Ani@k
Fanka BB :)
cześć
kurcze tak dawno mnie tu nie było ze aż czuję jak bym na urlopie jakimś była..
Aleksis w ferworze zajmowania się Janiskiem.. kochana co u Was???
Maiev i jak karmienie????
Szyszka śliczna fotosesja i jak Mieszko??? przespał noc? temp wróciła???
Tere ciekawo czemu babka (kobieta Twojego Taty) nie ma nic do powiedzenia w sprawie auta.. pasożyty no! a tą rózę to długo trza leczyć??? zdrówka dla Taty i Brata a opis jak to Timi się slini (że jak lama) debest!!!!
Katiuszka już pewnie na miejscu odwiedza rodzinę..
Gatto Ty już też zaraz się będziesz pakować..
Muma pogoda udana, pobyt pewnie też.. wiem że na żywo dowiedziałabym się więcej szczegółów ale wyszło jak wyszło..
Lilly i super ze zrobiłaś wyniki tarczycowe czekamy na wyniki
Caterina to już 20 tc???
w ogóle ostatnio jakaś rozdrażniona jestem, zapominalska, niezorganizowana.. na kolanach mam jakiąś taką suchą skórę, łap mi się nic nie trzyma wszystko wylatuje.. dłonie drżą, pocę się.. chorobę alkoholową wykluczam bo ostatnio piłam ponad półtora roku temu.. myślę ze tarczyca się odezwała, może ktoś dać mi kopa aby się w końcu wziąć za tarczycę??? coprawda przed ciążą wszystko było w normie i jakiś takich dziwnych objawów nie dostrzegałam.. ale poczytałam w googlach i zaczęłam się baćććć.. :-( echhhh koniec smęcenia
miłego dnia
kurcze tak dawno mnie tu nie było ze aż czuję jak bym na urlopie jakimś była..
Aleksis w ferworze zajmowania się Janiskiem.. kochana co u Was???
Maiev i jak karmienie????
Szyszka śliczna fotosesja i jak Mieszko??? przespał noc? temp wróciła???
Tere ciekawo czemu babka (kobieta Twojego Taty) nie ma nic do powiedzenia w sprawie auta.. pasożyty no! a tą rózę to długo trza leczyć??? zdrówka dla Taty i Brata a opis jak to Timi się slini (że jak lama) debest!!!!
Katiuszka już pewnie na miejscu odwiedza rodzinę..
Gatto Ty już też zaraz się będziesz pakować..
Muma pogoda udana, pobyt pewnie też.. wiem że na żywo dowiedziałabym się więcej szczegółów ale wyszło jak wyszło..
Lilly i super ze zrobiłaś wyniki tarczycowe czekamy na wyniki
Caterina to już 20 tc???
w ogóle ostatnio jakaś rozdrażniona jestem, zapominalska, niezorganizowana.. na kolanach mam jakiąś taką suchą skórę, łap mi się nic nie trzyma wszystko wylatuje.. dłonie drżą, pocę się.. chorobę alkoholową wykluczam bo ostatnio piłam ponad półtora roku temu.. myślę ze tarczyca się odezwała, może ktoś dać mi kopa aby się w końcu wziąć za tarczycę??? coprawda przed ciążą wszystko było w normie i jakiś takich dziwnych objawów nie dostrzegałam.. ale poczytałam w googlach i zaczęłam się baćććć.. :-( echhhh koniec smęcenia
miłego dnia