reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuzu no pracowałam pracowałam cały czas, a ze dzisiejszy lekarz oznaczył termin porodu na 2/12/13:no::crazy::szok: wiec jeszcze bliżej to juz czas pomyśleć o sobie....:-D:-D:-D
Wizyta ok, tylko mnie opierdo.... tzn. opierniczył ze tyle przytyłam, ale kiedy ja lubię jeść i jem zdrowo :eek:
Mieszko wazy 2949g, wszystkie wyniki ok, zrobił wymaz na GBS-a, łożysko, wody, główka prawidłowe...

Gatto ano zabawiłam, hehe, czas najwyższy odpocząć, męczyło mnie juz to wszystko...
Katiuszka Ty to zawsze epopeje piszesz:laugh2: lubię Cie czytać:tak: z fryzjerem szaleństwo hehe-zadowolona?
Ja w sob od dwóch m-cy pomalowałam sobie pazurki na czerwono, toż to tez zaszalałam... ucałuj syneczka;-)
Muma musze ten przepis chili con corne wypróbować, lubię pichcić z kwestii smaku-świetne pomysły maja ludziki:-)...
aaaa mój eM oświadczył mi wczoraj ze przechodzi na dietę i teraz głowię się co posiłek co mu upichcićm:angry:
Gochson Ty z synkiem siedzisz obecnie w domku czy pracujesz?
Alex czekam na kuriera;-) Ty zamówiłaś coś?
Alexis jak samopoczucie?
Ani@k pozdrowienia sle dla Was;-)

Lecę wstawić szlafrok do prania żeby był tez w gotowości:-D:-D:-D
Musze kompa firmowego ogarnąć, telefon tez i jutro oddaje, uff, jak się ciesze:-)

Szyszka 2949?No to więcej niż Timek, gdy się urodził! Kurdę ale to już blisko! Będziesz miała prezent na Święta!

Gatto
jak ta tortilla, dobra wyszła?

Muma uwielbiam chili, mniam mniam. Na Sylwestra zrobię, bo pewnie też u mnie będzie jak zwykle każda impreza, ale mi pomysł zapodałaś.

Zuza :*

Gochson crasz testy? Boszeee boje się tego etapu....

Katiuszka no widzę, że jeszcze w porę ustawiasz eMa. Ja te rozmowy przeprowadzałam jeszcze w ciąży, żeby mnie tym gadaniem o pracowaniu i siedzeniu w domu nie zaskoczył. Z resztą ja też pracuję 4 dni w tygodniu. A co! Heheheh
A Twój eM jak teraz dostanie po tyłku to już nigdy nie będzie chorował...hehehehehee Ale do tego czasu go pewnie wykończysz...hehehehe
Ty no to ładnie Juluś Ci usypia, nie możesz narzekać.

Caterina , Alex
Co tam u Was dziewczyny?

Koko coś rzadko wpadasz... Wiem! Biegniesz do mnie?!

Ani@k Patryk grzeczny? Ładnie śpi w nocy?

Ostatnia edycja:
Katiuszka tak mi przykro. Czekamy z niecierpliwoscia na wyniki. eM odbiera telefon a moze rzeczywiscie kumpel z pracy moglby podjechac do szpitala i zapytac? A Tobie przez telefon nie udziela informacji? Kurcze, oby nic powaznego...Moze to ostry nerwobol, Muma na to sie skarzyla

Pieknaszyszunia jak przytylas? Przeciez to poszlo w kg na brzch, bo wygladasz jak mloda lania. Niech doktorek lepiej spojrz na swoje brzuszysko i Cie nie doluje. Czyli countdown leci, ale to przelecialo...Fajnie, ze teraz juz luz blues i tylko sen, papu i spacery z pieskiem

Gochson dobrze, ze Twoj Maluch dobrze znosi te rozlake i jakos sobie radzicie
Terefere juz masz fajerabend?
Gatto i co z tymi plackami? Najedliscie sie do syta?:-D
Kok.o a Ty gdzie sie podziewasz? Znowu latasz czy gotujesz?
Reszta zajeta, Caterina nie pisze wcale:-(

Czesc babeczki
podczytuje, ale mam troche zalatane dni. Młodą do złobka zawoze, na rehabilitacje, w medzyczasie chate ogarniam, gotuje (nam szybkie obiady, Młodej wymyslam jedzenie do zlobka takie,zeby sobie poradziła bez za duzego sajgonu), biegam... no i chyba mnie jakies przeziebienie rozkłada bo zaczynam smarkac i kaszlec i dobiłam sie dzisiejszym bieganiem chyba .
Młoda własnie w łożeczku cherla mokrym kaszlem, jeczy, wierci sie...chyba do lekarza trza sie jutro wybrac:-( No jakoś tak ogarnąc sie nie moge:crazy:

pozdrawiam wszystkie dziewczynki, sorki ze nie odpisuje kazdej, ale zaraz zmykam chyba do lozka z goraca herbatką

rraaany jak moj dzieć sie męczy:-:)-(

Katiuszka kurna fajka, miejmy nadzieje, ze to nie jest nic groznego!

Dziewczyny dobre wyszly tortille:tak: wystarczyly te dwa placki, bo mialam jeszcze zupe, ktora zjedlismy:tak:
Dzieki Zuzus za pomysl!:tak::tak:

Kok.o zdrowka!!!

aleksis co to fajerabend:baffled:

koko kurczę biedna malutka! Szybko niech zdrowieje. A raczej niech się nie rozkłada. Może nie prowadz ją przez 3 dni do żłoba teraz...
Ty też się kuruj.

Tere fere no prawie 3kg, a doktorek mówił ze w pon jak odbierał porody to 3 dziewczynki urodziły sie 4600, 4300 i jakoś 4000kg, to dopiero masakra mi przewiduje 3700 przy porodzie, sie okaże:-) za 2 tyg pomierzy mnie i jeszcze raz wage sprawdzi, ale ze był to lekarz na NFZ to wiecie:confused2: 13/12 moj prywatny doktorek mnie zbada:tak:

Dzis taki Pan ze straganu u nas, pyta sie jak sie czuje co i jak, bo jego zona już kilka dni po terminie i tak gadu gadu i mówi ze znajoma ich z terminem na 2/12 a urodziła wczoraj, fakt 5 dziecko ale cała ciążę nosiła dziewczynkę, a urodziła chłopca:szok: w tych czasach tak się pomylić co gorsza oni maja tego samego lekarza od pomyłki:eek:

reklama
Szyszka, ja bylam u dwoch najlepszych sław w Łodzi prywatnie co podkreslam i kazdy lekarz jest omylny,bo mi wróżyli 3500,a Tim mial niecale 2900. Moze by mial 3500 jakby jeszcze te 3 tyg byl w brzucholu.

Do góry