reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dziewczyny jest pęcherzyk i zarodek 4mm. Od poniedziałku idę na L4, więc muszę w pracy wszystko poogarniać. Odezwę się za jakiś czas. Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Łooo matko ale emocje.

HURRAAAAAAAAAAA , wiedziałam , wiedziałam, odpoczywaj Mamusiu, nie emocjonuj się , ale SUPERRRRRRRRRRR :-):-):-):-):-):-):-):-)

Cześć!
Na dłuższe posiedzenie wpadnę jak mały zaśnie, teraz tylko chciałam pogratuować naszej Gochson:tak:
Kochana!!!! przeogromne gratulacje!!!!!! teraz już musi być wszystko dobrze!!!! trzymam kcuki za Twoją małą Fasolinkę&&&&&&&&&&&&&&&&&&& HURRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Gochson ogromne gratulacje!!! Ale super!! Buzia sie sama smieje na takie wiesci! :tak:

Czesc wszystkim, wpadne pozniej..moze.. :-)

No to ładnie nam się weekend zaczął, będziemy mieć nowego Dziecia na forum :-):-):-) Super :tak::tak::tak:
Która tam teraz następna ?? Niedługo dwa miejsca się zwalniają ;-):-p

Ani@k **
Mam nadzieję, że jak się spotkamy nasze eMy znajdą wspólny temat bo my coś chyba się nimi zajmować nie będziemy :-D
A moja Mama czeka na usg w centrum Onkologii , tam gdzie miała poprzednio operację, ma to badanie 16 czerwca, potem biopsja i zobaczymy co dalej. I ja wyjątkowo spokojna jestem o ten wynik jakoś.
Mama się trochę zmieniła, tzn na korzyść, na pewno po śmierci teściowej się uspokoiła ale też zrobiła się taka bardziej 'normalna' , bardziej jak kiedyś. Tzn kiedy się spotykamy.. Teraz bedziemy częściej bo zamierzam ją zabrać raz na jakiś czas do jakiegoś sklepu albo do dziadków autem :tak:

Aleksis jak po imprezce ?? Jak Ty się czujesz w ogóle ? Czujesz, że to JUŻ ??? :-) Ale czad:tak:

maiev - jak wyżej :-) No chyba nie urodziłaś jeszcze ?? Koniecznie daj nam tu znać jak już będziesz Mamusią :happy:

Już to kiedyś mówiłam ale się powtórzę, zaczynałyśmy ten wątek w parę dziewczyn a teraz jest nas już pokaźne stadko :-) I będzie więcej :-D Jest ta moc jednak :tak:

Oli chrapie to ja sobie zrobię pazury ( i brew może też by się przydało :-p)

katiuszka - teraz tak myślę, gdzie Ty się z tere umawiasz ????? Czy Ty lądujesz może w Łodzi ???? I ze mną się nie zamierzasz spotkać ????:wściekła/y::-) Proszę mi to wyjaśnić :tak: A tere się smaży na całego, nawet słówka nie napisze , zapomniała o nas i już :cool:

Miłego weekendu Wszystkim !!!:-)

reklama
Hej.
Gochson - gratuluję i bardzo się cieszę. :) I suwaczek piękny. Dobrze że nie odwołałaś tej wizyty :)
Ani@k- no niestety nie jestem na porodówce jeszcze, a szkoda..bo mnie zaczyna zżerać coraz bardziej lęk przed nieznanym. U mnie w rodzinie wszystkie dzieci rodzą się po terminie i to czasem sporo , po wywoływaniu, więc nie wiem jak to będzie. Mojej siostry cała 3 po kroplówkach, po 2 tygodniach od terminu bo oznak porodu nie było..Się okaże.

I znowu zapomniałam co jeszcze miałam pisać, ja nie wiem jak Wy to robicie że tak w 1 poście odpowiadacie wszystkim i pamiętacie co do kogo. :shocked2:
Aha..imię póki co wybraliśmy tzn. mój mąż wybrał a ja na razie dumam...Lena, bo w miarę uniwersalne. Mnie jest ciężko wybrać imię dla dziewczynki, bo moje (Ewa) jest najpiękniejsze :-p i jakoś lepszego nie mogę znaleźć hihi. Poza tym jestem walnięta i po 2-3 tygodniach i tak przestaje mi się podobać imię. Miało być jeszcze Ania albo Sylwia. Oba w razie jak nie zwieję zaraz z Niemiec są uniwersalne. Ale nie wiem. ...

Znikam zrobić coś...bo jak się wstaje o 11 to jakoś dziwnie szybko czas leci. papa

Do góry