elooo babolki :-)
uuuuuuuufff ale żar!!!! masakra!
gorąco, tropiki, wszyscy w samych gaciach by latali, a mnie Młoda ze żlobka wczesniej sie dziś zerwała bo goraczke ma
kurka, mam nadzieje,ze jutro ozdrowieje, bo teatrzyk w zlobku maja i jak to tak, sztuke ma przegapic??;-) no...
hyhy a serio to mam nadzieje,ze to zeby, bo juz niedawno trzy 4-ki i jeden kieł sie przebił (jakoś tak jeden po drugim zaczeły wyłazic zebiska..)
katiuszka a co to za syropek na podróz? ja troche sie boje juz tych 8-10 h jazdy... ale jak Wy 24h dacie rade, to ja tez jakos wytrzymam;-)..
A Młoda w zlobku bedzie prawie do konca lipca, potem wyjezdzamy..no a tak ok.polowy sierpnia z powrotem wraca..no chyba, ze uda mi sie urlop przedłuzyc
heh.. Młoda tez blada jak sciana, ale to ma chyba po nas . My obydwoje jak sie nie opalimy to masakryczne bladziochy jesteśmy ;-)
eM zakupił krem mustela 50-tke.
Muma juz smaży schaby pewnie;-):-), pogode mają super.. Ja to mam nadzieje,ze my upałów jednak nie bedziemy mieli, nie cierpie... byleby tylko nie padało,
Gatto kurcze, u Was to pewnie z 50 stopni jest.. A Cri bedzie laseczka szczuplutka, po mamie
. No i w sumie teraz to pewnie jescze mniej je..heh, moja nawet mniej je w te upały, a smok nienażarty jest zwykle hyhy;-)
ooo u nas tez chyba wyprzedaze sa, ale ja kurde nie mam kiedy "na sklepy" pojsc.. ale juz niedługo, wygrzebie sie i póóóóóódeeee!!! konto se wyczyszczę
LiliMarlene witaj W takim razie na poczatek bedziemy kibicowac Twojemu eMowi;-), mam nadzieje ze badania beda OK. a i tak w ogole to Ty małolata jeszcz jestes i prosze mi tu nie pier..ć znaczy chrzanic,ze wiek i ciśnienie i w ogóle..no...!!
no i
Ani@k dobrze radzi, tarczyce sobie na poczatek zbadaj
. To niedrogie badania (tsh,ft3, ft4) a czasem niespodzianki (bezobjawowe) wychodzą...
Vinga łłooooo!! kope lat! no prosze gratuluje drugiej ciazy! rośnijcie zdrowo:-)
eeee
Ani@k jak mama sie bedzie Patrykiem zajmowała to czym sie martwisz?
Gatto dobrze mówi, zobaczysz, ze te kilka godzin poza domem naprawde dobrze robi
A jak bedziesz pędem leciała z powrotem!!
nawet na zakupy bedzie Ci szkoda czasyu hyhy:-)
Gochson nooo to juz pora chyba,zebys pierwsza fotke brzucha strzeliła,co? bedziemy potem sledzic postępy;-). Dobrze sie juz czujesz? nie spisz na stojaco? w te upały to pewnie jak smok pijesz..
ooo kurka, to wesele bedziemy na forum miały?? kiedy?? tylko taka date ustal,
katiuszka, zeby kazda mogła se usiąsc przy kompie i do monitora "sto lat" spiewac ..;-)
hmm i jak to na weselu, eMów trza bedzie posadzić obok siebie. przed monitorem;-)
kurcze, jest 22.30 a u mnie 24 stopnie jeszcze..