reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere mojej Juli też tak bezproblemo zębiska wychodziły.. ech...:happy:

Przepisy super, tą ligawę to muszę szybko zrobić sobie bo już się poplułam :tak::-)

reklama
A ja ani razu w Zakopcu nie byłam :laugh2::laugh2::laugh2:

serio????? no tak jak ja na Mazurach ;-)

Gatto -
a jaki sweterek sobie kupiłaś ??
Teraz takie ładne są pastelowe ale my póki co na czarno to w tym sezonie sobie daruję. Plus tego taki, że szczuplej wyglądam ..

Wiecie do mnie się ludzie z roboty odezwali, że jest duuużo pracy w nowym roku i żebym o nich pamiętała. Fajnie mieć opcję 'powrót' jakby się coś nie udało. Ale to i tak najwcześniej od września planuję. A od stycznia biorę się do roboty.

Zaraz wsuniemy ugotowaną dziś fasolkę, to dopiero będzie 'odlot' :-D

Sweterek taki...normalny...bo ja lubie normalne proste rzeczy : Jersey di maglia traforato - MAGLIERIA - COLLEZIONE -Stradivarius Italia nie wiem czy bedzie widac:confused2: kolor kremowy

Co do ODLOTU to lepiej sie od was trzymac teraz z daleka :-):-):-)

zuzka kurde no to zbij łobuza! Niech wie, że nie może tak do Ciebie mówić!
No a z wyjazdu bardzo się cieszę, zapraszam do wspólnego wypadu weekendowego. Pomogę Ci zbić eMa. Dwóm na pewno nie da rady! Albo przeciągniemy go z tyłu za saniami dupą po śniegu.

Gatto
to dawaj też na weekend, to się spotkamy w końcu. Nie wiem tylko jakbym miała się dogadać z Twoim...hihihii ale po grzańcu z każdym idzie się dogadać...hihihiihihi

TAK MAMY ZĘBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W KOŃCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepiej gola dupa po sniegu :tak:

Yyyy moj nie lubi grzanca, ale po herbatce z pradem tez sie da "pogadac" :-p;-) no i po angielsku tez umie :-D:-D

Gratki dla Tima!

Katiuszka faktycznie tam musiala sie porzadnie trzymac grzejnika, bo huragan jak ta la la!!:baffled::baffled::baffled:

Ale sie dzis wytluklam z mloda, az padla sama hihi. Teraz eM jej urzadza kapiel ;-)

Terefere gratulacje dla Tymusia z okazji 1 zebola! Ale fajnie! Teraz bedzie mogl Cie lepiej gryzc:-D Dzieki za przepisy, na pewno wyprobuje. Ta zupa cebulowa z torebki rozumiem? Albo samemu mozna zrobic. O kurcze juz bym to zjadla!

Ta sofa jest spora, dobrze, ze tylko 1 sciana jest ciemna, a reszta biala bo byloby buuuu. Dosunelismy jasny bezowy dywan, stolik do kawy, dalam poduchy i od razu przytulniej sie zrobilo.

Muma nie, jeszcze nie, teraz mamy "celibat" Ale w przyszlosci pewnie tak. Bardzo fajnie, ze z pracy zadzwonili dali do zrozumienia, ze jestes potrzebna. Dobrze miec takiego asa w rekawie.
Zuzanka jest jak jest, oni tacy sa, ze powiedza do nas jak do kumpla, ktory byc moze by sie nie obrazil, ale my jestemy kobietami wiec inna planeta. Jestescie super malzenstwem wiec sie wszystko ulozy juz wkrotce!

