reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto spełnienia marzeń kobietko

a My znowu na etapie szukania opieki nad dziadkiem :confused2::zawstydzona/y::-( jeszcze do tego wszystkiego od piątku nie gadam z M i strasznie boli mnie brzuch i mam dziwne upławy ,ręce mi opadają już !!!!!:angry:

reklama
Gatto no to Ci urządziłam dziś już urodziny :eek::tak: Ja też mam prasowanie i lenia też, nie lubię prasować :confused2:

Zuza -
już tu ustaliłysmy, że coś z eMami w weekend się działo dziwnego i powoli chłopaki dochodzą do siebie :tak: A w jakiej fazie cyklu jesteś ??? Bo wykresu to chyba nie uzupełniasz ?

tere fere -jeszcze nie wiem co ugotuję, myślę o zrazach zawijanych wołowych, zupie krem z pieczarek i tatarze z łososia (tzn w odwrotnej kolejności:rofl2:). Ale jeszcze nie wiem, miałaś przepisy podać. A tort zamówiony i przynajmniej to z głowy. Do zrazów kupiłabym w Wędlince jakieś dobre kopytka i może kapustę i surówki, nie mam sił wszystkiego robić. Na co dzień gotuję więcej, ciągle coś tam też dla teścia, właśnie ogarniam wielki gar fasolki po bretońsku.

Ja na kanapę z BRW też tyle czekałam ostatnio :tak:

Jutro o 18ej znów msza za Teściową, jedziemy wszyscy.

Zuzanko czy ty robilas jakies badania na obecnosc chlamydii?? bo kurcze, ja udzielam sie tez na watku "Odskocznia" i tam jest dziewczyna, co to kilka razy juz poronila, zawsze w stadium poczatkowym ciazy i teraz niedawno okazalo sie, ze ma bolerioze, chlamydie i jeszcze nie wiadomo jakie inne dziadostwo, a testy tego w ogole nie wykazaly:szok::szok::szok: Tak teraz mi sie z tymi uplawami nasunelo:zawstydzona/y:

Muma, bedziemy swietowac 2 dni przedi 2 po hahahaahhaha...caly tydzien! Alegria!! :-D:-D
A ty w zeszlym roku przed porodem to przypadkiem nie mialas eMa w delegacji?? tak mi cos dzwoni, tylko nie wiem, w ktorym kosciele:-D

Muma, bedziemy swietowac 2 dni przedi 2 po hahahaahhaha...caly tydzien! Alegria!! :-D:-D
A ty w zeszlym roku przed porodem to przypadkiem nie mialas eMa w delegacji?? tak mi cos dzwoni, tylko nie wiem, w ktorym kosciele:-D

Nie, nie to nie w moim :-D U mnie wszyscy byli na warcie a cięcie przecież ostatecznie zaplanowane :tak:

YYy to ktorej eM byl w delegacji?? niech sie przyznaje bez bicia!
Muma, ale pamietam, ze latalas do szpitala kilka razy i cie odsylali! to na pewno bylas ty! :-D

no to Gatto impreza cały tydzień,przepraszam ja jakaś gapa dzisiaj :zawstydzona/y::-( miałam na chlamydię jakieś 3 lata temu jak do ivf podchodziliśmy a teraz długo nic :no: Muma niby 15 dc dzisiaj ale to nie owulacyjny ból bo go mam od początku @ i nie przestaje a wręcz odwrotnie nasilił mi się przez weekend (a usg nie wskazywało na dominującego pęchola ) :no: no nic dzisiaj zażyję może jakąś tabletkę i do czwartku dam radę :wściekła/y:

Gatto -no to ja !!! Już błagałam żeby mnie rozciął a ten czekał i czekał, no ale jakoś doczekałam:-D

zuzank
a @ miałaś normalną ?? bo może to tylko takie plamienie było a nie @ ?? Kiedyś się przecież uda i dopiero będziesz zaskoczona :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&

kok.o żłobkujecie ?? :-)

Gatto wizyta ginekologiczna ;-)

Muma była @ i to spora a tydzień temu miałam badanie w 9 dc i tylko pcos stwierdzili :zawstydzona/y: i mnóstwo badań zlecili od nowa ,nie wiem czy pisałam ale koncówka tygodnia nie była lekka i sama już nie wiem czy pisałam i komu :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Zuza aaaaaa:-)

Kok.o wsiakla w tym zlobie!

A ja sie zapisalam do dentysty na odkamienianie paszczy na 8 listopada. Oj juz czuje ten bol!:baffled:

Do góry