reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi,dzieki... teraz to zdjecie ma troche wiecej sensu....:laugh2: niesamowite jak mozna malenstwo podgladac od samego poczatku.... Gratulacje! i trzymaj sie zdrowo! i nie opuszczaj nas i przesylaj fluidki!

reklama
Świeża porcja wypasionych fluidków:

~!@#$%^&*(((((((()_+_)(*&^%~!@#$%^&
~!@#$%^&*&^%%$#$%^&****()_)(*&%$
$%^^&^#$%^&*&_)(*^&*()()(**&^%%^*
~!@#$%%^&(&*^%$#@W#$%%^&*^%$&
~!@#$%%^_)*^%$#@@!#$%^%&*(())__+

Sensi,dzieki... mam nadzieje,ze przyplyna.... musisz byc bardzo szczesliwa.... ja mialam nadzieje,na swietny ( i jakze tani w tym momencie!?) prezent na swieta pod choinke dla Joe i moich rodzicow w postaci fasolki,a tu nici i musze sie teraz glowic co im dac.... a rezultaty tego cyklu beda dopiero najwczesniej ok.28/12.....

ja powoli sie zbieram do pracy.... a wracam dopiero po 21szej u was ok. 3 nad ranem.... najchetniej to bym poszla z powrotem spac.... ale chociaz sie jasno robi na dworzu...
Dziewczyny,milego dnia!

Ewo tak mi się niedawno przypomniało, że przedzafasolkowaniem dwukrotnie budziłam :happy::happy::happy: męża do seksiku,bo on przychodził zmęczony z pracy i po kąpieli zaraz zasypiał. Więc ta fasolina jest troszkę ofiarą mego gwałtu.:tak:;-):tak:

Sensi bardzo ucieszyły mnie wieści od Ciebie i śliczne zdjęcie maleństwa!

Wzruszyłam się jakoś patrząc na nie. Niech Wam pięknie rośnie!

Właśnie przyszedł do mnie kominiarz z kalendarzem na szczęście, kupiłam a co tam!

Carioca ja mam dziś 27 dzień cyklu, a test robię pojutrze, bo ostatnio

miałam cykle 27-29 dniowe. Może powinnam w niedzielę, ale już dość mam

czekania. Poza tym niestety biorę leki, które powinnam odstawić , jeśli się

dowiem... tym się trochę martwie, szczerze mówiąc. Ciekawa jestem, czy

jest wśród Was jakaś alergiczka i czy w ciąży się leczy jakoś i jak sobie

radzi?
Pozdrowienia słoneczne dla wszystkich 30-stek!

Najka może na tą alergię znajdą się jakieś leki homeopatyczne, które można przyjmować w ciąży:confused: bo sterydy oczywiście odpadają:baffled:

A mierzysz temperaturkę:confused::confused: jeżeli nie to zrób jutro rano po przebudzeniu pomiar w pochwie. I mam nadzieję, że będzie ponad 37:tak::tak::tak:

Dzięki Sensi spróbuję! A z tymi lekami to pewnie są jakieś bezpieczne, nie

będę martwić sie na zapas. Miłego wieczorka!

reklama
CZEŚĆ SŁONECZKA MOJE :-) :-)

Uffff, ale się działo przez 2 dni :-D :-D
Sensi byłam z Tobą myślami u ginki :tak: :tak: Fasolinka śliczności, niechaj dalej tak pięknie Wam rosnie :happy: :happy:
A czy będziesz lipcóweczką czy też załapiesz sierpień to nie ma chyba znaczenia bo dzidziunia i tak będzie słoneczna :tak: :tak:
Dziękuję za fluidki....złapałam troszke dla siebie ;-)

Najko ja cały czas trzymam kciuki za Twoje testowanko ;-) :tak:

Aleczku no jesteś wreszcie :-D Ładnie to tak podczytywać nas z ukrycia i nie dać znaku życia? :no: :no: My tu tęsknimy za Tobą:tak: :tak:
Kochana, przyjmij proszę moje życzenia z okazji imienin :-) bądź radosną, szczęśliwą, pełną wiary i optymizmu kobietą :cool2: Życzę Ci żeby to wszystko o czym marzysz spełniło się jak naj szybciej:tak: :tak:

Lastrado Twoja anegdota o ostrej papryczce powaliła mnie :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Co do mojego testowanka......to stoi ono pod sporym znakiem zapytania :-(
Jakoś dziwnie mnie dzisiaj brzunio pobolewa....tak jakby przed @ ???:confused: Niby rano tempka byłą 36,95 .....ale juz sama nie wiem czy przypadkiem ta wredota do mnie nie zawita :sick:

Antilko no to witaj w klubie "Pod Lwem" :happy:
A na swojego szefa potrząśnij czasem grzywą...niech Cię doceni :tak: :tak:

Monik och Ty juz niebawem panią żoną zostaniesz:szok: :-p :happy:

Carioca, Ewo, Kajda, Anusieńka, Majeczka, Madziulka i wszystkie kochane staraczki - przesyłąm WAM cieplutkie pozdrowienia :happy: :happy:

Do góry