reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka -dużo sił Ci życzę i szczerze współczuję, no i eMowi zdrówka !!!
szyszunia - no czas najwyższy odpocząć trochę :tak: choć się nie wyśpisz już zbytnio to jednak zawsze coś ;-)

Aleksis
coś też się nie mogę doliczyć tych Twoich tygodni ale miejmy nadzieję, że gin wie co robi. Lepiej wcześniej niż później:tak:

U mnie smutno dzisiaj, szaro i wtorek - równo 6 tygodni.. Dzisiaj patrzyłam co tam nowego w Tchibo online też trochę pod kątem prezentów i gdzieś tam tak błyskawicznie mignęło mi: ooo to Hani kupię :-:)-:)-(

Ja gotuję chilli con carne ale nie wiem czy mi pomoże a tortu już nie ma:-(

Olek śpi ale zanim zasnął to odstawił taki koncert, że dopiero mi w uszach przestało dzwonić...

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczynki

ja właśnie rybkę na parowar wrzuciłam :tak:więc Aleksis nic ciekawego ;-)
Muma co takiego robisz na obiad?? chili con carne? a co to jest??
szyszka a Ty jeszcze nie na zwolnieniu ??

hej dziewczynki,

ufff...dopiero mam troche luzu, ciekawe jak dlugo. Zjadlam zupe, bo tylko to jakims cudem udalo mie sie zrobic dzis i chyba se strzele kawke.
U nas piekna pogoda, zrobilam 3 prania i widze, ze slonce zaszlo....szlak!!
ostatnio u nas taka wilgotnosc powietrza byla wysoka, ze mi sie pranie zasmierdzialo:-:)-( dlatego chcialam wykorzystac te kilka promieni listopadowych:tak:

Ani@k fajnie, ze sie odezwalas! Tez pamietam, ze bylam tak niezorganizowana jak ty, poniekad do tej pory cos tam mi zostalo:-D:-D

Aleksis ja przewiduje dziewczyneczke, ale to juz wiesz:-)

Muma ja tez robie i lubie chilli con carne ale ide na latwizne i kupuje gotowy sos, ktory dodaje do miecha, potem kukurydze, fasole czerwona i heja! pozostalosci zawsze mroze:-D
Ale jak pasuje maslanka do tego to nie wiem:eek: nie macie potem jakichs rewolucji kibelkowych:szok::-D

Szyszka ales zabalowala!!!:-):-)

Katiuszka czyli masz dwojke dzieci w chacie?? ojoj.....pamietam jak moj sie rozchorowal calkiem niedawno, to na poczatek dostal taki porzadny opiernicz i potem jakos nie zdychal jak zwykle:-p:-pale do dzis mi wypomina ta zje.bke:-D:-D

Gochson ja nie mam pojecia zielonego o zabawkach, ale moze Alex pomoz cos nie cos, bo ona przehodzila to z Cudem:tak: mnie sie podobaja zawsze zabaki edukacyjne, tylko dzieciom pewnie juz mniej:confused2:

Yyyy, ide sobie zrobic ta kawe...nie wiem co zrobic na kolacje, mam wyschniety mozg.

Dziewczyny ależ Wy pyszności robicie na obiad. Ja to zawsze cos na szybko, bo jak wracam z pracy koło 17 to mi szkoda czasu siedzieć nad garami.

Pieknaszyszunia to widze, że imprezka sie udała.

Muma a co Oluś dzisiaj taki koncert urządzał ?

Gatto u nas słońca brak, ale mam dobrą wentylację w domu. W niedziele kupiłam trochę ubranek dla Adasia (kupuje używane) i trzeba było je poprać. Jakoś tak przejrzałam te jego stroje i wygląda na to, ze połowa już jest za małych. Kupiłam też buty, ale się okazało, ze niestety nie wejdą mu na jego szeroką stopę. Będę musiała obstrykać i sprzedać.

zuzanka jak się zalogowałam to też mam starą wersję.

U nas ostatnio na topie wszelkie zabawki (ija ija). Taką straż pożarną to potrafi zepsuć w ciągu dwóch dni. Zresztą co się dziwić jak robi crash testy. Kładzie na kanapie i puszcza w dół. :szok:

Gochso pichcę bo siedzę w domu a jak pracuję to też w sumie pichcę tylko wtedy nie codziennie :-) Lubię karmić ludzi:tak:
A Olek marudził bo chciałam żeby zasnął w domu a nie w wózku jak zwykle, trochę nam zeszło, w końcu się spocił, dostał piciei i z tym piciem odleciał...

Gatto - nam maślanka do wszystkiego pasuje, czasem z ogórem kiszonym i jakoś nic się nie dzieje;-)

Ja po zalogowaniu też mam starą wersję bb.

Miłego popołudnia Dziewczynki, ja się już wyłączam

reklama
Do góry