reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czeeee

tere fere Ani@k tez lubi czernine (czy jak to sie pisze...);-):-D:-D mysle, ze chciałaby przepis;-):-D
Ani@k!!!! hop hooooooooooooooooooooooooop!! :-) jak tam zyjecie?:happy:
Kok.o czytając Twój wpis akurat byłam po nakarmienu Patryka.. przysypiał właśnie.. a ja się od śmiechu powstrzymać nie mogłam.. nie rób mi więcej czegoś takiego!!! ja się bardzo staram być cicho jak Dziecko śpi

a poza tym cycujemy, śpimy, spacerujemy.. zdarzy mi się ugotować raz na jakiś czas obiad.. nie narzekam..
W niedzielę byliśmy u teściów na obiedzie, zjadłam danie przygotowane specjalnie dla mnie i tak mnie po tym zmuliło że i Patryk chyba to odczuł.. czy ja mówiłam że rzadko kupy robił??? no właśnie od niedzieli zawartośc pampersów się znacznie zmieniła.. zaczęłam nawet szukać informacji jaka to kupa jest przy biegunce u dzieci karmionych piersią.. nie za wiele znalazłam ale biegunki chyba nie mamy.. <i tu autorka wypowiedzi opisała jaka kupa występuje w pampersie po czym skasowała opis ze względu na porę gdzie ewentualni 'czytacze' mogą jeść kolację>

Aleksis a czy Ty nie możesz po prostu leżeć??? dawaj znać po jutrzejszym usg co i jak!!!!!!!!!!!
Muma ta lampa to nie tylko szczyt marzeń Kok.o.. ja też o takiej marzę.. marzyłam.. bo w mojej klitce to se tylko zdjęcie takiej lampy mogę powiesić.. zdrówka dla Olusia ;***
Tere obkup się znowu!!!!!!!! udanych zakupów!!!
Gatto u mnie też tak ciepło.. ale wieje więc ubieram też kurtkę..
Zuza wpadaj na dłużej i częściej!!!
a Caterina gdzie??? halllo???
Gochson ja też zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywny test..
Katiuszka hehe mój post teraz też jest troszkę dłuższy chyba, nie??? ale Ciebie nie pobiję.. jesteś Mistrzynią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buziaki dla Julusia (w te jego oczyska też) :***

reklama
hej!
wpadam na moment, bo padnięta jestem na maksa!!! Julek dopiero zasnął:szok: teraz ma dwie drzemki w ciągu dnia i próbuję tak zrobić, żeby ostatnia nie była późno, bopotem długo wariuje. No i dziś udało się elegancko, ostatnie kimanko od 15-stej do 16-ej:tak: Matka uradowana, że Dzieć szybko się wyloguje...a Dzieć ma gdzieś i bawił się w najlepsze:szok:Mało powiedziane, że się bawił!!! istny diabeł w niego wstapił:szok::-) tak szalał, piszczał, wygłupiał się jak jeszcze nigdy w jego prawie 9 miesięcznym życiu:-p No ale przyszedł i na niego kres wytrzymałości i padł...aż jestem ciekawa czy wstanie o normalnej dla siebie porze czyli około 7 rano czy pośpimy dłużej.
Zmykam dziewczynki. Zdrówka dla wszystkich małych kuracjuszy i spokojnej nocki dla ich mamusiek!!!
Całej reszcie również kolorowych snów i "widzimy" się jutro rano na kawce:tak:

Ani@k dobra jesteś z tymi kupami. Hehe. Chyba lepsza niz ja i katiuszka. He he.
Nic nie kupilam,bo zle eMa zrozumialam. Chciał zrobic zakupy na sobote,a nie ciuchowe. He he.

