hej ,hej to i ja z kawką się witam .
Młoda padła na chwilę to coś skrobnę z Wami
Tere zakochana dwóch przystojniaków w domu ma to wcale się nie dziwię
Szyszuś ja z M notorycznie muszę go opier.dolić!!!!
wczoraj np poszedł sobie rozliczyć się z chłopakami za kwatery a Młoda już spała niby a ja na orbitrek i heja słuchawki w uszy ,a On miał się nią zajmować jak ćwiczę
dobrze ,że kolega zadzwonił,że puka i puka a Nas w domu niet i słyszę jak się ta drze ,myślałam,że On jest ja zaglądam a ta aż mokra z płaczu a On wyszedł ...no taki mnie szlak trafił ,że myślałam,że go zabiję ,żeby coś powiedział chociaż
a Twój Mieszko ładnie waży My tydzień temu ważyłyśmy 6320 i mierzymy 62 cm :-):-)a jak ją brałam mierzyła 56-58
;-)i ważyła 5,520 ;-)
Katiuszka Myszce wyszedł już prawie drugi ząb i nie śpi prawie w nocy wcale i zasypia na rękach wtulona w cycki ,inaczej się kotłasi i nie zaśnie ale tak to potrafiła zasnąć ładnie sama
Ani@k może stronkę masz kiepską ze suwaczkami
a rehabilitacja dużo daje rozwija się cudnie i jak gada
a co do chwalenia się co dzieci potrafią ,to ja jestem przykładem takim,że moja Myszka ma 9 miesięcy ,rozwija się jak półroczne dziecko (jest wcześniakiem wiem to )i jakoś nie koloryzuje,żeby zainponować bo po co ,ale znam takie co wywyższają co ich dzieci nie potrafią
słuchać się nie chce ;-)
Muma kurcze dobrze ,że nic sobie nie zrobił gorszego ,ale to pewnie nie pierwszy nie ostatni raz jak się wywalił . My na weekend zaplanowaliśmy jakieś spacery i wycieczki ale chyba w taki mróz to pół godziny i do domu