reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Cześć dziewczyny :-).

Co u Was :-p.

Mam pytanie dajecie swoim brzdącom kanapki z dżemem ???

agnieszka.m witaj . No cicho tutaj bo nie ma staraczek :-(.

Sama stara gwardia . I już się nie starają :-*.

Kurcze ja nie wiem co się ddzieje. Mysza zaczyna wszystko piskiem załatwiać . Masakra jakaś!

Kawę robię zapraszam :-) :-)

czeeesc

no staraczek brak :-( oprocz Zuzanki, iiiiiii Ani@k, Kok.o, Katiuszki, Aaronki, ktore sie ukrywaja i nie odwiedzaja BB :-D:-D:-D

Zuza ja bym dala mojej, gdyby ta kobita chciala jesc slodkie. Mam takie super dzemiki wlasnej roboty i dupa, nie chce jesc. Nalesnikow tez nie chce:eek:

Tez spadam na kawe, bo zaraz bedzie przyjaciolka ze swoja mloda :tak: Milego dnia!!!

Hejka,

To ja do kawki dołączę, ze żłobka wróciłam,zakupy na imprezkę zrobione :tak: No i na poczcie byłam :tak:

zuza - z tym piskiem to jak widzi Mała, że się udaje coś tak załatwić to będzie piszczeć ;-) Proponuję stoppery i twarda bądź nie miętka:-p
Oli nie zjadłby kanapki z dżemem, ani z nutellą ani z niczym co polepiłoby jego księciuniowate paluszki. Wszystko co brudzi rączki, lepi się , jest bleeeeeeeeeeee. Ogólnie u nas rządzą wędliny, twarożek i jajka w każdej postaci. Ser żółty od święta ;-)

No odpukać wczoraj i dziś wbiegał taki happy do żłobka że jejku, no oby mu tak zostało:tak:

Julka o 7.15 dotarła do Monachium i już zwiedzają, mówiła, że tam zimno i pada. Ale co tam, im to nie przeszkadza przecież :-)

Miłego dnia Dziewczynki :tak:

Gatto moja zrobiła dwa gryzy ale jakoś nie chętnie . Tylko zastanawiałam się nad cukrem w dzemach. Niby też mam swoje robione ale przy jej zębach to się trochę boje .

Ja zaraz do biedronki muszę wyskoczyć podobno są Poduchy w sówki ;-). No i zwinelam kojec z przedpokoju bo Młoda i tak z niego wyłazi znaczy przechylA się i prawie z niego by nie wypadła :-( . :O .

Muma o to super że Julka już na miejscu a spałaś w ogóle ?? No może Oluś już swoje wychorował oby :-* . No to Księciunio prawdziwy :-) moja uwielbia bawić się w jedzeniu czym bardziej lepkie tym fajniejsze :-).

Ja siedzę w jej pokoju z kawą to się bawi jak tylko wychodzę jest miałk :O :O :O

Ostatnia edycja:
Zuzanka to Myszy sie Marudella wlaczyla :tak::tak::-D:-D u nas tez ciapanie rak jest suuuper zabawa:tak:

Muma, fajnie, ze Jula dojechala cala zdrowa, ze zajmuja im czas zwiedzaniem, a jest co!! hoho!! i moja siorka tez mowila, ze pogoda do bani w sumie. Ale na wycieczce zawsze jest fajnie chocby zabami walilo jak opetane :-D:-)

Agnieszka no widzisz, trza watek rozruszac, bo jak za duzo spokoj to nuda wieje jak cholera!!

Ani@k a za co ten buziak to tak jakby nie wiem;-) za istnienie? :-p:zawstydzona/y:

Kurde zrobilam dzis mlodej rybe duszona w warzywach i ani nie tknela!!:wściekła/y::wściekła/y: musialam jej na predce pesto robic i cos tam skubnela. Znow ostatnio nie ma apetytu...szlak!:-(

Ja urodzilam po 30-tce bo dosc dlugo sie staralismy, moja ciaza przebiegla prawidlowo, mam wrazenie ze nie byla nawet traktowana jak ciaza wysokiego ryzyka!:)

Witam dziewczynki

W końcu jakiś ruch się zrobił, bo myślałam, że nam wątek umiera.

agnieszka.m witaj. A ile się już staracie? Napisz coś o sobie.

Ani@k jak ja wróciłam do pracy to też miałam wrażenie, że przy babci jest grzeczny, a przy mnie rozrabia, ale to minęło.

Zuzanka ja daję kanapki z dżemem, naleśniki z dżemem również. Narobiliśmy w tym roku dżemów, więc jest co jeść.

Gatto bo staraczki coś się ukrywają - chyba chcą nas zaskoczyć.

Muma mój to lubi się upaprać przy jedzeniu. Najgorsze, że jak widzi, że idę ze ścierką to ucieka i wyciera w kanapę, pościel albo w kogoś.

U nas leje od rana, więc kisimy się w domu. Zaraz kładę królewicza. W sumie mam trochę wyrzuty sumienia, bo ostatnio dużo czasu spędza mały przed tv, ale tylko wtedy mam okazję wykąpać się, zrobić obiad, czy poprasować. Dziś taki smętny dzień, no i wcale się nie zmęczył, więc nie wiem czy będzie chciał spać.

Powoli zaczynam prać i prasować ubrania dla nowego członka rodziny. Jak sobie teraz wszystko przyszykuję to będzie z głowy, a wiadomo jak czas szybko leci. Potem będą Święta, więc głowa zajęta czymś innym.

Lece walczyć z usypianiem.

reklama
Do góry