Gatto czyli przed Swietami sofa przyjedzie. To bedziesz potem sie wylegiwac na wygodnej kanapie wsuwajac przysmaki bozonarodzeniowe. Wlasnie, co dokladnie sobie kupilas? Ja mam dokladnie jak Ty, albo za drogie albo badziew. Lepsze sa outlety, znacie TK MAXX? Czesto maja super rzezcy, tylko nie maja sklepu online.
Znowu edit: bardzo fajny sweterek, pasuje pewnie do wielu rzeczy i na sportowi i na bardziej elegancko do jakes spodnicy do kolan. Fajny

Ostatnia edycja:
hej hej...
jestem,jestem...ale jakoś nie mogłam zabrać się za pisanie:baffled: To znaczy, nawet raz usiadłam, ale mały tak wołał mama mama...że nie miałam sumienia go olać:sorry:zwłaszcza, że mówi tak od dwóćh dni:tak::-) latam za nim z fonem, żeby se to nagrać i chyba mi się w końcu udało!!! chciałam wrzucić na fb, ale nooo czasu nie miałam. Może później...
A wieje tu nieziemsko!!!!! ale jakoś tak dziwnie...z przodu domu prawie nie czuć, że tak wyje, ale z tyłu....aż się bałam małego tam kłaść spać, żeby jakieś drzewo nie walnęło w okno:szok: O dziwo, telewizję i neta mam cały czas, kompletniebez zakłóceń:baffled: chociaż tyle!!! mam nadzieję, że jutro już się uspokoi. Nie wiem czy to ta pogoda czy ta zmiana czasu...ale młody pospał mi w południe dokładnie 2 godziny!!!!:szok::-) i ja się kimnęłam przy nim:tak: matkoooo żeby mu tak zostało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czarownice, nie rzucać mi uroków na dziecko,oki????;-)

tere fere gratulujemy pierwszego zębola!!!!!!!!!!!!!!! nooo i szczęściara z Ciebie już dokumentna:tak:nawet nie odczułaś kiedy mu się wyżynał:-pa my wszystkie po nocach nie spałyśmy:angry: udał Ci się egzemplarz!!!

zuzanka nooo ale się narobiło!!!!:szok:Kochana...jak Ty z eMem pokłócona,nie gadacie...to już nie przelewki...Wy-takie zgodne, kochające się małżeństwo...Mam nadzieję, że złość Ci szybko minie i całe niemiłe zajście puścisz w niepamięć.
A co do upławów...ginek Ci nie mówił, że to coś często Cię łapie? nie sugerował przyczyny?

Aleksis super sofa!!! i szybko przywieźli:tak: noo teraz zrób sobie tam wygodne gniazdko do nadawania, poprzynoś wszystkie przydatne rzeczy typu piloty, laptoka, całą szafkę z przegryzkami, regał z książkami, poduchy, kocyk....bo wyjdziesz stamtąd przed samym porodem:tak::-D
Alex pytałaś kiedy wracam do pracy...na razie nie myślę o tym. Pewnie jak Mały pójdzie do przedszkola...ale to będzie już w Polsce...mam taką nadzieję:tak:
Muma widzisz!!! w pracy też jesteś niezastąpiona!!!! :tak: boo że tutaj...no to wiadomo:-) fajnie mieć taką opcję w zanadrzu...w razie aw....
Gatto eeee daj spokój eMowi;-) noo przecież chłop choryyyyy to i tak nie dojdzie do niego o co Ci chodzi:baffled:
kurna...coś jeszcze miałam pisać, ale mi wywiało;-):-)
ahaa zuzanka jak wklejasz te buźki, to wiesz już gdzie która jest? bo ja mam ta stronę po rusku i za cholerę nie odczytam, a Gatto pisała, że można ją tłumaczyć, ale u mnie nie ma takiej opcji:eek: chyba, ze mnie w balona robiła:cool:

katiuszka - dołączam do fanek TK Maxx :tak: Ty wiesz, że Oli też spał dziś 2 godziny w dzień !! ??? Normalnie telepatycznie się Gluty połączyły chyba :-D Pewnie przez tą zmianę czasu. WIeczorem już ledwo na oczy patrzył :happy:

Gatto - sweterek zatwierdzony :tak: A ja na Mazurach raz jeden byłam w liceum w jakiejś dziurze koło innej dziury pt Stare Juchy :-) Fajna nazwa to zapamiętałam. Ale planuję tam wrócić. Najchętniej z Wolfem ale przyczepka potrzebna.

