reklama
Muma
Fanka BB :)
Gatto no to Ci urządziłam dziś już urodziny Ja też mam prasowanie i lenia też, nie lubię prasować
Zuza -już tu ustaliłysmy, że coś z eMami w weekend się działo dziwnego i powoli chłopaki dochodzą do siebie A w jakiej fazie cyklu jesteś ??? Bo wykresu to chyba nie uzupełniasz ?
tere fere -jeszcze nie wiem co ugotuję, myślę o zrazach zawijanych wołowych, zupie krem z pieczarek i tatarze z łososia (tzn w odwrotnej kolejności). Ale jeszcze nie wiem, miałaś przepisy podać. A tort zamówiony i przynajmniej to z głowy. Do zrazów kupiłabym w Wędlince jakieś dobre kopytka i może kapustę i surówki, nie mam sił wszystkiego robić. Na co dzień gotuję więcej, ciągle coś tam też dla teścia, właśnie ogarniam wielki gar fasolki po bretońsku.
Ja na kanapę z BRW też tyle czekałam ostatnio
Jutro o 18ej znów msza za Teściową, jedziemy wszyscy.
Zuza -już tu ustaliłysmy, że coś z eMami w weekend się działo dziwnego i powoli chłopaki dochodzą do siebie A w jakiej fazie cyklu jesteś ??? Bo wykresu to chyba nie uzupełniasz ?
tere fere -jeszcze nie wiem co ugotuję, myślę o zrazach zawijanych wołowych, zupie krem z pieczarek i tatarze z łososia (tzn w odwrotnej kolejności). Ale jeszcze nie wiem, miałaś przepisy podać. A tort zamówiony i przynajmniej to z głowy. Do zrazów kupiłabym w Wędlince jakieś dobre kopytka i może kapustę i surówki, nie mam sił wszystkiego robić. Na co dzień gotuję więcej, ciągle coś tam też dla teścia, właśnie ogarniam wielki gar fasolki po bretońsku.
Ja na kanapę z BRW też tyle czekałam ostatnio
Jutro o 18ej znów msza za Teściową, jedziemy wszyscy.
Zuzanko czy ty robilas jakies badania na obecnosc chlamydii?? bo kurcze, ja udzielam sie tez na watku "Odskocznia" i tam jest dziewczyna, co to kilka razy juz poronila, zawsze w stadium poczatkowym ciazy i teraz niedawno okazalo sie, ze ma bolerioze, chlamydie i jeszcze nie wiadomo jakie inne dziadostwo, a testy tego w ogole nie wykazaly Tak teraz mi sie z tymi uplawami nasunelo
Muma, bedziemy swietowac 2 dni przedi 2 po hahahaahhaha...caly tydzien! Alegria!!
A ty w zeszlym roku przed porodem to przypadkiem nie mialas eMa w delegacji?? tak mi cos dzwoni, tylko nie wiem, w ktorym kosciele
Muma, bedziemy swietowac 2 dni przedi 2 po hahahaahhaha...caly tydzien! Alegria!!
A ty w zeszlym roku przed porodem to przypadkiem nie mialas eMa w delegacji?? tak mi cos dzwoni, tylko nie wiem, w ktorym kosciele
Muma
Nie, nie to nie w moim U mnie wszyscy byli na warcie a cięcie przecież ostatecznie zaplanowane
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no to Gatto impreza cały tydzień,przepraszam ja jakaś gapa dzisiaj :-( miałam na chlamydię jakieś 3 lata temu jak do ivf podchodziliśmy a teraz długo nic Muma niby 15 dc dzisiaj ale to nie owulacyjny ból bo go mam od początku @ i nie przestaje a wręcz odwrotnie nasilił mi się przez weekend (a usg nie wskazywało na dominującego pęchola ) no nic dzisiaj zażyję może jakąś tabletkę i do czwartku dam radę
Muma
Gatto -no to ja !!! Już błagałam żeby mnie rozciął a ten czekał i czekał, no ale jakoś doczekałam
zuzank a @ miałaś normalną ?? bo może to tylko takie plamienie było a nie @ ?? Kiedyś się przecież uda i dopiero będziesz zaskoczona &&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o żłobkujecie ?? :-)
zuzank a @ miałaś normalną ?? bo może to tylko takie plamienie było a nie @ ?? Kiedyś się przecież uda i dopiero będziesz zaskoczona &&&&&&&&&&&&&&&&
kok.o żłobkujecie ?? :-)
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto wizyta ginekologiczna ;-)
Muma była @ i to spora a tydzień temu miałam badanie w 9 dc i tylko pcos stwierdzili i mnóstwo badań zlecili od nowa ,nie wiem czy pisałam ale koncówka tygodnia nie była lekka i sama już nie wiem czy pisałam i komu
Muma była @ i to spora a tydzień temu miałam badanie w 9 dc i tylko pcos stwierdzili i mnóstwo badań zlecili od nowa ,nie wiem czy pisałam ale koncówka tygodnia nie była lekka i sama już nie wiem czy pisałam i komu
Ostatnia edycja:
reklama