reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hejka :-)

Nie, nie śpimy już, o 7.05 pobudka była ale potem dwa prania i teraz się za obiad wzięłam bo eM ma wrócić wcześniej z pracy i pędzimy do jednego komisu;-) Nieźle nas wzięło:-D Mnie to się wczoraj śniło, że zadzwonili z WORDu i pytali czy już mam samochód i że jak szybko nie kupię to mi zabiorą prawko :szok::-D
Dzisiaj są do obejrzenia Toyotka i Corsa - kto wie, może akurat, jakby trochę zeszli z cen:-p

Gatto -
co do tych parasolek to musi się całkowicie rozkładać (nie wszystkie tak mają ale to chyba tere pisała o tym).
Moja jest dla nas optymalna, ma małe kółka ale radzą sobie z każdym terenem. Może się na taką skusisz, nie jest bardzo droga. My mamy czerwoną :-)
Chicco, London Up, Wózek spacerowy, Blue Wave, 2012 - Chicco - Świat niemowlaka - Smyk.com Jest mega lekka i wejdzie mi do każdego, nawet najmniejszego bagażnika :-D Ale też rozkłada się całkiem do leżenia i jest wygodna. Dokupiłam folię uniwersalną i jest OK.

No no, dziś już czwartek. pogoda się rozkręca ale to tylko słyszałam do jutra... Ma być 11 stopni w sobotę :szok:

Aleksis też Ci się narobiło z tą zgagą... No ale Janis jak przystało na syna muzyka musi mieć porządne hairy;-):tak:

Wczoraj rozmawiałam z moją koleżanką, ma termin na 25 lipca, w brzuchu siedzi Hania, wybiera się do mnie na szkolenie i po listę zakupów:-) No czas najwyższy ;-)

Szyszunia fajnie, że już dobrze się czujesz. Ja też nigdy dzieci nie zaraziłam, w drugą stronę to i owszem ;-)

tere ja też teraz będę wozić rodzinkę na imprezki hehe, tylko ciekawe na jakie jak nikt nas nie zaprasza :-D

Gochson eee jakby szwagierka miała dzieci to byś zobaczyła, że to jednak na minus działa. Mamusia często bardziej dba i myśli o dziecia córci niż syna chyba.. A tak to Adaś ma monopol na babcie:tak:

Staraczki - co tam u Was &&&&&&&&&&&&&&& ?? Napiszcie choć parę zdań, kiedy wzmocnić kciuki.

Ani@ k -
któraś tu dobrze pisała, pokaż no nam tego swojego Syneczka, jak siedzi, jak się bawi, My cały czas myślimy, że to mały dzidziuś bo ostatnie foty w beciku były :-p**

katiuszka - eM ma wolne i nie wyszliście jeszcze z łóżka ??? :-):-)

Mój Synek kończy dziś 1,5 roku :-) Jutro może z rana jakąś sesję mu zorganizuję bo dziś już się upaćkolił a za chwilę i tak leci do wyrka. Musi być wypoczęty przed wieczornymi atrakcjami.

Miłego dnia Dziewczynki

reklama
Gatto ja kupiłam parasolkę z firmy Inglesina

Muma wiem wiem monopol na babcie dobrze mieć, no ale bym chciała, żeby szwagierka sobie kogoś znalazła i miała rodzinę. Teraz jak ma jakiś problem to dzwoni do emka bo teść często w rozjazdach a kobiecie czasem ciężko poradzić sobie jak się auto zepsuje, czy coś innego w mieszkaniu zepsuje.
Musicie szukać auta coby się sen nie sprawdził.

Buziaki dla Olusia - już kawalera przecież...no i czekamy na sesje.

Ani@k mam pytanie, Patryczek juz samodzielnie ladnie siedzi? Jesli tak to kiedy zaczal to robic?
Patryś siada jak go wezmę za rączki z pozycji leżacej, niby siedzi sam ale jak se przypomni ze siedzi to się przechyla, trzymany pod paszki sam stoi na mocno wyprostowanych nogach, to robi chyba od 7 miesiąca.. robi już ładne kroczki ale trzeba go mocno trzymać.. raczkuje do przodu i tyłu i podpierając się na rękach ma wyprostowane nogi, nogi ma bardzo silne co czuć w kopniakach (zwłaszcza w (.)(.) ;-)eeee ale o siedzeniu miało być ;-):sorry2:

jajko pomalowane mam (ale cos mi się widzi,ze to złobianki kolorowały, bo nic a nic za linie nie wyszły;-))..
echhh we własne dziecko nie wierzysz, a moze zdolna po mamusi jest po prostu????

Muma ta gdzie w beciku ostatnie zdjęcia!!! fajne zdjęcia ze świąt ma eM w swoim telefonie.. będę musiała go 'poprosić' i wstawię jakieś :tak: buziaczki dla Olcia :***

Gochson no nie zazdraszczam sytuacji ze szwagierką i rzeczywiście jesteście często nachodzeni przez dziadków..
Tere dasz radę :tak:

tere - :-):-) Ja wezmę parę kotów stąd i na pewno wpadniemy :tak: Tylko trzeba ustalić co i jak, albo może u nas grilka jakiegoś, niech no tylko kupię autko to się będę miała czym chwalić :-p
A mnie bardziej chodziło o te babole leniwe z mojej rodziny , aa pierdzielę je, będą same spędzać święta jak się w porę nie ogarną.

Ani@k -
ja tak specjalnie napisałam o tym becie co by Cię zmobilizować ;-)

kok.o -osz to panie żłobianki no :laugh2: Ale dziwić się nie ma co, taka praca to trochę nuda ;-) Dobrze, że Ewcia zdrowa.

Olej babole. Wpadniemy na grila na oblanie auta. Tymek zrobil postepy. Jak go obszczekala ta suka przyjaciol to tylko podskoczyl ale nie plakal. Ale kto wie moze Olek grozniej wygląda.

reklama
jołasia ale masz wykres kobito !!!!!!!! :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&& Wypas !! Mój sen przy nim to pikuś :-D

tere na pocieszenie powiem Ci, że Oli już się nie drze w fazie ekscytacji , no prawie się nie drze , znacznie mniej ;-):-)

Właśnie smsa dostałam od Pani Prezydent Miasta Łodzi, że mam prawko do odbioru, muszę pędzić szybko żeby mi nie przepadło :-D

Ostatnia edycja:
Do góry