reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Szyszka auto ekstra stara! Samo się prowadzi. Martwiłam się, ale nie było czym, bo ja to pierwszą zaprawę, chyba 5, czy 6 lat miałam ekstra maluchem!!! Gdzie hamulec się zapowietrzał i trzeba było pompować, żeby się nie zabić po trasie, olej jak wulkan z silnika leciał i trzeba było co drugi dzień dolewać i takie tam. A Patryk to fajny facet! Rośnie na cycu jak na drożdżach. Super!

katiuszka nie wiem po ilu tam u was zganiają z łóżka, ja chodziłam po 6 godzinach, no ale wiadomo, że tylko po pokoju i do łazienki wykąpać się z emem, fakt też że mogłam mieć inne znieczulenie, rozumiem,ale żeby dzieciaka nie widzieć? Dokarmiają tam dzieci butlą, ale szwagierka na pewno do cyca wróci. Z drugiej strony na chłodno myśląc, w Matce Polce jest taka fabryka dzieci, że oni nie mają czasu patyczkować się z każdym delikwentem, tylko wyjmują kolejne i kolejne, dobrze że na taśmę nie kładą...heheheheheh a co do suwaczka to zmień stronę, weż z mojej np bo ta twoja jest zainfekowana i bb nie chce jej wyświetlać.

hehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe nooooooooooo zakochana w moim małym gałganku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idę po kawkę w takim razie, skoro zamiast Mieszko napisałam Patryk. Heheheheheheheheheheheheheheheheheheeh. Z resztą dziewczęta. Wszystkie dzieci nasze sąąąąąąą!

Ostatnia edycja:
hej ,hej to i ja z kawką się witam .
Młoda padła na chwilę to coś skrobnę z Wami :tak:

Tere zakochana dwóch przystojniaków w domu ma to wcale się nie dziwię :tak:
Szyszuś ja z M notorycznie muszę go opier.dolić!!!!:wściekła/y:wczoraj np poszedł sobie rozliczyć się z chłopakami za kwatery a Młoda już spała niby a ja na orbitrek i heja słuchawki w uszy ,a On miał się nią zajmować jak ćwiczę:cool: dobrze ,że kolega zadzwonił,że puka i puka a Nas w domu niet i słyszę jak się ta drze ,myślałam,że On jest ja zaglądam a ta aż mokra z płaczu a On wyszedł ...no taki mnie szlak trafił ,że myślałam,że go zabiję ,żeby coś powiedział chociaż :wściekła/y::no:a Twój Mieszko ładnie waży My tydzień temu ważyłyśmy 6320 i mierzymy 62 cm :-):-)a jak ją brałam mierzyła 56-58 :tak:;-)i ważyła 5,520 ;-)

Katiuszka Myszce wyszedł już prawie drugi ząb i nie śpi prawie w nocy wcale i zasypia na rękach wtulona w cycki ,inaczej się kotłasi i nie zaśnie ale tak to potrafiła zasnąć ładnie sama :tak:
Ani@k może stronkę masz kiepską ze suwaczkami :baffled:

a rehabilitacja dużo daje rozwija się cudnie i jak gada :tak:

a co do chwalenia się co dzieci potrafią ,to ja jestem przykładem takim,że moja Myszka ma 9 miesięcy ,rozwija się jak półroczne dziecko (jest wcześniakiem wiem to )i jakoś nie koloryzuje,żeby zainponować bo po co ,ale znam takie co wywyższają co ich dzieci nie potrafią :baffled::no:słuchać się nie chce ;-)

Muma
kurcze dobrze ,że nic sobie nie zrobił gorszego ,ale to pewnie nie pierwszy nie ostatni raz jak się wywalił . My na weekend zaplanowaliśmy jakieś spacery i wycieczki ale chyba w taki mróz to pół godziny i do domu :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka hihihi.... no a tak jak mówisz wcześniaki są do tyłu o tyle co się urodziły wcześniej, albo nawet więcej, bo musiały dochodzić do siebie już na zewnątrz a nie w brzuszku. Tutaj w ogóle nie można porównywać dzieci pod żadnym pozorem. Fajnie ubierasz Myszę, nie tylko w róż, ale różne sukienusie. Podoba mi się.

Do góry