Hejka,
Trzeba nadrabiać trochę za urlopowiczki bo teraz to większość się wakacjuje, dobrze takim
:-)
Ja już prawie zapomniałam o wakacjach, pamiątkowe tylko te chrzanione mandaty, jakieś szaleństwo w tym roku, nigdy nie mieliśmy a teraz już mamy 3
Poprzekraczane o 10-18 km, małe kwoty ale widać gminy znalazły sposób na utrzymanie prosty
Tak jak pisałam uwaga na trasie Świecie - Kołobrzeg.
Ani@k pytałaś o przewijanie, u nas ciągle jest wariactwo przeważnie podczas przewijania, Oli nie ma czasu leżec przez minutę. Tym samym to leżenie musi być atrakcyjne, daję mu cokolwiek, coś nowego, coś co mam pod ręką, rzeczy z kuchni (lubi przyprawy w zamknietych torebkach czytać );-)
Nie wiem jak sobie kobitki w żłobku dają radę ale tam to pewnie dzieci są grzeczne jak aniołeczki
A Ty biegnij do lekarza, bo z tarczycą nie ma żartów. Kurczę zaraz macie ten roczek , już taki duży jest Patryś , ubranka na 92 cm - trzeci bliźniak dorasta do Olka i Julka ;-)
tere - to kiedy jedziecie znów na wakacje ?:-) Czy lecicie tam ?
Dobrze, że nie trujesz już kumpeli to jej życie i dziecko i tak będzie pamiętała co mówiłaś. Jest dorosła przecież chyba. Mam nadzieję, że będzie OK z maluszkiem..
Szyszunia - ja to myślę, że jakiś filmik z tego BLW byś mogła ciotkom zapodać , he ? :-)
Moja kumpela idzie jutro do szpitala i w piątek ma planowe cc, już się nie mogę doczekać malutkiej Hani :-)
Urlopowiczkom udanych urlopów, ciężarówkom chłodu chociaż w nocy...;-) a staraczkom (kurka zgłupiałam już, czy my aktualnie mamy w ogóle jakieś staraczki ?????
)
W każdym razie udanego dnia, lecę bo mam zakupy z Tesco do rozpakowania !