reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehehe Muma obstawiam śmietniki :-D:-D
Tam nie było śmietnika, nie w promieniu 20 m. a tyle czasu miałam:baffled::-D Tak po prostu jakoś...do dziś mam ciary jak o tym myślę;-)

A jeszcze lepsze było jak miałam jelitówkę ale ja głupia jak zwykle MUSIAŁAM jechać do firmy. Akurat eMowi coś się działo z autem więc jechałam autobusem i ledwooooo doczekałam do przystanku, wyleciałam i tuż za wiatą .... ale to był akurat pawik ;-):-) Ludzie myśleli, że zapiłam pewnie bo to akurat poniedziałek był:-p

reklama
Kok.o dzięki za pocieszenie ;*
A skierowanie na amnio bo jeszcze lekarz stwierdził ze kość nosowa jest troszkę krótsza niżby sobie życzył, a bardzo ładnie widać nosek - dodatkowo wyniki pappy niskie ryzyko, na polowkowym wszystko poza torbielami ok, brak innych markerów , ale tak nas nastraszyl ze o niczym innym nie myśle byleby urodzić zdrowe dziecko! Ale
Za ok półtora tyg powinnam
Miec potwierdzenie ;)

Ale mialas przygodę - szczerze współczuje ja nie lubię robić 2czki w łazience innej poza moja własna a co dopiero w polu ;) i szczęście ze
Mialas te chusteczki hehehe ;))) swoją droga szacun za ten dystans !

Muma co to za miejsce jak nie śmietnik hahaha ;)))

hejka!!!
eM usypia małego, ja gotuję obiad na jutro i tak z doskoku podczytuję...
Po obiedzie polazłam z małym do supermarketu po kilka dań słoiczkowych, bo za cholerę mojego nie zje :baffled: słoiczek jeszcze..jeszcze wcisnę:sorry:Kurna, myślicie, że to przez zęby? może moje za bardzo musi gryźć i jak go dziąsła bolą, to nie chce? słoiczkowe jakby nie było dużo miękksze to jedzenie:eek: nie chcę, żeby się odzwyczaił od mojego, bo ładnie już jadł, ale co mam zrobić...ehhh kupiłam na razie parę do końca tygodnia. Potem zobaczę.
Na tych dziąsłach widzę tak gdzie czwórki mają być takie dość duże bąble jakby, dookoła zaczerwienione. To zęby, nie?:baffled: jezuuusie...kiedy to dziadostwo wyjdzie???!!!!!!
Muma na parkingu supermarketu stało takie autko jak Twoje:tak: i też czarne:-) hehe oblukałam se dookoła, aż się facetka na mnie dziwnie patrzyła..myślała, że chcę się włamać czy co...:laugh2: no powiem Ci, ze fajowo się prezentuje:tak: oczami wyobraźni już Cię w nim widziałam....z rozwianą grzywą, zimny łokieć obowiązkowo, z radia Rammstein napiernicza, z tyłu Olek z Wolfem...a Wolf ma minę jak ten pies z mojego obrazka na fb:laugh2:
kok.o ranyyyy ale się uśmiałam!!!!!:laugh2::-D ale to musiało komicznie wyglądać jak szukasz jakiegoś drzewka większego czy krzaków:-D yyy a czemu to przypadłość biegaczy? ja nie biegam, a po gruszce w swoim własnym łóżku mam to samo:eek::-) hehe a pielęgniarka dostała nakaz wykonania szczepienia w trybie natychmiastowym ;-)i chyba się wystraszyła, bo w sekundzie było po...ja se ją zapamiętam! gdybym tak na kolejne szczepienie miała jeszcze tu być (choć mam nadzieję, ze już będziemy w Pl) to od razu poproszę o kogoś innego. A jak tam Ewunia? nic jej nie bierze? w sensie choróbsko? odpukać...chyba już mniej choruje, nie?
eMKa ja miałam amnio, bo wyniki testu Pappa miałam niedobre...ryzyko trisomii 21 (zespół Downa) 1:45:baffled: noo i podjęłam decyzję, że robię amnio...kilka dni po miałam już wyniki. Na szczęście wszystko było dobrze, potem miałam jeszcze echo serca, bo tez się czegoś niby dopatrzyli. Ale to też skończyło się pomyślnie. Tak więc nie martw się na zapas!!! na pewno wszystko jest dobrze!!!!!
szyszunia super kurteczka!!!! ale będzie kawaler wystrojony:tak:a JUluś nie był jeszcze na basenie :no: chyba by mu się spodobało i nie bałby się nurkowania, bo jak się kąpie, to każe sobie lać wodę z kubka prosto na czubek głowy, a on wstrzymuje wtedy powietrze i puszcza, jak woda ścieknie. No to chyba by się nie bał basenu...trza to sprawdzić. yyy ale ja tez musiałabym być w stroju kąpielowym??? nawet jakby eM z nim wchodził do wody??? matkooo już jestem przerażona:szok:;-):-)
tere fere ojjjj babolu jeden!!!!! tak se bimbać ze zdrowia....no chyba masz rację, jak Cię zetnie z nóg z bólu, to od razu polecisz na badania!!!! a właśnie...kiedy dokładnie te wyjazd? niedługo jakoś, nie? yyyy aleeee maszzzzz fajnieeeeeeee:sorry:
Ani@k i jak? robiłaś to ptasie mleczko? pochwali się :tak::-)

