reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ostatnia edycja:
o jaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zuzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super!!!!!!! trzymam kciuki, żeby to była WASZA córcia!!! aż się wzruszyłam:sorry: cieszę się przeogromnie! widzisz!!! warto było czekać:-) 7 miesięcy to w wieku naszych szkrabów (tak mniej więcej) Ooo!!! już widzę kilkanaście postów na dzień z pytaniami;-):-) albo okaże się, że to Ty wszystko wiesz i my się będziemy u Ciebie dokształacać:tak::-) nooo Kochana, wyśpij się póki możesz, bo już niedługo Ci się skończy:laugh2:
Kurka...miałam robić te jajka z pastą łososiową, ale tak mi się źle te jaja łupią, że nie ma mowy,żeby coś z nich było:no::wściekła/y: chciałam tez zrobić jakieś kolorowe koreczki, takie na ząb...ale też doopa, bo jakiś chleb mam kiepski (ryżowy) i za nic nie da się wbić wykałaczki, zeby się to razem trzymało:crazy: wymyśliłam,że porobię z tego głupiego chleba takie mini kanapeczki. Powycinałam kieliszkiem kółeczka i jutro będę kombinować, żeby było kolorowo.ehhhh nic mi nie idzie....ciasta jeszcze nie zrobiłam, jak i tu się okaże klapa to chyba się pochlastam:baffled: I tak muszę czekać aż młody wstanie, bo jak włącze mikser to będzie po spaniu. A przed południem miałam nadzieję, ze pośpi ze 2 godziny jak to bywało ostatnio...a tu 40 min i koniec!!!! niech to szlag!!!! jak eM był w domu, to młody spał po 2 godz, teraz znowu to samo....ale złośliwa bestyja!!!!!!!

dziewczyny to spadło tak nie spodziewanie,niby jesteś na to przygotowany ale taka wiadomość po prostu mnie zabiła :szok:o ludzie pomału coś do mnie dochodzi ale nie wiele ,mówię Wam.
Muma no na tą moją Myszę czekałam całe życie :-):-)

Zuzanka to cudownie, kolejna wspaniala wiadomosc na naszym watku w tym roku!!!! Gratuluje i nie moge sie juz doczekac, gdy OA wam potwierdzi, ze Myszka jest Wasza! Tak sie ciesze!

Zuza ha ha to prawie tak jakbyście "wpadli" co? I będziesz wcześniej Mamą niż ja:-D Nie martw sie, parę rzeczy dla dzidzi już macie, łożeczko jest więc może być jedynie tylko cudownie

reklama
hehe Aleksis no właśnie się śmiałam do M ,że poryczałam się i w takich emocjach byłam,jakbym dowiedziała,się że jestem w ciąży :-)no włąsnie wszystkie ciuszki są na 3 miesiecznego bobasa :-Da łóżeczka też nie kupiliśmy,ale jutro już wszystko będę wiedzieć i widzieć małą więc jutro będzie boom zakupowy...:-Doj za kieszeń musimy się trzymać :szok::szok::szok:

Do góry