reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aleksis teeeee staaaaraaaa! Sama nie chlej! Nie wiem czego. heheheheheh w środę idę na impre. Bo czwartek wolny. I jadę autem, bo nie chce mi się pić, a z resztą impra jest pod Łodzią, a na niej będzie Timi, a ja go koło 21.00 pakuję do auta z dziadkami i do nich go zawożę, wracam potańcować, pojeść i zabrać łykniętego męża, który obtańcowuje osiemnastki. Hehehehehe. Choć nawet jak on tylko pije to ja mam kaca.:confused:

reklama
witam sie wieczornie...

katiuszka to zes sie wkurzyła na ema... tak jak pisze Aleksis to nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja:angry:.
U nas dzis podobnie tylko ze bez kłótni, a w zasadzie z godzine temu, eM usypia Mieszka po czym młodemu sie odbiło i troszke sliny z mlekiem mu wyleciało, a ten jak poparzony wyskoczył z pokoju i woła mnie:baffled:, ja akurat naczynia zmywałam:sorry2:, jakby nie wiadomo co sie stało, drze sie, scierke mi podaj:angry:jakby sam nie mogl sie obsłuzyc:no:
Tere baw sie dobrze :)
Muma pamiętaj ze z autem to nic na siłe, to musi bez ten, i Tobie sie podobać! (nie mowie o kolorze:-D)
Aleksis jak ja Ci wspolczuje tej zgagi:sorry2: pamietam ze raz zachcialo mi sie plackow ziemniaczanych a po nich w ciazy murowana zgaga, no ale zachciewajka to zachciewajka, najadłam sie i pozniej pomeczyłam:baffled:

Ja juz wyzdrowiałam, Mieszko jak na razie zdrowy. Oby tak dalej. Ani@k jak piszesz tak tez wyczytałam ze mleko matki dziecko chroni, sie okaze za pare dni ;)
Z ema mam polewkę, bo mówi mi ze cos sie słabo czuje, no to ja dobra żonka :rofl2:, obiadek podałam, i mowie połż sie pod kołderkę, witaminki podałam, chusteczki bo katarek ma. Temperaturkę sprawdziłam i co chwile chodzę kolo niego i dopytuje jak się czuje, śmieję się z tego i z niego, a on do mnie za chwile wypala no przecież ja tez sie Toba opiekowałem jak ze sie czułaś:baffled: heh ciekawe jak jak był w pracy, hehe:-D Dobra lece mu herbatke zrobic:tak:;-)

Lookam teraz do Mieszka a ten w poprzek łózeczka, nakryty pieluszka na głowe:szok: 2 ulubione maskotki na nim, nogi wystawały poza lozeczko, w sesnie barierki, jezusku dobrze ze mamy monitor oddechu. :szok:

hej Babolki!!!
ja na moment, zamelduję się, listę obecności podpiszę i spadam, bo eM kolację robi:szok::tak: chyba go sumienie ruszyło po wczorajszej "akcji":-pMałego pięknie uśpił, teraz kolacyjkę szykuje...hehehe jak mi wyskoczy jeszcze z jakimś seksikiem, to już padnę ze śmiechu chyba;-):-D
Dziś cały dzień w terenie byłam nowym wózkiem, dlatego nie było mnie na fb ani bb, choć jednyn okiem cos tak doczytwałam. Jutro chyba uderzę do Matalanu (szyszka*) ale sama, bo nie umawiam się już z Kasią, nie mam nerwów na to wieczne czekanie!!!! tak więc mogę sie pojawić pod wieczór, no chyba, że nie pójde, to jak mały zaśnie to się zgłoszę z kawką.
A teraz się już żegnam!
Zaległości w odpisaniu nadrobię jutro "psze paniiii":-D
Spokojnej nocki mamuśki, brzuchatki i staraczki!!!!!

heej

u nas pięknej pogody ciąg dalszy.. ciekawo jak będzie w majowy weekend.. ale, przecież grilla można robić nawet jak pada deszcz ;-)

