reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane:-)
Poczytałam szybciutko co u Was, Carioca - superowa betka. :happy:
Sensi- trzymaj za nas kochana, bardzo tego potrzebujemy. :-)
Najko - nie martw się na zapas, dziewczyny mają rację co do tych krótkich cykli;-) Moje tezzazwyczaj maja po 25-26 dni a raz nawet miałam 23:confused:
Alek, Antila, Ewa......... pozdrawiam wszystkie serdecznie.

Sorry, że tak wpadam na moment ...ale mam ostatnio bardzo ograniczony czas przez to moje bujne życie zawodowe. Jutro tez wyjezdzam słuzbowo i niestety wróce dopiero w piątek.
Już za Wami tęsknię :-(
Buziaki :happy: :happy:

reklama
.............i jeszcze coś..do mnie chyba zbliża się @ :wściekła/y: :wściekła/y:
Tempka niby dzisiaj 37,1 ale boli brzunio :-(
Głupia ta @, strasznie głupia........

Cześć Antilko! Może te cykle nam się odkręcą i unormują!:unsure:Ja często też mam bardzo bolesne @, dziś rano z trudem dotarłam do pracy, na szczęście w miarę szybko tabletka pomogła.
Żeby tak jutro jakiś lepszy dzień! Mam zamiar sie z dołka wygrzebać...

Ewo a jak tam Twój dół? Poszedł sobie? Chyba nie miał szans, przy tak intensywnym odganianiu?:laugh2: Jak fajnie, ze niedługo masz urlop!

Vonko, to trzymaj się dzielnie!!! :tak:I odezwij jak tylko będziesz mogła! No i nie zapracuj się nam! ;-)A @ bardzo, bardzo wredna!:no:

hej Kobitki..:-)
Carioca jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!:-) i dziękuję za fluidki:tak:

Najka główka do góry..:tak: minie @ i znowu można działać..:-D

Sensi no więc już piszę, jak było u gina..przede wszystkim przywrócił mi optymizm:tak: mam owu, pęcherzyk 18 mm, ładne endo, za 2 dni idę zobaczyć czy pęcherzyk pękł jak należy i zobaczymy, co dalej..??
ale jestem dobrej myśli :-)

Vonka wracaj do nas szybko:-) powodzenia na wyjeździe:tak:

Ewa dołki maja to do siebie, że szybko przechodzą;-)

Antilko :-*

zmykam póki co, bo jeszcze muszę zrobić test z angielskiego..:szok:
miłego wieczorku..:-)

Hej Alek!
Dzięki za dobre słowa!:-)
Ciesze sie z pozytywnych wieści od gina! Wiec do działania się zabierajcie! :tak:
I Tobie miłego wieczorku i nocki!

Witam;-)
alek
wiesz może jakiej wielkości powinien być pęcherzyk w 14dc mój był 15mmx13mm a endo. ok. 11mm.
Może znacz stronkę na której są podane normy:confused::confused:

Najko nie smutaj się, z dołka wygrzebuj się natychmiast:-) Współczuję bólu brzucha:-( mnie nigdy bardzo nie boli.Za to mam taki nastrój tuż przed @,że mogłabym wszystkich wokół pozabijać.Ja spędziłam owocnie dzień kupiłam wszystkie rzeczy, które chciałam.Teraz zapaliłam sobie świeczki w salonie, puściłam Wolną Grupę Bukowina i będę popijać winko w oczekiwaniu na mojego M.:happy:
Vonko udanego wyjazdu służbowego, wracaj szybko:-)

cześć dziewczyny. Dopiero odnalazłam ten wątek...ja urodziłam Gusię mając 34 lata. w ciąży czułam się świetnie, tylo bardzo przytyłam. chciałabym jeszcze jednego małego szkraba ale warunków brak, a czas pomyka jak szalony:-:)-(życzę powodzenia wszelkiego rodzaju, a gdyby coś to może jeszcze do Was dołączę :-)

reklama
Buzi@k niestety nie znam norm, ale myślę że Twój pęcherzyk i endo jest całkiem ok:tak: dobrze by było jeszcze zbadać, czy pęka?

Najka dzięki Słonko:-) i Tobie również miłej nocki:tak: papa..

i dla Wszystkich słodkich snów..ja też już zmykam powoli..:tak:

Do góry