reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hejka wieczorową porą:-)
widać, że dzieciory śpią, bo mamuśki grasują na BB;-):-)
Kurna....nie wiem co z tym suwaczkiem, raz jest...raz go nie ma...No zobaczę pod tym postem, jak nie ma to jutro coś pokombinuję:dry:
Kok.o a wiesz, ze jak szukałam jakiegoś ciekawego, to właśnie te kredki mnie zainteresowały:tak: ale by było!!! :-p hehe u nas podobnie...gdzie ja..tam i mały, wszystko otwiera, przesuwa, wrzuca do śmieci. Teraz ma taką manię jak Wasze maluchy, że lubi wszystko wrzucac do pojemników, pudełek itp. No i znalazł sobie super miejscówkę...kosz na śmieci:baffled: dziś wyciągałam pieluchę z która śpi, stado drobnych zabawek i plastiki do recyklingu:cool: jak mu pozamykam to wszystko, to stoi uczepiony mojej nogi, ani ruszyć się nie można. I to samo bym miałam co Muma....nóż z deską w obroty, warzywka do śmietnika:sorry2:
Gatto ojejuuuu wsółczuję!!!! nie dość, ze zębiska męczą, to jeszcze jakieś choróbsko. Równiez polecam ten syrop Lipomal, mały jak miał chrypkę to po dwóch dniach mu przeszło po nim, ale coś mi się wydaje, ze go tam u siebie nie dostaniesz...Może niech Ci mama przyśle, tak na następną chorobę. Zdrówka dla Cristi!!!!!
Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty!!!!!!!! czekam na wieści!!!!
Muma dziękuję w imieniu Julka ***:tak::-)

reklama
Gatto to jak masz mieć mamcię, to napisz jej więcej polskich lekarstw. Nie wiem jak tam u Ciebie, ale tutaj nie ma wszystkich odpowiedników naszych polskich, nawet głupich czopków z paracetamolem nie ma. Na szczęście mamy polskie sklepy i apteki internetowe, to można prawie wszystko dostać. Poproś o ten syrop, coś na biegunkę (w razie AW) może te czopki, witaminę C, hmmm nie nie wiem co jeszcze, może Muma doradzi.Leki mają dość długa datę ważności, ale choćby miało sie zmarnować, ja tam wolę mieć w domu. Z dzieciami to wiesz jak jest...zdrowe, zdrowe...za 10 min temperatura, kaszel itp.

Gochson, cholerka jedz jak najszybciej, ale mam nadzieje, ze to falszywy alarm. Trzymam kciuki, zeby wszystko dobrze sie skonczylo!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ojejjjj Gochson.....mam nadzieję, że w szpitalu nie potwierdzą tego....Trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Bądź dobrej myśli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry