reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gochson- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mam nadzieję, że to wina sprzętu...

reklama
Dziewczyny jestem na oddziale. Pobrali mi krew do badania i beda sprawdzac. Mam zostac na czczo jakby mnie mieli otwierac - tak to lekarz powiedzial. Jestem przerazona. Caly czas mam nadzieje.

Gochson - cały czas myślę i pewnie nie tylko ja... jasne, że mamy nadzieję !!! Trzymaj się i o ile to możliwe nie denerwuj***

Witaj z powrotem Haszitka :tak: tj. jołasia . Napisz co u Ciebie, jak zdrówko i dlaczego zmiana nicku, że nowe życie ??? ;-)

Gatto - jak Cristi ?? A może mleko z miodem i masłem jej zrób ??

My wróciliśmy z sanek, to zdecydowanie nie jest sport dla Olka, skupia się cały czas na zejściu/spełznięciu z sanek... Może za rok:dry:

hej

Gochson, jestem z Toba myslami...

Hej Jolasia! Co u Ciebie? jak sie czujesz? pamietam, ze mialas jakiegos guzka piersi, jak poszlo z nim? Powodzenia w starankach!

Muma, kurcze na miod to chyba za wczesnie:baffled: ogolnie chyba niezle, teraz poszla spac, dalam jej ta wit C, kaszle w sumie, ale nie jakos duzo. Potem jak wstanie zrobie jej inhalacje, tyle ile sie da.
A Olkowi to bys musiala takie specjalne sanki jak bobsleje kupic to by moze nie wylazl:-p

Gatto - ja bym spróbowała odrobinkę tego miodu jak bym nie miała syropu.. Ale jak uważasz..Niekoniecznie musi ją uczulić, wsuwała cytrusy i nic jej nie było przecież.
Taa bobslejowe sanki to już prędzej:-)
Dziś Oli odkrył, że po dworzu też można chodzić na nogach (co prawda z Julką za rękę w tym kombi). Jest obawa, że będzie teraz wyłaził z wózka:baffled:

Muma, zeby mu tylko Jula nie pokazala jak sie aniolki na sniegu robi, bo potem to juz bedziesz miala posprzatane :-D:-D

Co do miodu to zobacze jak sie bedzie sprawa kaszlu rozwijala. eM jest straszny alergik i boje sie, zeby od niego czegos w genach nie przejela.
Aaaa Cri juz jadla truskawki i nic jej nie bylo...;-)

Tak Muma nowe życie zaczełam po stanowczym podjęciu walki z chorobami
Tarczyca unormowana wymusiłam na lekarzu podanie większej dawki leku bo cały czas się źle czułam, teraz mam wrażenie, że z okresem jest jak należy, tzn wróciłam do siebie po okresie dużego nasilenia choroby
Guzek usunięty okazał się tworem z którego tworzy się nowotwór a następnie rak, zależny od hormonów, czyli i też w pewnym stopniu od mojej tarczycy której już prawie nie ma w skutek zaniku przez chorobę
Ostatnio usunięto mi też nowotwór uda, najprawdopodobniej łagodny ale ostateczne rozstrzygnięcie poznam we wtorek, bóle głowy mam najprawdopodobniej od skaczącego ciśnienia ale leków przy staraniu się o dzidzę nie będę mogła brać więc jakoś to będzie trzeba znieść.
Ogólnie jest wszystko na dobrej drodze

Czesc,

Gochson czekamy na wiesci. Kciuki!!!Mam nadzieje, ze lekarz sie pomylil i jest wszystko dobrze

Czytam co u Was oczywisicie ,ale juz nie wiem co kazdej napisac z osobna.

Pozdrawiam Was i Glutki.

U mnie ok, pracuje 3 dni w tyg na 4 h, cosik mnie czasem pobolewa brzuch, wiec aplikuje sobie dawki magnezu takie, ze to sie potem konczy tam gdzie krol sam chodzi piechota

latam ws. domu, niestety mam do czynienia z niekumatymi ludzmi i w wiekoszosci to wszytsko na mojej glowie:baffled:

1 L lodow zjedzony od poniedzialku, wiec nie jest zle:-D

Zima chyba do nas powoli sie zbliza, a ja jej tu nie chce wcale, bo bede musiec drapac szyby w samochodzie

Sciskam mocno i witam stara-nowa Kolezanke

reklama
Ahoj dziewczyny :tak:
Piszę z pracy ale cicho sza żeby się szef nie dowiedział :-)

Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy .Ściskam mocno .

Pozdrawiam wszystkich z mroźnego wschodu :cool:
Buziaki gorące

Do góry