reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

A ja nie mam cierpliwości do szycia:baffled::baffled:

Ślub brałam w maju-22. W tym roku stuknie 3 rocznica. :tak::tak:Miały być pięknie kwitnące sady,a mieliśmy przymrozek:szok::szok::szok:

reklama
hmm... ja bym chyba wolała ten lipiec. Maj faktycznie ryzykowny jest. Będę po prostu miała spory brzuszek, a i tak nie będziemy mieli weselicha do bialego rana, tylko przyjęcie. Nie mogę się utuczyć.

Dziewczyny kiedy iść na USG - tak żeby już było coś widać? Chyba dopiero od 6 tygodnia można coś konkretnego zobaczyć, prawda?

mój tata był dziś na badaniu w związku ze swoją dolegliwością (brodawczak w moczowodzie) - to cholerstwo znowu wróciło :-( Już chyba 3 raz w ciągu roku :(

Carioca pamiętaj, że ten brodawczak to nowotwór łagodny, a nawroty.....cóż..jeżeli ma to podłoże wirusowe:baffled::baffled::baffled:

Ja byłam pierwszy raz na usg 3 dni po spodziewanej @ i nic nie było widać. Ale na początku 7 tygodnia dzidzia miałajuż 12 mm:tak::tak::tak::tak:

Carioca jestem cały czas myślami z Tobą i Twoim Tatą, bo jak wiesz my jesteśmy w podobnej (chociaż znacznie trudniejszej-jeżeli można porównywać nowotwory) sytuacji:-:)-:)-(

Witajcie drogie 30-stki!
Carioca, cieszę sie ,że masz już wynik betki i możesz być pewna i cieszyć się spokojnie!:-) A z tym ślubem to przemyślcie, najwazniejsze, zebyscie się dobrze czuli! no i fajną masz szefową!

Sensi pozdrowionka dla Ciebie ciepłe!:-)

Ewo możemy wspólnymi siłami odganiać doły!
Ja zdołowałam się bardzo, dziś rano pojawiła się @, cykl trwał 22 dni, nie wiem co o tym myśleć. Najkrótszy miał u mnie kiedyś 26 dni. Faza lutealna w tym cyklu trwała 7 dni. Mam wrażenie, że u mnie od jakiegoś czasu wszystko porypane jest w tych sprawach. Jest mi jakos bardzo smutno.:-:)-:)-(
Na szczęście na za tydzień mam umówioną wizytę u ginki i wtedy będzie już mogła mnie zbadać. Ale teraz... :sick:
Może uda się jakoś to odgonić...

Sensi - tata się kontroluje co 3 miesiace, chyba po takim czasie to nie moze sie zrobic zlosliwe - prawda? Nie porównujmy tych cholernych nowotworów. Wiem, że u mojego taty jest inaczej niz w Twojej sytucji i tez wiedz, ze jestem dobrymi myślami z Tobą :-*

Najka
- krótkie cykle mają jeden plus - ze są krótkie :-) i następna szansa jest szybciej. 22 dni to malutko, ale ja też pomimo 26 dni - mialam fazę lutealną 8 dni. Duphaston raz dziennie, przytulanka i włala - fasolina :-)

To prawda, że dzięki krótkiemu cyklowi następna szansa bliżej i to pocieszające jest. Może mi też ginka teraz coś przypisze, jakiś duphaston, czy inną luteinkę...

Carioca beta cudeńko :-) Dzięki za fluidki.Ja też jestem panną z odzysku;-) Tylko z tą różnicą, iż drugiego ślubu nie planuję:-)
Sensi ja miałam ślub pod koniec kwietnia; świeciło piękne słonko i...... padał śnieg:-D :-D :-D To był znak, wszystkie słoneczne dni w moim byłym związku przeplatały się z chłodem żeby nie powiedzieć mrozem emocjonalnym:-(
Najko też mam pokręcone cykle z tym, że o wiele dłuższe czasami nawet 45 dni:rofl2: szansy na fasolkę rzadsze:-(

reklama
Ewo odganiam Twojego doła z całych sił:frown: :angry: :growl: :realmad: :unibrow: Mam nadzieję,że się przestraszył:-)

Do góry