reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka ja też oglądam i też jej nie cierpię !!! Głupia wysuszona mądralińska :-D A jak jeździ po tym bidnym współprowadzącym ... Ale co oglądać, na dwójce Pytanie na śniadanie już nie jest takie ciekawe.

A propos grzeczności bliźniaków to Olek ostatnio u lekarza zgrywał normalnie słodkiego dzidziusia , chyba przez gorączkę , myślałam , ze spadnę z nim z tego stołka kręconego :-D

reklama
czesc
wpadam na chwilke, póki Młoda nie zorientowała sie,ze przy kompie siedze;-):-D
Muma ciesze sie,ze Olemu lepiej:tak:
Ani@k hyhy, osczedziłas nam barwnego opisu jajecznicy w pieluchach:-D chwali sie!:tak::-D:-D
katiuszka Młoda też wieczorem lata jakby jej pieprzu pod ogon nasypali:eek: przed spaniem, tak z godzinke, ma najwiecej energii i nie usiedzi minuty na zadku... a potem pada, w kąpieli juz trze oczy;-) Tez nie cierpie Pienkowskiej, głupia jest po prostu.... ogladam ddtvn jak prowadzi Welman&Prokop:tak:
dobra, ide zabawić Bąka bo mi jęczy pod krzesłem i wspina sie po nodze... heh..
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy niecierpliwie na relacje:tak:

zaraz kawke drugą bede robiła to zapraszam do siorbania:-)

Ostatnia edycja:
Aleksis powodzenia na wizycie, czekam na relację.

Zdrówka dla wszystkich maluszków i dla duzych też

Ja już w pracy, po kawce. @ jeszcze nie ma, ale czuję normalnie takie napięcie, że szok. Staram się za dużo nie myśleć, bo moja głowa już doszukuje się objawów :)

kok.o a jak Ewunia się czuje? gile dalej wiszą? nie chodzicie do żłobka, nie?

Mój też jakiś dziwny ma nosek...niby nie ma kataru, nic mu nie cieknie, ale czasem słyszę jakby coś w środku mu charczało...no wiecie, jakby miał lekko przytkany. Ale jak czyszczę ta "połykaczką gilów";-)to nic za bardzo nie schodzi:baffled:
Muma no patrz! a to wredoty małe:-D w domu istne diabełki, a na pokaz aniołki dosłownie:-)

No właśnie, a propos Pieńkowskiej...z kim się nie zgadam, nikt tej baby nie lubi, na róznych forach to samo, komentarze pod artykułami o niej -wszędzie to samo. Widzowie nie chcą jej oglądać, beznadziejnie prowadzi ten program, nie umie się fajnei dogadać z współprowadzącym...ogromna róznica między ich programami a Welman i Prokopa. A mimo wszystko dalej ją tam trzymają:baffled: nie wiem...może ona już se kupiła cały Tvn?:eek: i przychodzi tam dla relaksu....:-p

2013-10-19 15.39.13.jpgMuma mówisz i masz... za dużo brzuszka nie widać bo tak stanęłam:eek:, foto z 19/10

Załączniki

• 2013-10-19 15.39.13.jpg
    2013-10-19 15.39.13.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 30
Gochson taka adrenalinka jest fajna :tak: a później to już sama radość :tak:
Szyszka a to już sobie wybrałaś położną??? będziesz ją mieć na 100% przy porodzie??? bo wiesz rzeczywistość może się okazać całkiem inna..

lece bo muszę..

edit: sorki Szyszka doczytałam ale Patryk krzyczy.. nie wiem jakim cudem myślałam że wybrałaś już położną.. ehhh

szyszka tu nic nie widać !! Strzel sobie sama i wrzucaj na fb ;-):tak:

katiuszka - no pewnie dla relaksu Jolka pracuje, ona ma przecież jakiegoś męża milionera. Pewnie coś w tym jest :tak:

reklama
Muma z reki to mnie obiektyw nie złapie :-D:-D:-D postaram sie cos zapodać:tak:
Poznałam wszystkie położne, bo mamy z nimi zajęcia w szkole rodzenia...wydaja sie OK!
katiuszka uwielbiam Cie , hahaha te Twoje teksty, aaaaa najprzystojniejszy lekarz bedzie mnie za rękę trzymał:-)
Wiem ze to mogło zabrzmieć nieprawdopodobnie, ale z reguły moje wrażenia się sprawdzają, szpital państwowy nowy, na prywatny mnie stać :-D
Zapisaliśmy się tez na poród rodzinny, wiec będziemy jedni z pierwszych w kolejce, wiec jestem spokojna...

Dziewczyny zastanawiałyście się nad tematem pobrania podczas porodu krwi pępowinowej?
Któraś z Was to zrealizowała?

Do góry