reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Monik - nie zamartwiaj się kochana, zamartwianie może przynieść odmienny skutek! Straj się oszczędzać fizycznie, a myśli skieruj w kierunku jutrzejszego wydarzenia!

Sensi - a to w 3 miesiącu ciąży jesteśmy? O la la! Mamuśka!

reklama
Witajcie! Och, piątek w końcu!

Monik!Trzymaj sie i przeżywaj w spokoju i radości ten jutrzejszy dzień! My

tu wszystkie o Tobie będziemy pamietać. A jutro warto zapamiętać każdą

chwilę, wiem coś o tym. I niech wszystkie piękne życzenia, które

otrzymasz sie spełnią!

Carioca , nie przejmuj sie, czasem trzeba pospać, a nawet zaspać! Na

pewno za to pracowałaś dziś sumiennie :-).

Sensi, jutro po testowanku dam znać, niezależnie od wyniku. Ale dziś

rano, jak radziłaś zmierzyłam tempkę i było chyba za mało, bo 36,8. Więc

raczej nie, prawda? Ach, tylko nie przejmowac się zbyt...

Pozdrawiam ciepło!

Najka - jutro wszystko się wyjaśni. Czekam na info! Od razu rano tu zaglądam i chę widzieć II !!! A wcześniej zanim wstaniesz - to zmierz sobie tempe - tylko nie wstawaj z łóżka, tylko jeszcze w łózku, zaraz po przebudzeniu. A poza tym to mam dziś w robocie niezły wycisk... Nawet zostanę po godzinach - więc na jedno wyjdzie :-) Wieczorem jeszcze angielski, więc mam nadzieję, ze nie padnę na pysk zanim uwiodę dzisiejszego wieczoru mojego Misia :-)

Sensi - chyba wszystko jeszcze przed Tobą :-)

WITAJCIE KOBIETKI :-)

Antilko, Najko, Carioca mój suwaczek ....chyba aż tak się nie przedłyży:no: :no:
Dzisiaj rano moja tempka to tylko 36,80 (spadła sobie z 36,95) :-(
Poza tym zaczęły boleć cysie :sick: i brzunio :sick: i chyba jakaś @ mnie niebawem zaatakuje :sick: :wściekła/y: :wściekła/y:
Do tego mam jakies mdłości.....:dry:
Po tym wszystkim jakoś mi euforia opadła. Nie wiem co pisać, przepraszam.

Pozdrawiam Wszystkie cieplutko .

Carioca to teraz oszczędzaj siły jak się da, żeby ich na wieczorek zostało!

Ja z pracy wróciłam i zaraz biorę się za obiadek, a potem mam spotkanie

wigilijne z ludźmi z pracy. Nie wiem czemu tak wcześnie i czemu w piątek.

Prawdę mówiąc bardzo zmęczona jestem i nie chce mi sie iść i całować sie

z wszystkimi, ale może będzie miło...Pa!

Vonka , a moze coś innego wpłynęło na spadek tempki? może jednak

test zrobisz? Trzymaj się cieplutko!!!

...Najko chyba raczej to nic innego. Ta sama pora, ten sam termometr... nie ma się do czego przyczepic, niestety.:-(

reklama
vonka - no najprawdopodobniej przyjdzie małpisko, nie będziemy się tu na wzajem łudzić, bo nie o to chodzi, ale nie smuć się proszę. Wiemy wszystkie jaka to chwila, kiedy @ przychodzi. Faszerujesz mężulka specyfikami? ja kupiłam swojemu tabletki musujące firmy Krueger - ma wszystkie witaminy i wyciąg z korzenia Żeń-Szenia. Kosztowało 7 ziko, więc pewnie cudów się spodziewać nie można, ale mam nadzieję, ze nie jest to zupełny szajs.

najka - miłego wieczorku wigilinego, pewnie jeszcze wrócisz z niego zadowolona, dobrze tak się z ludzmi z roboty spotkać w odmiennej atmosferze.

Ja sama już prawie nieco odpuściłam, skupiłam się na przygotowywaniu do FCE na czerwiec, zaczęłam przeglądać ogłoszenia o pracę - żeby od maja znaleźć nową, a tu Antila mi powiedziała, że jesli na koniec trwania umowy moja ciąża byłaby pow. 3 mcy - to muszą mi przedłużyć umowę! Mam na to 2 cykle. Że też to cholera nie można sobie wypracować, tylko Pani Natura sama podejmuje decyzje...

Do góry