reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto ja dawałam nurofen tak średnio 2-3 razy w tygodniu jak miałam najgorsze jazdy i tylko na noc.W sumie ja sama też unikam leków i jakoś nie bardzo lubię dawać dzieciom..

katiuszka - spokojnie możesz sobie darować saneczki, nasze już z powrotem na strychu :-D

reklama
no Jolasia do roboty wobec tego!!:-):-):-)

Daje ten nurofen, najmniejsza dawke tylko jak sie drze w nocy, tylko w zeszlym tygodniu miala ta goraczke wiec moze wiecej dostala...no, ale sie nie dalo inaczej. Na zeby to tak pewnie co drugi dzien :-( dawek nie przekraczam w zadnym wypadku!

eee Gatto moim zdaniem nie dajesz za dużo!!!
Muma hehe to mówisz, żeby nie kupować saneczek?;-):-)
Jołasia no to ekstra seksiku życzę!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Spadam i ja do wyrka, nie wiedomo co to znowu w nocy będzie:baffled:
Do jutra!!!!
spokojnej nocki wszystkim życzę!:-)

Dzień dobry
Zasnęliśmy oboje nim do czego kolwiek doszło. Może dzisiaj.
Mróz, -14 teraz, nad ranem jeszcze więcej było. Musze wybrać się na zakupy ale nie mam weny wychodzić z domu. Na nockę do pracy i jeszcze przed się zdrzemnąć. Ale kurok na jutrzejszy rosołek potrzebny.

Hej wszystkim. Ja dziś się okrutnie lenię, chociaż nawet trochę posprzątałam i zrobiłam obiad więc może nie tak okrutnie. U Was w PL takie mrozy, moja mama pisze mi że ma już dość a u mnie co? Zimy niet, +4 ale ja nie narzekam bo mnie i tak zawsze zimno.
Aleksis -znalazlaś się :) cieszę się że wszystko OK. Poustawiaj tam dobrze tych ludzi od domów, niech nie cudują :)
Gochson - wszystko będzie OK. Trzymam kciuki, a ty odpoczywaj sobie. A co innego można w szpitalu robic? :) Też leżałam i filmy oglądałam. Przywieźli do mnie wtedy babeczkę z podobną sytuacją jak u Ciebie, beta OK ale nic nie widać było, pomimo że sprzęt podobno mają dobry. .Ale skończyło się dobrze. I u Ciebie też będzie. :tak: U mnie teraz też długo nic nie było widać, bety nie robiłam, okazało się że ciąża jest sporo młodsza i potem już było widać więc odetchnęłam. Uff
Jołasia ja też witam i powodzenia w starankach.
Dobra, zmykam na razie.

Hejka :-)

Prawie zamarzłam dziś w drodze na i ze szkolenia, masakra było, wiatr i mrozisko, jeszcze jutro i ma byc cieplej :tak:
Jutro jeszcze ćwiczymy testy i umawiamy się na jazdy :rofl2::-) Super !!! :happy:

Gochson
co u Ciebie kochana, ani słowka dziś nie napisałaś ?? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jołasia - Ty nam tu oczu zwierzątkami nie mydlij, jest owu trzeba się postarać , potem sobie odpoczniecie:-D &&&&&&&&&&&&

maiev - fajnie, że u Ciebie ciepło, już zazdroszczę:happy: Odpoczywajcie ile wlezie:tak: a czy Ty masz już imię wybrane ?? Czy tak jak nasza Aleksis wciaż nic ;-)

Ciepłe pozdrowienia z zimnej wioski dla Was i Glutków :tak:
Do jutra !!!

Witam wieczornie. Zaraz sie klade bo zle spalam w nocy a jutro kolejna beta i usg to musze byc wypoczeta.
Chlopaki dzis byli na sankach i mlody podjarany sankami. Tyle ze trzeba go ciagnac bo jak sie pcha to juz mu sie nie podoba. Dzis emek dzwonil i moglam uczestniczyc w kapieli mlodego. Spiewal sobie i sie bawil. Qrcze jak sie za nim stesknilam a nie widze go dopiero od wczoraj.
Dobranoc i milego wieczorku.

Gochson - to ja już kciuki za jutrzejsze badania trzymam :tak::tak:
Ty traktuj ten szpital jak urlop, odpoczniesz, wyśpisz się i wrócisz z dużym brzucholem do domku :tak:
Synek się dobrze bawi z Tatą , nie spiernicza z sanek jak mój - i o to chodzi !!
Buziaki***

reklama
hej,

Weekend ja nic. Ja spie, leze, jem, gotuje i ogladam z M telewizje. Juz 2 filmy mamy za soba:-D

Gochson bedzie dobrze!!!! Przy ciazy pozamacicznej sa zupelnie inne objawy przeciez, a Ty ich nie masz, no i jest normalny wzrost bety hcg. Jutro Ty i Fasolinka bedziecie w domku:tak:

Maiev i jak, widac juz co Bobuch ma miedzy nogami na 100%? Moj sie ladnie polozyl i zaprezentowal swoje wdzieki juz przed Swietami. Niech juz ta lekarka da Ci pewnosc

Jołasia wlasnie, Muma dobrze mowi, do roboty a nie filmiki ogladac czy spac! Bez pracy nie ma kolaczy jak wiadomo. Kciuki za udane staranka

Muma no to trzymam kciuki za jazdy w poniedzialek! Ale tempo to jest expresowe z tym kursem. Raz dwa i bedzie po wszytskim

Spokojnej nocki

Aha, Katiuszka- kupilam 5 czapeczek, 3 malutkie na pierwsze miesiace i 2 na jesien-zime:-DNie moglam sie powstrzymac, tym bardziej ze bylo -50% na wszystko i dodatkowo t-shirt na 56cm, reszta szrott

Do góry