Muma no trochę by Was pomroziło w maju/czerwcu nad morzem najlepiej wypoczywać nad morzem w lipcu, tak mi się wydaje bo sierpień już zimny jest :tak:apropo rozmawiałam z miłą panią w grzybowie i.. nie ma już miejsc.. wiem, mogłam stosunkowo wczesniej o tym pomyśleć ale minęło.. może coś w rewalu znajdziemy..
Gochson ano już ósmy miesiąc minął.. nie wiem kiedy :sorry2: uśmiałam się z Twojej szwagierki, heh jaka wrazliwa ;-) a ona ma dzieci? ciekawo co robi jak musi je przebierać albo jak się zachowuje jak się jej dzieć zżura ;-)
Gatto a czemu Ty chcesz wymieniać spacerówkę? ja też woże Patryka w spacerówce z wózka i mam zamiar dosyć długo tym powozem jeźździć :tak:chyba że jak Muma mówiła.. na wyjazdy praktyczna i lekka tak mała parasolka :tak:
Caterina heh to normalne, żadna schiza ;-) ja to schizę miałam jak już ruchy czułam i Patryś potrafił ;-)ę poruszać tylko z rana i wieczorem a przez cały dzień nicccc... raz pamiętam na ip poleciałam.. lekarka się ze mnie śmiała, mówiła mi że dziecko też musi spać.. w wybranych przez siebie porach a nie jak mamie się chce ;-):tak::tak:
Katiuszka!!! no dzieć uspany kolacyjka zrobiona a Ty się z seksiku wykręcasz??? ojjjj niedobra jesteś dla eMa, niedobra :-p;-)
Szyszka wydaje mi się że Mieszko bedzie zdrów jak ryba :tak: hehe ja też miałam niedawno chorego eMa.. jeny!!! jak mówisz herbatka, tableteczki, po główce pogłaskać.. no bo przecież chory :-D
Tere a nie mozesz wziąć wszystkiego do przebrania do huty? wyszykowałabyś się w zakładzie i potem więcej czasu na Timka w domku.. chyba że planujesz szybki prysznic, mały seksik, prasowanie koszul ;-)to wtedy problem.. bo choćby się człowiek pochlastał to ma tylko niestety dwie ręce.. ;-)
Kok.o, Zuza a was trzeba za języczki wyciągać???? piszcie co u was!!!! no nie wierzę ze się nic nie dzieje.. Zuza Myszka już ma 'kasownik' ukształtowany??? Kok.o Ewcia zdrowa??? już lepeij reaguje na żłobek??? bo ostatnio coś pisałaś że nie za bardzo chciała i płakała..
Aleksis o to się czupryna szykuje u Janisa :-D choć to nie jest powiedziane, Gatto miała zgagę raz na jakiś czas albo i wcale a Cri ma włoski jak z reklamy :tak:
a nasze najnowsze nabytki??? halo Dziewczynki, co u Was???? no też by się przydało raz na jakiś czas coś napisać.. nooo chyba ze ostrrrro działacie to wtedy niekoniecznie.. nie ludzkie się jest rozpraszać przecież ;-):-)

Witam dziewczynki

katiuszka kolacja tak pózno ??? Chociaż u Ciebie chyba jakieś przesunięcie czasowe jest, no nie ?

Szyszunia dobrze, że już się lepiej czujesz. Ja pamiętam, ze byłam strasznie chora jak Adaś miał koło 2 miesięcy, mąż nie mógł wziąść urlopu, no a babcie nie mogły pomóc, więc sobie leżałam z dzieckiem i karmiłam normalnie i on nic a nic nie złapał

Ani@k moja szwagierka jeszcze singielka. Szkoda, bo teściowie bardzo się interesują Adasiem, a jakby ona miała dzieci to by się tez skupili na jej dzieciach i nie nachodzili nas czasem. Mój teściu to taki bo w sumie pracuje w rozjazdach no i jak przyjezdza to chce koniecznie sie z wnukiem zobaczyc, a my czasem chcemy sami posiedziec.

Ani@k, Szyszunia mój eM ostatnio stwierdził, że jak ja jestem chora to jakoś lepiej wyglądam niż on. No niestety my musimy lepiej wyglądać, bo by cały dom się zawalił i wszyscy pomarli z głodu.:szok:

Aleksis, Ani@k ja miałam zgagę w ostatnim miesiącu co chwilę i Adaś miał piękne czarne włoski jak się urodził.

Co to ten Matalan ??? :sorry2::sorry2::sorry2:

Muma jak tam dzisiaj - pospane ?

Ulenna gdzie się schowałaś ?

melduje sie i ja! jak to dobrze, ze dzis juz "czwartek" hihi

Gochson, o ile sie nie myle to Matalan to taki wypasiony sklep angielski, gdzie mozna znalezc wszystko :tak:

Katiuszka i jak?? seksik byl??:evil::evil::-)

Ani@k no wlasnie tak sobie mysle, ze na wyjazdy taki by sie przydal, bo ten z kompletu ciezki i duzo miejsca w bagazniku zajmuje, a taka parasolka to chyba wygodniejsza w transporcie. Musze poobczajac ile takie cuda kosztuja i "zmierzyc" z Cri:tak:

U nas dzis slonce :happy: to idziemy na spacerek

Gohson dobrze piszesz, wszystko by brudem zaroslo:baffled:
Matalam to skep w Uk :)
Wczoraj jeszcze przed snem emowi mierze temp. A tam36,6 i ten wypala chyba termometr sie zepsul:-D padlam na cycki:-)
Muma a wy dalej spicie?:dry:
Gatto kiedy wyniki decyzji? Umknelo mi,ups.
Katiuszka no opowiadaj jak wieczor i nocka?:sorry2:
Ani@k mam pytanie, Patryczek juz samodzielnie ladnie siedzi? Jesli tak to kiedy zaczal to robic?

Dziec bawi sie szeleszczacymi ksiazeczkami, to ja lece posniadanko.Milego dnia.

reklama
czesc babolki
ja z pracy po cichaczu nadaje, nie mam nawet jak Was poczytać w malutkim okienku w rogu monitora;-) bo ciagle cos ktoś chce... :wściekła/y:
melduje ze u nas OK, Młoda radosna, złobkowy kryzys był jednodniowy, jajko pomalowane mam (ale cos mi się widzi,ze to złobianki kolorowały, bo nic a nic za linie nie wyszły;-))..
doczytam wieczorkiem i wszystkim kochane miłego dnia zycze:-) :******

Do góry