reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej!
Ja na moment, podpisuję listę obecności i uciekam obiad zjeść póki Julek śpi.
Ja skończę, a jeszcze się nie obudzi, to wpadnę jeszcze na dwa słowa.
A teraz mykam już i życzę miłego dnia!!!!

Muma spałaś w aucie???;-):-)

reklama
Cześć dziewczyny :) Melduję się wreszcie wolna jak dzika świnia... tzn. od pracy wolna bo już na tym tutejszym macierzyńskim. Teoretycznie siedzę od 2 maja ale w Polsce chwilę posiedziałam to na neta czasu nie miałam. Nie wiem kiedy uda mi się pojechać znowu...
Siedzę, leżę, piorę i prasuję i takie tam..i czytam Was...takie mam interesujące życie :-):-)
I usiłuję przemówić dzieciowi do rozumu, bo pozycja jaką przybrała Jaśnie Pani nie jest najszczęśliwsza dla nas obu..Ale czy to coś da...Mam zgryzotę troszkę...

Muma - gratuluję autka i życzę dużo radochy z jazdy. My też mamy Renault ale Lagunę Kombi i jesteśmy zadowoleni (tfu tfu), wygodne i ma dużo schowków..to mi się podoba.
Gochson - trzymam mocno kciuki. Będzie dobrze,
Znikam i pozdrawiam

Koko fajna dziewczyna ale musi jeszcze parę rzeczy doszkolić z racji, że nie pracowała na Lorealu. Młode fryzjerki nie przykładają się do pracy, bo są tak uczone, albo takie pokolenie. Najważniejsze, że miła, potrafi zrobić wszystkie usługi, otwarta do ludzi, a SZKOLENIA pod kątem technik pracy Loreala to już jej zapewnię. W sobotę jestem z nią jeszcze umówiona na męskie strzyżenie i jeśli wszystko ok. będzie to biorę ją.

Katiuszka
letę 28ego w nocy, czyli już niebawem. Biedny Julek. U nas nic nie widać ani nie słychać.

Gochson o faken! Na razie nie zapeszam, nie gratuluję!

Gochson wiedziałam, wiedziałam :-):-):tak::tak: Nie gratuluję, trzymam kciuki mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Gochson kciuki nadal mam zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I fluidki ~~~~~~~~
Walczcie kochani :-**

My dzisiaj po usg genetycznym i wszytko w najlepszym porządeczku
:tak:
Dzieć kicał i hasał że dr nie mógł go przez dłuższy czas z profilu złapać . Tylko się tyłeczkiem wypinał na nas :-p:-p
Uczucie wspaniałe

Pozdrawiam was mamuśki i ciężarówki i staraczki:tak:

Do góry