hej!!!
ooo się sentymentalnie i wzruszająco zrobiło
Muma ***
Ani@k masz rację, dobrze nam się tu gada to i tyle czasu już tu jesteśmy
wcześniej, będąc jeszcze w ciaży,zastanawiałam się jak to będzie jak już dzieciaczki będą...czy wykruszy nam się ten wątek...ale gdzie tam!!!! z czego się bardzo cieszę
:-) Ucałuj swojego Księcia małego:-)
Aleksis dziewczyny już Ci wszystko napisały...Ty zresztą też...teraz Fasol najważniejszy, musi się dobrze zadomowić, w spokoju, bez nerwów, biegniny, zmęczenia...potem już będzie lepiej. Ale póki co...leżymy Kochana i leżymy, ok? noo ale Ty mądra i grzeczna dziewczynka jesteś, to nie będziesz sprawiać problemów;-)bo jak tylko się dowiemy, że coś kombinujesz, jak zrobimy nalot na Deutschland...ojjj to będzie prawdziwy zlot czarownic
a własnie...z
uzanka nooo wiesz co?!!!! Kobitko, Ty wiesz więcej na temat dzieci ode mnie!!!!
proszę się tu udzielać i doradzać
:-)
Coś mi się wydaje, że koleżanki mi odpuściły i nie odprawiają już modłów, żeby mi dziecko nie spało i było niegrzeczne;-)
a tak nawiasem mówiąc (pisząc) która to taka złośliwa była, heee?;-) no w kazdym razie...dziecko mi się odmieniło...oby nie na chwilę!!!! wczoraj postał 2 godziny, potem 45 min. O 19 już był w łóżku, o 3 obudził się głodny jak wilk, wytrabił flachę i poszedł dalej spać tak gdzieś do 6. Wziełam go do siebie, pobawił się sam z 20 min i padł
pospaliśmy do 7:30:-) tak by mogło być....
Aaa a ja dziś mam wolny wieczór..eM idzie na Wembley stadion na mecz Polska-Anglia...wiem, wiem...teraz to już mecz o pietruszkę...ale mają bilety od dawna, no to idą. Tak więc zapraszam na pogaduszki na fb
Kurka...mama midzwoni wejdź na skypa...siedzę i czekam, a jej nie ma
Idę sobie kawkę zrobić. Zapraszam do wspólnego siorbania
tere fere jak Timuś???? jak Wam nocka minęła? nie zwraca już mleczka?