reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

alex - z komórki czy nie z komórki no nie przyłożyłaś się kochana i już !! :-D:-D Podoba mi się, że TWój eM jest taki prawdomówny ;-)

WIecie, wczoraj to chyba eMy miały jakąś fazę bo mój też miał focha jakiegoś a dziś już jest spoko:tak: I nawet winko pijemy :-p

Olek już prawie zdrowy, gile rano i wieczorem ciągniemy, trochę kaszle ale już odzyskał full wigor :happy: Tylko śpi, odpukać pięknie, odsypia chyba tego wirusa..

Dziewczynki , miłego wieczoru Wam życzę , dziś godzinę dłuższą noc mamy :tak: Szkoda, że nasze GLuty o tym nie wiedzą, nie ?:-D

reklama
Muma moj glutek jakby czula! Poszla spac o 22!!
i na dodatek wg mnie ewidentnie czekala na pizze!! :tak: Zjadla 3 kawalki tego brzegu. Zwykle szukalam pod stolem resztek, a tym razem nic!!:szok::szok: zezarla wszystko nawet bez zebow:szok::szok:

Yyyy winko, tez bym sie napila, ale sama siedze i ogladam Italian's got talent. eM polazl do wyrka i juz chrapie.

Dzis zamowilismy tez sofe MIRIE - Divano pensato per gli spazi ridotti. : Poltronesofà kolor bialy. Dojdzie w grudniu!

Kok.o tez sobie musze zapisac ten przepis na migrene, bo kurka po ciazy mi sie porobilo i co jakis czas mam. Nawet jeszcze z tym nie bylam u lekarza:eek:

Alex super zdjecia!!!

Czesc dziewczynki. U mnie @ sie rozkrecila wiec zaczynam kolejny cykl. Imprezka super tylko migrena mnie meczyla. Dzis juz lepien chodz i tak musialam rano tablete wyknac. Pogoda ladna wiec pewnie gdzie zabierzemy smyka. Milej niedzieli zycze.

hejka!!!
ooo proszę! i jednak są pustki :-p
Dziewczyny, jak tam Wasze maluchy po zmianie czasu? bo u nas jakiś kosmos, mały funkcjonuje na stary czas, ja na nowy i średnio możemy się zgodzić:baffled: Padł o 19-stej nowego, więc ok... Ale pewnie wstanie na stary o 7,a to będzie 6-ta:eek: to już nie tak fajnie...Będę próbowała jakoś to poprzesuwać, ale czy jemu to będzie odpowiadało...no zobaczymy.

Gochson noo szkoda...Kolejny cykl, kolejna szansa....Trzymamy kciuki za staranka!!!!!!!! A który to Wasz cykl? chyba przeoczyłam...

Gatto widać, że Cristi wie co dobre!!! kto by pizzy nie lubiał;-)I co? ogarnęłaś chałupkę? aM ma się lepiej? czy lepiej nie mówić:-p

tere fere jak po imprezce? Goście dopisali? żarełko smakowało? noo i najważniejsze....kac męczy?;-)ahaa no i jak Tymek u babci?
Muma a co u Was?
Wiecie co...chyba coś nieteges z tymi eMami...mój też jakiś czepliwy:eek:cały weekned jakieś głupie teksty, podteksty, hasełka...Już mnie nerwa wzięła i pytam się o co mu chodzi. No to o nic....aaa weź się człowieku ogarnij!!!! aaa no i weekendowy tatuś, a najwięcej ma do powiedzenia!!!! ehhhh
Zmykam, chyba powoli do spania trzeba się szykować, bo pewnie wczesniej będzie pobudka:crazy:

Hej Katiuszka, ja jezdem, w lozku wprawdzie ale jezdem.
Gochson przykro mi, ale starajcie sie dalej, teraz jesienne wieczory sa taaakie dlugie;-)
Ja wstalam jak zwykle po 8mej, ale byla dopiero 7:25. Wiec ciuchotku myk z lozeczka i sluchalam sobie radiowej Trojki, pijac kawke a potem zajadajac ciasto z jablkami. Pogoda byla super, ale potem sie rozpadalo i nici ze spaceru. Ugotowalam rosol, dobry mi wyszedl, zrobilam te piersi z kurczaka z kapusta kwaszona. Wyszlo bardzo pycha i pikantne
Wlasnie, ni hu hu od tere & Co.
Fakt, niedziela jest dla rodzinki.

