reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dopiero mi usnął rozrabiaka jeden, oczywiście w wózku na zewnątrz, innej opcji nie ma jak już cycek odstawiony:dry::-)

U nas też już nic nie ma ani na stoliczku ani na szafeczce, obrusy zdjęte, kino domowe odłączone (koncentrował się na otwieraniu i przyciskaniu co tylko się dało :tak:). Sąsiadka mówiła, ze jeszcze jak mieli magnetowid VHS i synek był mały to schował do środka chomika i wszyscy myśleli , że chomik uciekł. Wydało się jak chcieli film oglądać, chomik prawie uciekł stamtąd bo już niestety był w stanie rozkładu:-D

A propos Na Wspólnej i tej adopcji to myślę, że tam w końcu duże dziecko i chore to może takie dzieci są 'od ręki':-(..

Ale mam dzisiaj zacięcie do sprzątania, aż miło , normalnie sama jestem z siebie dumna:-)

caterina - &&&&&&&&&&&&& za Magikowe czary :tak::tak::tak:

reklama
Muma może masz rację co do wątku Na Wspólnej...bo ja teraz oglądam jednym okiem i słucham jednym uchem, bo młody wtedy rozrabia za dwóch:tak:
zuzanka co Cię tak nerwy tłuką? aż to do Ciebie nie podobne:no:
szyszunia właśnie o Tobie myślałam podczas gotowania zupki dla małego:-p gdzie się podziewasz??? booo już myślałam, że na porodówce jesteś;-)
A gdzie ta nasza jubilatka??? czyżby sączyła szampana od samego rana??? hmmm ale się "rymnęło":-D:-D

Nn aleksis masz cieplutkie wnetrze,to szukaj cieplych dodatkow. Wazony z drewna np.

Gochson to duzy jest Adas. Ile ma wzrostu?

Zuza jak zwykle na pelnych obrotach!

Ani@k no to teraz moja droga masz motywacje do nastepnej ciazy. Zapodam jeszcze foty bardziej prywatne,ale juz tylko dla was.
No z chrzcin nie byly tak odjazdowe.

Katiuszka tak ja chce wyskoczyc z kapci. He he. To kiedy te ciąze?

Szyszka czemu nie do zycia?

Muma chomik w VHS :szok:. Dzieci to mają pomysły.

Zuzanka a długo już czekacie? Życzę wytrwałości.

tere fere muszę go właśnie zmierzyć, bo przyznam szczerze, że nie wiem :zawstydzona/y:. Ubranka ma na 86-92, ale wiadomo jak to z nimi jest.

Szyszka co tam się dzieje u Ciebie? Trzymaj się i nie dawaj.

ooo katiuszka widzisz skleroza ze mnie, ten foteli to w końcu mamy taki:

Chicco, X-pace - fotelik samochodowy 9-18 kg **********

w kolorze szaro-czarnym, ma wszystkie atesty, dobre wyniki testów i jest ładny i wygodny,
Można też kupić w wersji isofix jak ktoś ma taką opcję w aucie:tak:

Muma fajny ten fotelik :tak:ja to do gadania nie mam jeśli chodzi o foteliki samochodowe mój M powiedział,że to jego działka ;-)
Gochson 1,5 roku czekamy już :-(
katiuszka no widzisz bo ja nerwus generalnie jestem a jak mnie zacznie nosić to jest problem wtedy :dry::-Dale już mi powoli schodzi ;-) miała być zupka buraczana a będzie ogórkowa :tak:
caterina no w końcu się weźmiesz :tak:
tere dzisiaj i tak mało co robię bo jakoś nie mam dnia,ale jutro to ścierki i mop pójdzie w ruch :tak::-D

Gatto się zapiła pewnie i leż pod stołem gdzieś :-D:-D

Muma a jak to jest Twoim zdaniem z fotelikami od razu do 36kg? Bo za jakiś czas też muszę pomyśleć o następnym modelu i na razie nie szukałam nic konkretnego, a taki wpadł mi w oko, że rośnie razem z dzieckiem...ale w sumie t u mnie jak u Zuzki, to broszka eMa

U mnie dziś rosół na wsiowym kogucie.Ojciec wczoraj zabijał. I pierś z warzywami z woka.
Dla młodego robię krupnik,pomidorową i jarzynową. Część z kogutkiem, a część bez mięska.

tere fere - ja miałam 3 foteliki przy Julii i nie żałuję, dziecko jeździ w tym drugim 2 lata albo i dłużej jak nie jest za duże, ja wolę mieć trzeci nowy i pachnący ;-):tak: A te 9-36 to dla mnie takie za bardzo 'kombajny' też. No i nie wiem czy się rozkładają do leżenia jak 9-18.
Fajnie masz z tymi wsiowami kurakami :tak:

Aleksis - to o której jutro usg ??? &&&&&&&&&&&&&&&&&&

gochson - mój Mały też w 86 chodzi :-) No ale tak to jest z tymi rozmiarami , coś tam kupiłam w smyku przez internet z 86 to za rok pewnie dopiero założy :-D

reklama
Do góry