odpoczywacie!:-)Ja troszkę sie do pracy muszę przygotować, ale zamierzam się z tym szybko uporać.
Postanowilam w tym tygodniu isc do lekarza i zrobic badania, a jak bedzie trzeba to mojego mezusia tez zmusze do badan.... a poza tym ostrea staranka ;-)
No i świetnie!:-)

Efilo a długo sie staraliście? I jak Wam się udało?

Miłej, słonecznej niedzieli!:-)

witajcie... wpadlam tylko na chwilke,bo przychodza rodzice Joe i wychodzimy... u mnie temperatura taka jak wczoraj 36.7 ale @ jeszcze sie nie ujawnila i mam nadzieje,ze nie przyjdzie... ale z testem poczekam do wtorku...
pamietam o przepisie i go wstawie...
na razie,milego dnia!

Witajcie!!!
Ja tez tylko na chwile wpadlam bo musialam przygotowac obiadek a teraz czekam na gosci (rodzice plus siostra). Obiadek w piekarniku wiec mam chwile na bb ;-)
pozdrawiam Was wszystkie...

reklama
Witajcie w niedzielę:-)
Jeszcze nie poczytałam, co się u Was działo przez weekend:zawstydzona/y:
Dzisiaj po powrocie z pracy o 8 rano położyłam się na chwilkę i spałam do 13:-D :-D :-D Teraz szybciutko zbieram sie na zakupy, jeszcze kilka drobiazgów do kuchni musimy kupić i coś do jedzenia.
Zmykam teraz, do wieczorka:happy:

Do góry