Terefere tak, zeszklilam cebulke do kapusty. Mozna tez dodac grzyby, pieczarki.
Katiuszka pisalas, ze ten moj bol zebow dziwny...Wiesz,te zeby od koronkami zostaly zeszlifowane i teraz sa takie wrazliwe pod ta koronka. To minie, u niektorych trwa sluzej u niektorych krocej. W kazdym razie stanu zapalnego nie mam, ale musze uwazac na zimne i cieple plyny czy pokarmy no i na plukanie zebow ciepla woda. Przezyje:tak:
Alem przytyla...widze to normalnie, musze sie teraz wziasc za spacery, bo zle bedzie ze mna. juz mam 0,5kg na +. To siedzenie i lezenie bez spalania kalorii przynioslo rezultat, ale kit z tym, bo najwazniejsze ze czuje sie o niebo lepiej i skurczy nie mam.

Ta, eMy i nic...cos ich tam pewnie gryzie, tylko nie chca nic powiedziec. Trzeba z nich kleszczami wyciagac jakies informacji czasem. Przejdzie mu na pewno.

Wczoraj sporo porobilismy w domu:eM naprawil piekarnik, przestawil regal z ksiazkami, bo teraz sie juz na starym miejscu zmiesci wspolnie z sofa, a ja posegregowalam ksiazki:dobre do kartonu, znajomi sprzedaja tu w biurze podrozy na przystanku miedzynarodowych przewozow aut., wiec na pewno wpadnie im pare groszy do skarbonki. Smialam sie, bo eM kazda ksiazke, ktora przeznaczylam do kontenera, sprawdzal i tak ok. 1/3 pozostala w domu:-D Ja nie lubie chomikowac i otaczac sie zbednymi "lapaczami kurzu" -wio do smietnika.Lubie za to kolekcjonowac inne juz rzeczy:-D
Jutro przyjedzie nasza nowa sofa pomiedzy 11:00 a 14:00. Niezly interwal czasowy maja, ale co zrobic, bede siedziec ny tylku i czekac na dostawe.
W piatek bylam na zakupach,ale bardziej dekoracyjnych, tzn. kupilam 3 poduchy na sofe plus 2 poduchy z pierza do sypialni dla mnie i dla eM. Juz mnie te takie male, "amerykanskie" znudzily, bo waskie toto, niby zdrowe, ale nie ma jak taka babcina poducha!
Musze sie tez w koncu wybrac do tej kliniki na badanie, mialo to byc 5 tygodni po IUI. Jakos nie chce mi sie znowu tam jezdzic, ale pewnie musze wczesniej czy pozniej.
Aha, badania tarczycy wypadly dobrze, od 4 list. mam znowu oddac krew aby lekarz mogl porownac wyniki i zobaczymy.
Alex super, ze wpadlas na watek. Maluchy sa bombowe!
Kochane, do jutra

Gatto nooo niech Ci będzie, że jesteś pierwsza....Ja już byłam, ale czytałam:-)
Ahaa i moje pranie już wyprane:-p
Matkooo jedyna....ale mamy huragan!!!!! modlę się w duchu, żeby mi satelity nie zerwało!!!!

A Julek powoli się przestawia. Dzisiaj pospaliśmy do 6:45,czyli na stary do 7:45!!!!:szok: całkiem nieźle:tak:
Zmykam na śniadanko i kawkę piernikową:-)
jeszcze tu zaglądnę!!!

Hej,

U mnie też pranie się pierze i mało tego, podłogi we wszystkich sypialniach umyte :-):tak: Trochę trzeba się ogarnąć przed tymi urodzinami Olka, zaraz okna będę jeszcze kończyć te co mi zostały. W weekend zajmowaliśmy się roślinkami bo przez ostatni miesiąc nic na działce nie robiliśmy. eM robił też naprawy w budzie Wolfa bo zawsze pajac kudłaty coś tam wygryzie z nudów;-)
OLek już zdrowy , tylko gluty schodzą rano i kaszle też rano, ale to już pikuś:-)
Co tam u Was po weekendzie ??

katiuszka - Ty się tam trzymaj, huragan ma być u Was !:szok::-) Może lepiej nie idź na spacer, co ??
No już doczytałam, że wieje...
Aaa miałam spytać, jesteś na diecie ?? Po tym co tam na fb zamieściłaś o kąpieli w barszczu :-D

Aleksis - co tam dziś na zachciankowe śniadanko ? :-)

tere fere, Gochson - opowiadać o imprezach !!!

Oczywiście Syn mój dziś wstał o 5.50 bo znów zegarka sobie nie przestawił:-p

CDN, lecę po kawkę:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Muma no wieje, wieje i to konkretnie!!! Nie wychodzę na spacer,bo się boję, że mogę tak skończyć:
Już powywalało wszystkie kosze przed domami. Niezły sajgon jest:baffled:
hehe Olek jeszcze nie zna się na zagarkach, to co się chłopakowi dziwisz!!!:-D
A co do diety....yyyy na razie mam w planach....ale już mam sny erotyczne z barszczem:-D:laugh2:
ohooo mama dzwoni...do później!!!

Do góry