reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witam...
Carioca77- gratulacje raz jeszcze.... a na kiedy masz dokladnie termin porodu? powiedzialas juz twojej szefowej czy jeszcze czekasz?

reklama
Powiedziałam już szefowej - wyściskała mnie i cieszyła się ze mną. Poradziła mi, że zanim podejmę rozmowę w dziale kadr, do żebym najpierw poszła ze swoją umową do Państwowej Inspekcji Pracy po poradę.
Zatrudnia mnie duża instytucja, ale w umowie o pracę mam taką informację - stanowisko finasowane z projektu nr ..... Chodzi o to że pracuję przy projekcie unijnym, a konczy sie on z koncem kwietnia. Na mój rozum - to nie ma znaczenia (to tak jak umowa na czas wykonywania pracy moim zdaniem), ale najpierw się upewnię.

A termin porodu - 17 września 2007. Lubię siódemki :-)

Carioca77- to super masz szefowa... ale jeszcze sie upewnij.... a co do daty to jest fajna.... ja bym chciala 7/10/07:laugh2:

ja mam lekkiego dola.... ale mi przejdzie....

dzieki za fluidki... bardzo sie przydadza... a ok 22/01 ide na tydzien urlopu.... juz nie moge sie doczekac,mam tyle planow co bede robic...
dol sobie juz niedlugo pojdzie...

bede szyc m.in. zaslony do mojego domku; urzadzac go i troche szyc dla przyjemnosci dzieciece rzeczy ( to moje hobby)...

reklama
Do góry