reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej Kobitki :-)
Carioca ja również widzę twoje kreseczki:-)
Vonko też chciałam brązowo- kremowe. Mój M wolał natomiast ciemne.W efekcie będą bordowe fronty, mleczne szybki, stalowe dodatki :-D:-D:-D No i kafelki na ścianę odjazd; grafitowe a zamiast fugi bordowy szklany pasek(nie wiem jak to się fachowo nazywa)Mam nadzieję, że efekt końcowy mnie nie powali z nóg. Teraz jedynie mogę dołączyć fotki rozwalonej kuchni.;-)

reklama
dziewczyny, widać coś:eek:? Raczej to, że jest slabiuteńka ta druga kreseczka to nie rzutuje, prawda?
Ja bardzo wcześnie zrobiłam ten test, jest właśnie 12 dzień fazy lutealnej, owulacja była 24 gru. Czyli nawet pierwszy miesiąc się nie skończył :) To jest 3 tydzień i 5 dzień :-) :cool2:

Aha - popierdykało mi się :dull: - na testach zamiast wpisać 5.01 i 6.01, to wpisałam 5.12 i 6.12, ale to są testy z wczoraj i z dzisiaj.

Widać kreseczki i to na dwóch.
Ogromne gratulacje.:-D

Carioca77- widac obie kreseczki! tak sie ciesze dla ciebie.... teraz zacznij odpoczywac i dbac o siebie podwojnie....
niestety ja sie raczej na wrzesniowki nie zalapie....
Dziewczyny zycze milego weekednu!

Vonka- tak mi sie przypomnialo,mojej mamy starsza siostra w '79 miala poronienie w 3 miesiacu , byla to jej pierwsza wyczekana ciaza,miala wtedy 31 lat... potem ciagle sie strala i przez lata nic... w koncu sie pogodzila,ze nic juz nie bedzie i sie skupila na rozpuszczaniu mnie ( chrzesnicy) i mojej siostry, przestala nawet sobie okres zapisywac...az w '85 niespodzianka i jej syn ma juz 21 lat... a zorientowala sie,ze jest w ciazy dzieki kolezance,ktora miewala okres w tym samym czasie co moja ciocia... wiec Vonka glowa do gory i spotykay sie we wrzesniowkach lub pazdziernikowkach!:tak::laugh2:

Hej Kobitki :-)

Vonko też chciałam brązowo- kremowe. Mój M wolał natomiast ciemne.W efekcie będą bordowe fronty, mleczne szybki, stalowe dodatki :-D:-D:-D No i kafelki na ścianę odjazd; grafitowe a zamiast fugi bordowy szklany pasek(nie wiem jak to się fachowo nazywa)Mam nadzieję, że efekt końcowy mnie nie powali z nóg. Teraz jedynie mogę dołączyć fotki rozwalonej kuchni.;-)

Antilko no, no, napewno bedzie odjazd.:tak: :tak: Skoro macie stylowe dodatki to zdecydowanie do ciemnych frontów lepiej pasują.:tak:
Ta moja "jasna grusza" to takie cos pomiędzy ciepłym miodem a delikatną meksykańska czerwienią..... kurcze ja słabo znam sie na kolorach :-p
ale ważne że jest elegancko, przytulnie i wreszcie czyściutko. Na ścianach i podłodze jasne kafelki w kolorze piasku, z tym że te na podłodze są duże i leko "postarzane" położone w caro a na ścianach małe 10 x 10.
U Ciebie juz pewnie dzisiaj finisz. :happy: :happy: Czuję że będzie mała kuchenno-parapetowa imprezka????

Vonka- tak mi sie przypomnialo,mojej mamy starsza siostra w '79 miala poronienie w 3 miesiacu , byla to jej pierwsza wyczekana ciaza,miala wtedy 31 lat... potem ciagle sie strala i przez lata nic... w koncu sie pogodzila,ze nic juz nie bedzie i sie skupila na rozpuszczaniu mnie ( chrzesnicy) i mojej siostry, przestala nawet sobie okres zapisywac...az w '85 niespodzianka i jej syn ma juz 21 lat... a zorientowala sie,ze jest w ciazy dzieki kolezance,ktora miewala okres w tym samym czasie co moja ciocia... wiec Vonka glowa do gory i spotykay sie we wrzesniowkach lub pazdziernikowkach!:tak::laugh2:

Ewo ...no cóż, wiem że czasu to mi za wiele nie pozostało, szczególnie mocno sobie to uświadamiam, gdy młode dziewczyny mówią, czy piszą że póżne macierzyństwo to egoizm, że w tym wieku to sie jest babką....itd. Na szczęscie Wy tu jesteście a ja nie trace nadziei. DZIĘKUJĘ:-) :tak: :tak:

reklama
Hej! Ja już w domu.

Carioca piękne teściki, drugie kreseczki widoczne, super, bo to przecież jeszcze przed terminem spodziewanej @! Aha i mnie też razem z Vonką zabierz do wrześniówek!:-)
Vonka chyba razem będziemy testować!:tak:Nie słuchaj tych tekstów kiepskich o późnym macierzyństwie, mówią tak, bo sa w zupełnie innej sytuacji. A to nie jest jakiś straszny wiek, tylko wciąz pełnia sił!

Antila pochwal się jak już będziesz miała kuchnie zrobioną. Zestawienie, o którym pisałaś brzmi ciekawie.

Do góry