reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

LAPIS Fakt,gusta mamy bardzo podobne.Szkoda ze strona z knajpa w ktorej bedzie wesele jest zla.Ale juz za 2 miesiace zobaczycie nasze fotki ;)
Fajnie Lapisku ze udalo Ci sie zrealizowac slub marzen to wazne!!!!!
Moj tez bedzie tym wymarzonym,z tym ze do tej uroczystosci przygotowywalismy sie poltora roku.Tzn rodzice oranizowali wszystko w Polsce a my tylko mowilismy czy nam sie podba czy nie.Na zamowienie obraczek,umowienie daty slubu(co nie jest takie proste gdy bierzesz slub z cudzoziemcem,urzedasy robia straszne schody)kupienie garnituru,uszycie kiecki i innych drobiazgow mielismy 8 dni.Ale sie udalo pfffff :p
Dziewczynki milego dnia!!!! Zagladne w srode paaaa

reklama
Lapisku ten pekniety pecherzyk napewno dobrze wrozy...Trzymam kciuki!!!

Ja w czwartek lub w piatek ide do lekarza bo jesli jutro test bedzie negatywny to znaczy ze naprawde jestem chora a poza tym mam dosc tych ciaglych mdlosci..:-/

Majeczko
Co ty czytasz za bzdurejszyn ???? Chyba trzeba będzie ci odłączyć necik, tylko jak wtedy bedziesz gadać z nami?? ;D No, moja droga, czekamy do juterka w takim razie i trzymamy mocoooccnnnooo!!!

Lapisku
No, cieszę się bardzo, że pęchęrzyk pęknął.. Teraz tylko poczekamy na rezultaty :D Ja się chyba przejdę w przyszłym cyklu na monitoring do gina własnie, bo boję się, że pęcherzyki mi nie pękają, kiedyś jak byłam u gina to wlaśnie mialam torbiel - przetrwały pęchęrzyk i muszę to sprawdzić..

Jutro o 7 rano zatestuje- chyba bardziej dla was niz dla siebie :-D

Potem do pracy, wiec nie bedzie czasu na myslenie ale po pracy napewno napisze jak mi z tym poszlo..
Jesli to ciaza to test musi wyjsc pozytywny bo  ma czulosc 25mlU wiec chyba dosc wysoki - Elzbietko mam racje? Poza tym bylby to jakby 37dc. no i tym bardziej ze zrobie z porannego moczu chociaz u mnie to nie wiadomo ktory jest poranny bo latam sikac przez cla noc az do rana :-) A jesli test negatywny - no coz...zaraz po @ czegoz sie mozna spodziwac... Ale wieczorem jest  impreza i.. chyba sie upije...

Majeczko, powinien wyjśc, aczkolwiek znane są powszechnie sytuacje ze moze nei wyjsc pomimo b.wysokiego HCG we krwi. postaraj sie nie napic za duzo na noc. no i rób test z moczu przetrzymanego troche, chociaz ze 3 godz albo ile dasz rady.

Hello - Majeczko bo ja co chwilę wchodzę na forum żeby sprawdzić czy już - bardzo Cię proszę o poprawienie mojego humoru dwoma kreskami :)

Lapisku bardzo się cieszę, że pęcherzykł pękł - i trzymam kciuki za dobre wiadomości

Anuś dzięki za priva, ale jakoś tak mi dalej kurna źle - już siebie nienawidzę za taką minę żebym jeszcze wiedziała konkretnie czemu mnie tak przybiło :mad: a poza tym czytam Was na bieżąco :)

miłego dnia

reklama
MAJECZKO waar ben je??? Co z testem??????????????????????????????????????
wyglada na to ze LAPIS moze byc druga szczesciara ;D oby ! oby !! Mam nadzieje ze ciezko pracowlaiscie z mezusiem w czasie zakletego pechezyka ;)

Do góry