Witam Was Kochane, zyje i mam sie dobrze. zoladek troche boli , gorzej z cholernymi zebami, w nocy znow musialam wziasc paracetamol.
Alex oj kobito, dopadlo tez Ciebie. Zdrowka zycze!
Pieknaszyszunia gratulacje! Dasz rade, eM bedzie z Toba
Terefere ciesze sie,. ze Twoj maly plywak nurek juz zdrowiutki i ma apetyt. Dzis babcia przychodzi? Milej pracy
Katiuszka no to kawal chlopa z Julka jest. E tam, tymi kg sie nie przejmuj, zleca jak zaczniesz latac za Julkiem. Mozna dostac w tym Waszym Londku tez takie pomidory ale bio? Moj eM nakupil ostatnio w Aldi mrozonki bio, pewnie pozniej tez bede kupowac.
Wlasnie, eM sie nie zna na usypianiu Julka...Ah te chlopy oni zawsze cos. Pamietam jak brat malej w upal dal do wypicia cala butelke herbatki z kopru, to go tak potem obesrala ze az mu po nogach pocieklo!
Gatto wlasnie co to za sprawunki? Do fitness clubu zaczynasz chodzic ale sie nie chcesz przyznac, czy cus?
Wybraliscie te sofe?
Kok.o pracuje chyba w nocy, a potem z Ewa w dzien dosypia...e raczej pichci pysznosci
Goschson a jak, niech maly tez ojca troche pogania i matce da odpoczac
Muma super z tym torcikiem dla Olusia. Ty masz dosyc i tak juz na glowie. Jak babcia?
Wlasnie z tym piekarnikem to tak: moj rozebral piekarnik i okazalo sie, ze dolna grzalka nie grzeje, bo byla przepalona.
Wiec wyszukalam w necie jaki numer czesci wg modelu pieca i zamowilam. Mam nadzieje, ze to zda egzamin. Ta grzalka w PL kosztuje 36-50 PL, w DE 28 eur, ale przeciez nie bede mamie glowy zawracac przesylkami.
Moze i w Twoim piekarniku poszla taka grzalka? niech eM luknie, bo szkoda kasy na nowy piec.
Katiuszka Twoj piekarnik tez nie teges?
Ani@k ok?
Zuzanka zapracowana jest
Dzis chcialam pojechac na badanie krwi, ale wzielam tabletke, a nie powinnam, wiec pojade jutro
Wczoraj polazilam po 2 sklepach, ale w takim istnie slimaczym tempie, odpoczywajac na kanapach rogowych, ktore mi sie w miare podobaly. Wyprobowalam kanapy marki Ewald Schilling, dobra solidna firma, i oczywisice porownalam potem ceny w internecie. Chcialam wyprobowac z bliska i sprawdzic, czy rzeczywiscie te ich produkty sa wysokiej jakosci. Facet zrobil mi oferte na kanape, obicie materialem Chenille, szerokosc 265+55 cm z funkcja do spania za 3100€! O matko, w domu sie okazalo, ze i tak by byla za duza.
Wybralam w internetowym sklepie meblowym 5 roznych tej marki, no i zdecydowalismy sie na sofe z grubej,wytrzymalej skory.
Cos w ten desen, tej kanapy juz nie ma w ich ofercie, wiec linka nie moge podac,w kazdym razie w stylu jak ta,tylko ma inne "nogi" plus ta moja sofa rogowa jest mniejsza, ale tez z otomana po lewej stronie
Ewald Schillig Eckgarnitur FLEX PLUS in L140 mammut | Eckgarnituren | Ewald Schillig | SitzDesign
ten kolor znowu tu inaczej wyglada, jest jasniejszy no i cena byla nizsza.
Mam nadzieje, ze nie zrobilam glupstwa