Witam przy herbatce i sniadanku, rano na badaniach wiec dopiero teraz mam okazję zjeść

tere fere Ty się umów na te badania a nie odkładaj w czasie, chociaż pewnie ja też bym chciała po wakacjach żeby się nie stresować, no ale z drugiej strony fajnie by było miec to za sobą

Szyszunia fajne takie interakcje z psem, mój to zazwyczaj męczy psiaka, chociaż wczoraj jak wróciliśmy z pracy i pies przyleciał się przywitać to Adaś się zaczął tulić do niego

EMka no zakupy są miłe dla takich maluchów, ja miałam większość ciuchów od kuzynki więc odeszło mi kupowanie, ale za to poszalałam przy łóżeczku, wózku i tych innych rzeczy

Katiuszka jak Juluś w nocy, nie marudował ?

kok.o niezła przygoda przy bieganiu -hehe uśmiałam się. Ja powiem że kiedyś też biegałam jak byłam w szkole, chyba liceum. Nawet się zapisałam do klubu, no i wygrałam tez mistrzostwa będzina na 600m - to były czasy. Potem lenistwo się włączyło i teraz się nie chce. Jakiś czas temu myślałam, że moze znowu zaczne żeby troche boczków zrzucić.
To kiedy to bieganie firmowe ?

Emka wszystko pewnie będzie dobrze, bo widać, że dziecko zdeterminowane, a mama jeszcze bardziej.

Ja odpoczywam w pracy, bo w domu sie nie da. Em wczoraj latał to na spacer z psem, to obiad robił, to do sklepu i tak dzieć męczył mame. Ja to nawet położyć się nie mogę, bo zaraz skacze po mnie. Potem poszli razem na spacer wiec miałam troche spokoju. Byle przetrwać te 2 tygodnie a potem sie okaze - albo wóz albo przewóz. Nie lubie wiedziec na czym stoje.

Czesc dziewczyny ;)
Ja dzis test na glukozę miałam z rana - paskudne ;/ na szczęście nie skończyło sie niespodzianka w kiblu ;)

Gochson odpoczywaj gdzie tylko możesz ;) w koncu musimy miec co świętować ;) bardzo mocno trzymam kciuki nie puszczam ;) dzis czy jutro ta bhcg?

Dzięki za wsparcie ;* chyba tego potrzebuje ;)

reklama
Do góry