Aleksis a czy Ty nie możesz po prostu leżeć??? dawaj znać po jutrzejszym usg co i jak!!!!!!!!!!!
He he Ani@k chcialas napisac: a czy Ty nie mozesz po prostu siedziec na dupie???:-D Dam znac dam jak wroce bo z tel to sie nie da.
Fajnie, ze macie swoj dobry rytm z Patrykiem i uda Ci sie czasem wpasc na BB. Buzka

HEj,

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak: Czekamy z niecierpliwością na relację :tak:

Gochson &&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas poprawa, noc przespana, gorączki brak :-) Został kaszel i trochę gilosa - będzie dobrze !:tak:
Wrócę jak się trochę ogarniemy bo Oli jeszcze w piżamce się bawi a ja zeszłam na dół trochę posprzątać bo wczoraj nie miałam już siły wieczorem..

Buziaki !!
CDN

Witam sie ja z kawka i brioss:tak: Kawka dopiero teraz mimo, ze juz przed 8 bylysmy na nogach...ale mloda taka marudna, ze postanowilam napisac teraz bo potem kto wie, kiedy bede mogla.
o Prosze ryczy..to sie opisalam.

Muma ciesze, sie ze przechodzi:tak:

Gatto nie wiem jak u Ciebie ale tutaj jest smętna pogoda dzisiaj , tylko usiąść i płakać albo najlepiej spać..

Na poprawę humoru https://www.facebook.com/****owaPaniDomu?fref=ts , mnie po prostu rozwalił kopiec kreta, torcik na roczek i takie tam , poza tym to miła odmiana od bycia Perfekcyjną :tak:

tere fere - to Wy nie ustaliliście czy to zakupy ciuchowe czy żarcie ?:-) A to się zdziwiłaś ;-) Ja właśnie zaraz muszę Almę zamówić do domku z żarciem bo nie będę już ciągąć w tym tygodniu Olego po sklepach.

katiuszka -
chyba jednak pospałaś dłużej :tak: Ale nie ma się co dziwić , że jak Julek miał dwie drzemki to potem skakał jak szalony :-)

Ani@k -a co Ty tak rzadko tu wpadasz ?? Wszystko OK a Ty sobie przerwy robisz nieuzasadnione ???:angry::-) Proszę się tu naprawić ładnie:tak:

kok.o też tak wpadam na allegro :-D Ale dobrze, że jest to allegro, dzisiaj np muszę ciepłe rajty dla Babci kupić bo gdzieś pochowała i nikt nie może znaleźć..

Szyszka ja myślę , że czas uaktualnić fotę !

Ostatnia edycja:
reklama
helloooo
Jestem i ja, ale wpadłam się przywitać, zobaczyć co u małych chorowitków i lecę jakieś śniadnko zrobić.
Młody wstał o normalnej porze czyli o 7-ej:crazy: Myślałam, że pośpi trochę dłużej jak tak szalał do późna...no ale się przeliczyłam:baffled: Ale w nocy spał jak zabity:tak::-) teraz coś kwęka w łóżeczku...Jakby dziś miał taki humor jak wczoraj to będzie super!!! bo naprawdę był przegrzeczny, byliśmy w bankach pozałatwiać różne sprawy, potem na długim spacerku, pospał ładnie, bawił się...nooo jak nie on...
Aleksis ogromne kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&& niech serducho będzie jak dzwon!!!!! a Ty weź zapas chusteczek:tak:
Muma ufff to dobrze, że już Oluś nie gorączkuje:tak: Kaszelek i gile to pewnie trochę jeszcze go pomęczą...ale dobrze, że śpi już w nocy, bo to i on umęczony i Wy przy nim to samo. Zdrówka mały Glutku!!!!:tak:
Ani@k hehe nooo temat kupy tematem nr.1:-D fajnie, że masz już jakiś harmonogram dnia i powoli wszystko się normuje. Buziaki dla małego Patrysia:-)
Gatto dawaj do mnie! zamkniemy małe wyjce w łóżeczku a same kawkę będziemy siorbać

Jednym okiem oglądam DDTvn...gadają o tycm wczorajszym chrzcie młodego księcia. Miał siedmioro rodziców chrzestnych:szok::eek: ale fajny bobas..taka kluska książęca:-D Nooo ale że program prowadzi durna Pieńkowska tozaraz zmieniam program:crazy: NIE CIERPIĘ TEJ BABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to by było na tyle, idę na śniadanie i kawkę!
do później!

Do góry