reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dopiero doczytalam.
Katiuszka &&&&&& za eMa , to pewnie taka dusznosc przy przeziebieniu , bedzie dobrze. A ma duzy kaszel ?? Ja kiedys przy powaznej grypie przeszlam zapalenie moesnia sercowego ale to mialam megagoraczke iles tam dni. Od tej pory sie szczepimy. Trzymaj sie !!!

A propos szczepien to wlasnie chlopaki pojechali na żółtaczke. Ja spenialam pierwszy raz.

A tak w ogole jak szly slowa piosenki moich malych facetow Tima i Emila
Dzien Dobry, Kocham Was la la la la la la la la la la.

Pieknaszyszunia to juz niedługo zobaczysz swojego Mieszka na żywo. Mój Adaś pośpieszył się o 2 tygodnie, ale juz mi lekarze mówili, że chyba będzie wcześniej. Miał 3700 jak się urodził. U mnie babcie siedzą z małym a ja zarabiam pieniądze na zabawki.

katiuszka zdrówka dla męża.

tere fere Was też czeka ten etap, no cóż starty już są - pęknięte płytki, potrzaskany wazon, porysowany stół, pobrudzone ściany. Mama mówiła, ze ostatnio zaczyna pisać po ścianach i płytkach, więc jeszcze coś dojdzie do listy :szok:

kok.o dużo zdrówka dla Ciebie i małej. Chyba zrobicie trochę przerwy od żłobka.

Muma to miałaś przeżycie po grypie :no:. A powiedz mi jak wyzdrowiałaś to serce się odbudowało ?

Gochson po prostu remont dojdzie. Hi hi. Albo lepiej poczekaj na drugie dziecko jak wyrosnie z pisania po scianach.

Tim waży 7600, no to elegancko jak na swój wiek w końcu.

Ostatnia edycja:
Hej
Wczoraj padlam o 21..Patryk mnie o 1 w nocy obudził..
Katiuszka zdrówka dla eMa, masz juz jakieś wieści?
Muma czy mogłabyś zdradzić z jakiej firmy macie mebelli? Bardzo mi sie podobają.. a śnilas mi sie..
Tere z Patrykiem jest różnie, czasem budzi sie często np co godzinę a czasami raz.. se sam czas obiera..
Szyszka my Cię tez pozdrawiamy :-* pamiętam jak ja pisałam o niewygodnym spaniu gdzie Ty tryskalas energia. Jeszcze chwila i nie bedziesz miała czasu na BB ;-)
Gatto oj moje nie
zorganizowanie jest chyba większe..
No i kończę bo sie Młodzież cos buntuje..ale czemu?

Witam sie przy sniadanku...

Katiuszka jakieś wieści co u eMa?
Tere fere po co szczepionka na żółtaczkę?
Muma miłego dnia :)
Ani@k a ja właśnie sobie przypominam Twoje posty, jak to wszystko się zmienia:eek:.. spokojnego dnia i uściski dla Patryczka.
Dla Ciebie dużo odpoczynku;-)
Gochson to masz wielkie skarby te babcie...zazdraszczam!:-)

Oj ciężka noc za mną, przydałby sie czwarty bok do spania:-D:-D już nawet poduchę fasole wywaliłam do Mieszka do łóżeczka, tylko małymi poduszkami sie obłożyłam, ale w nocy przeprosiłam sie z fasola i znów sie w niej układałam...EHHH wiem wiem marudzę:-D:-D

Zaraz lecę do pracy oddać sprzęt i adijos:tak:;-)
o 16:00 start na szkołe rodzenia...
Pozdrowienia z pochmurnego wro...

Ostatnia edycja:
Cześć, ja z telefonu bo jestem w przychodni :confused2:3 godziny dzisiaj kwitnę bo mam glukozę z obciążeniem :-p

Katiuszka jak u Was ?mam nadzieję że było więcej strachu i jest wszystko ok :tak:
Ani@k już z Patrysiem macie wszystko poukładane?Wszystko już jest tak jak chciałaś?
Muma oj no ładnie przeszłaś choróbsko:no:
Tere :-*
Gatto znaczy się tortilka wyszła i smakowała :-D

Kurka dostanę szału tu !!

reklama
Hej z kawką:tak:

My już po dwugodzinnym spacerze, musieliśmy jechać na pocztę, to poszłam rano dopóki ładna pogoda.
Teraz Oli dosypia w wiatrołapie ;-)

katiuszka - jakie wieści ???

Gochson po takim zapaleniu zostają zwapnienia w sercu a konkretnie na zastawkach, które i tak dwie mam z natury niedomykalne. Jednym słowem, trzeba dbać o siebie , jak się jest chorym to leżeć w łóżku a nie latać do pracy jak to miałam w zwyczaju..
A co do demolki to też już się boję, ten mó Synek wygląda mi na takiego radosnego artystę co to będzie uzewnętrzniał swoją wenę gdzie popadnie:-D

kok.o jak Ewcia ??? Idz do lekarza, nie ma co czekać, może da Ci to co Olkowi, naprawdę ładnie w tydzień mu przeszło a ledwo gadał i kaszlał jak stary wartburg;-)

Ani@k - a co Ci się śniło ?? :happy: CCo do mebli to muszę papierów poszukać bo nie pamiętam co to za firma, chyba jakaś polska, coś z Mazur zdaje się ale sprawdzę:tak:

tere fere Sylwester mówisz, to ja zrobię te zrazy i jakaś sałatkę, oki ?:-p:-) Pewnie, że Tim spoko waży, Olek teraz dopiero waży 11 kg . Jak się urodził ważył 3950 i tak dokładnie wyliczyli mi na usg:tak:

Szyszunia -oddawaj złom do roboty i na kanapę !!!:tak: To już nie wróci :laugh2:...

zuza - &&&&&&&
za glukozę !!

Gatto - ​czym popijaliście tą tortillę, że jeszcze śpisz ??;-)

Aleksis - już też nie wypada tyle spać, kiedy inni muszą się dziećmi zajmować :-p

Ostatnia edycja:
Do góry