Aleksis -
ale mnie nie chodziło o seks tylko o leżenie przed TV z czymś pysznym obok , coś w ten deseń ;-):tak:

No nie ukrywam cieszę się z tego telefonu z pracy, nie wiem czy skorzystam , może część etatu i ZUS mi zapłacą :-p

aaa Gatto Ty do Cristi po polsku mówisz ?? a ona coś mówi już ? I bardziej mama czy mamma ? ;-)

Ostatnia edycja:
Muma ligawe zrob na urodzinki jako zakąskę. Jest super.

Gatto fenks.

Aleksis fenks. No wlasnie z tym gryzieniem to pozwalalam mu mojego nosa dziąsłami obrabiac,ale sie skonczylo babci sranie.
Ta zupa z proszku,tylko ta wieksza. Samemu nie bo to proszek jest jako przyprawa.
Widac ze duzy ten naroznik. Ja mam o 2 moduly wiecej,bo lubie duze posiadówy. Hi hi.

Katiuszka ogladalam w wiadomosciach co sie u was dzieje. Wesolo.
A co do zeba oby tak zostalo. Niech nie marudzi.
Ja bardziej sie podjaralam jak tim powiedzial tata. Nie wiem czemu. Moze sie zdziwilam. Choc widac,ze za tatą jest chyba bardziej. Jak go widzi to szaleju dostaje. Tata i tata.

no co ja widzę ,jeszcze żadnej mamuśki nie ma :-D a ja dzisiaj spać nie mogłam nie dość ,że boli to jeszcze jak M wyjeżdża( co się dowiedziałam wczoraj dzięki znajomemu,który nocuje u Nas ) to nie mogę spać bo się martwię czy dojedzie i czy droga ok ;-)

dzięki dziewczynki za wsparcie :*****

tere to mogłoby się źle skończyć bo ja bym z jakiejś góry zrzuciła ,tak jestem na niego wściekła :angry:

Muma wiem gdzie są Stare Juchy ;-)Gatto ,
dziewczyny trzeba nadrobić zaległości i zacząć jeździć ;-):tak:może jakiś weekendowy wypad w góry lub na mazury :tak:;-)

katiuszka no My jesteśmy generalnie fajne małżeństwo i ciężko mi jest się do niego nie odzywać ,ale w sobotę zamiast mnie przeprosić za piątek to On pojechał po bandzie i coś mu odwaliło(mało powiedziane) i tak mi nagadał ,że zapomniałam jak się nazywam i ręce mi opadły z cyckami no i musi ponieść karę niestety to jest najgorsza dla niego moje nie odzywanie się ;-) a co do smaylików to ja na pamięć już pomału idę a tak to po kolei sprawdzam co i gdzie jest i też nie mogę zmienić strony na angielską :no:

idę po drugą kawkę,później pod prysznic skoczę i dzisiaj muszę jechać po wiązanki na cmentarz i jakieś owoce do domu ;-)i może coś sobie kupię na lepszy humor :-D:-D:-D

reklama
WItam Was,

Zuzanka nie doczytalam,ze opiekunka dziadka rezygnuje z opieki.Oj to niedobrze. Przeciez starszy czlowiek i jeszcze niesprawnyto inne obowiazki nuz z dzieckiem, wiec nie rozumiem, dlaczego tak szybko zrezygnowala. Moze za ciezko jej i dziadek potrzebuje opiekuna plci meskiej z duzo sily? Mam nadzieje, ze znajdziecie zastepstwo. A jak z eM dzisiaj? Juz lepiej?

Terefere dzieki. Ty pisalas wczesniej o swoich dekoracjach do pokoju dziennego...Sama je zrobilas czy dalas zlecic w jakies kwiaciarni czy cos takiego? Ja wlasnie zastanawiam sie nad nowym stroikiem na stol, ale chcialabym cos w ostrych kolorach i bardziej nowoczesnego, bo ten w kremach i bezu mi sie znudzil... A moze jakies linki moglabys podac? Bede wdzieczna. TU w sklepach meblowych sa stoiska, na ktorych service zrobi stroik na zamowienie z tym, ze nie za bardzo mi sie to podoba, bo daja jakies brokaty itd. takie rzeczy to mozna kupic w tureckich sklepikach, ale tam "cudenka" maja, mozna sie pochlastac ze smiechu! Albo w ruskich!

Do góry