reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

post pod postem...trudno, ruch robie :-D:-D

Zuzanka ale chyba jak jej pozniej umyjesz zabki to raczej ten dzemik spustoszenia nie zrobi. Przeciez nie bedzie jadla pol sloika na raz:-D

reklama
Gatto no nie zwłaszcza że je jak wróbelek woli kanapki z wędlina :-).

Gochson ja czasami chciałbym aby posiedziała przed jakąś bajką ale mówi baja jak widzi ale nie jest zainteresowana :-( . ;-). No szykuj szykuj bo faktycznie zaraz święta i będzie córcia na świecie za nin się obejrzysz.

Moja przechodzi dzisiaj samą siebie aż się na nią dzisiaj wydarłam jak jakaś głupia. A eM chyba go zatłuke nie będę już pisać co o nim myślę bo będą same gwiazdki wściekła jestem na maksa jeszcze @ dostałam :O :O :O :O :O :O

Cześć.

My po rehabilitacji. Gatto nawet rehabilitantka zauważyła że Mysza daje wciery bo była nie do wytrzymania na zajęciach :-/
Nie wiem co jej się włączyło ?

A co do M szkoda mi języka strzępić. A ta stoi przy nodze i jęczy :O :O :O :O . Ehh

Kawę robię która chętna ???

czesc,

my wrocilysmy juz z basenu i mloda jest przytulanska to pewno zmeczona i domaga sie bajek:baffled:

Zuzanka a moze zeby jej ida jakies nastepne...cos musi jej przeszkadzac:confused:

Ja kawke juz wypilam, zrobilam barszcz bialy z biala kielbacha i jajem to bedziemy mialy na obiad. Ide wywiesic pranie, bo juz pralka mi piska ;-)

Hejka,

Wróciliśmy dziś już do domu bo byłam w żłobku u Olka na zajęciach otwartych z rytmiki :tak:
Super dzieci
się bawią, rodzice też się nieźle bawili w sumie :-p Chciałam robić zdjęcia i film ale jak Oli mnie zobaczył to już mnie nie puścił także muszę zaczekać aż będzie pani Kierownik sprzedawać foty z imprezki po 1zł za sztukę ;-)

Parkując rano pod żłobkiem obskrobałam sobie zderzak trochę o latarnię, nosz kuźwa, ja to jestem uzdolniona z tym parkowaniem:wściekła/y::no::crazy: Samochód stary i się z tym liczyłam ale i tak wk,, jestem. Na parkingach pod marketami nie mam problemów, nawet w tłoku ale parkowanie chodnikowe równoległe w ciasnych miejscach i z krawężnikiem to już dzięki :baffled: No nic kupię sobie taki mazak i może się jakoś uda zamazać :sorry2:

zuza wyrośnie Mysza z pisków, cierpliwa bądź mamusiu :* :*

Lecę kłaść Olka a sama biorę się za papiery bo mi stos jakiś urósł,

Miłego dnia !!!:tak:

Muma ja już rysami na aucie się nie przejmuje. Tobie też przejdzie ;-). No wiem że wyrośnie ale jak na razie to głowa po takim dniu się robi jak sklep ! ;-). A to dzisiaj dzień otwarty tylko z rytmiki był ?

Gatto a pogoda u Was jaka jest ?
Ja też chcę z Myszorem na basen jeździć ale poczekam aż uszko wyzdrowieje .

reklama
Wiem, że już na pewno nie kupię czarnego auta - usyfiony po dwóch dniach po myjni no i każdą ryskę widać na kilometr...:baffled:
Taa był dzień otwarty, mają być co jakiś czas. Przed nami: Gwiazdka, bal przebierańców,dzień Babci i Dziadka, Mamy, Taty itp :) Fajnie :tak:

Aaa Jula dzwoniła dziś z Monachium i dziękowała, że mama kazała wziąć zimową kurtkę, czapkę, szalik, buty bo jest zimno jak w zimie i wieje i prawie wszyscy marzną. A namądrowała się przed wyjazdem, że się upiecze, ugotuje itp :-p

Ostatnia edycja:
Do góry