reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ewo my pewnie będziemy musieli wziąć kredycik:baffled::baffled::baffled: ale....... jeżeli zdrowie dopisze to spłacimy przez te 25 lat:szok: a teraz oszczędzamy koażdy grosik (bez przesady i sknerstwa oczywiście:tak::tak:)żeby ten kredyt był możliwie najniższy.

reklama
Sensi - fajnie jest wychowywać dzieciaczki (bo na jednym nie zaprzestaniecie chyba?) w domku. Jak już macie działkę - to już połowa sukcesu.

Moja beta dopiero jutro będzie, na jakieś zacofane laboratorium trafiłam. :-(

Witajcie w nowym tygodniu!
Carioca spokojnie czekaj na wyniki, też myślę, że będą OK!:-)

Co do domku to my marzymy, żeby mieć chociaż taki wakacyjno - weekendowy drewniany w wiejskich okolicach, żeby można tam odpoczywać i mieć przestrzeń! :rofl:Ale na razie i na to środków za bardzo nie ma. Ale zobaczymy...
Jakoś miałam kiepską noc, nie mogłam spać. Może ze 2 godzinki najwyżej. W takim razie dzisiejszej temperatury nie można brac pod uwagę, tylko traktować jako zakłóconą, prawda?!:confused:
Pozdrowionka dla wszyskich 30-stek!:-)

Vonko jak na Górny Slask to PROVITA dobry wybór - znam kilka osób które sie tam leczy , teraz jest nowa metoda IMSI - właśnie dla osób z problemami "plemnikowymi"
Ale jesli jesteś zdecydowan na metody in vitro to chyba najlepiej w Warszawie w Novum.
Novomedica to porażka - mam koleżanke która tam straciła 2 lata.

Wejdź sobie na www.nasz-bocian.pl
nastepnie Forum
Dalej Pogadajmy
Provitowe pogaduchy

tam jest wiecej na temat kliniki.

Więcej info na privie

Anusieńko dzięki za info :-) Poczytam, posprawdzam. Niestety nic na priva nie dostałam:-(
Pozdrawiam serdecznie.

Vonka - tak bardzo bym chciała żeby Wam się poszczęściło, bardzo serdecznie Ci tego życzę :-*

Nie mam objawów, nic a nic, nawet piersi są normalne, trochę czuję, ze coś tam się dzieje w dole brzucha, ale pewnie normalnie nawet bym na to nie zwróciła uwagi.

Mam dziś małą schizkę - że jutrzejszy wynik bety wykluczy ciąże. Niech pokaże świeżutką ciążę...

Witaj Alek!:-) To napisz jutro co u Ciebie słychać i jak było!

witajcie:-) no to piszę;-)
u mnie bez większych zmian, trochę mam stresu bo jutro wizyta u lekarza..nowego..ciekawe co też mi powie ciekawego?? może w końcu się dowiem, co mi dolega?? skończyłam brać bromek, żre za to witaminy i wiesiołek:-D no i czuję zbliżającą się owu, więc pewnie jutro po wizycie niecnie wykorzystam mężusia:-D
a w górach było fajnie, mimo tego że zamiast śniegu padał deszcz:laugh2:

Carioca to ja trzymam mocno kciuki za jutrzejszy wynik!:tak:

Sensi Aleksandra bardzo dobry wybór:tak:

jak tam Kobitki Wam wieczorek mija?

ja powyciągałam wszystkie swoje dotychczasowe wyniki z badań i monitoringu, no i zastanawiam się co jeszcze powinnam przygotowac na jutrzejszą wizytę??

Dobrej, regenerującej siły nocy! :tak:Czego i sobie bardzo życzę, bo ostatnia była byle jaka. A Tobie Carioca też spokoju, a jutro upragnionego potwierdzenia! :yes::-):yes:
Alek a gdzie Ty z opowieściami z gór?!

reklama
Do góry