reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczyny, ja tym razem na chwilę, bo mi młody spiernicza po pokoju i się rozbija o wszystko:szok:
Aleksis przede wszystkim leż!!!!!!! i zadzwoń do jakiegoś lekarza jak masz jego numer prywatny. Na początku czasem tak jest, ale lepiej to sprawdzić. No ale na początek leżenie. Tabletki bierzesz, więc chyba nic innego się nie da póki co zrobić. Ahaaa i pozytywne myślenie właćzyć!!!!
Jezuuu młody urzęduje prze przedłużaczu:szok:
wpadnę później!!!

reklama
Aleksis musisz pamiętać o lekach :angry: leż maleńka to tylko jakaś głupia mała plamka i jutro już jej nie będzie :tak:

tere nic byś nie znalazła po moich porządkach bo ja przy okazji przekładam ,przesuwam i zmieniam miejsce pobytu przeróżnych rzeczy ;-):-D

Hej Dziewczynki wieczorkiem ,

Aleksis pojechała do szpitala po rozmowie z lekarzem, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno będzie dobrze !!!!!

tere fere - to nie zalewajka, nie grzybki, przyzwyczajaj się niestety, masz dziecko z grypą jelitową i już Cię zaraził:-( DOba, dwie i będzie dobrze, starzy biorą Nifuroksazyd (teraz chyba bez recepty), piją colę i jest luzik. Uwierz bo z Julką przerabiałam to 127 razy i 123 myślałam, że coś mi zaszkodziło...
Zdrówka !!!

katiuszka -
Oli śpi w ciepłym polarowym pajacu, pod spodem ma jeszcze bodziak z krótkim rękawkiem i przykryty taką cienką lekką kołderką tak pro forma bo za chwilę już kołdra w kulę zwinięta leży gdzieś w nogach ;-)

Mam nadzieję, że się nasza Aleksis nie stresuje za bardzo ...:hmm:

zuza ja ma tak samo. Do tego jeszcze wszystko wyrzucam, a potem szukam, bo przecież było.

Bobuch lepiej jakby. Skacze i skacze, rozrabia, śmieje się, wygłupia, spać nie poszedł jeszcze. Mam nadzieje, że wraca do siebie. Ja za to znowu jakoś dziwnie. Bobruje mnie w żołądku. Wypiłam parę łyków herbaty i chyba to nie był dobry pomysł.

Aleksis napisz co tam? Kurczę misia pysia kochana. Ściskaj nogi mocno. Będzie ok.

Gatto
ej a Cristi wymemlała kanapeczkę, a grudki w zupce jej przeszkadzają? Jak to jest? Sony urodziła Pawełka.

koko
biegasz trochę?

Muma wiesz że o tym też myślałam. Ale po takim czasie? I on nie ma takich objawów. Bo nie wymiotje wszystkim i nie ma biegunki, a ja umierałam. On gdyby nie to że chluśnie ze dwa razy po mleku, to okaz zdrowia. No i myślisz, że to nadal to?
Idę na fejsa luknąć co się dzieje...
Muma
a teraz on tak śpi w tych ciuchach? Nie jest mu ciepło? Chociaż Ty mieszkasz w domu, a ja w bloku, to mam pewnie cieplej. Mój w pajacu i tą pieluchą przykryty, ale pielucha jak kołderka skopana zaraz gdzieś daleko.

Ostatnia edycja:
tere fere -to na pewno TO. Czasem u nas np. Julka miała wymioty, eM dolne rewelacje a mnie żołądek bolał tak , że mnie skręcało. Cały żłobek pierwszy rok w kółko nas to męczyło, dlatego Olka zaszczepiłam na te rota , zobaczymy co to pomoże;-)
Olek tak śpi, nie jest zgrzany, ma w sypialni 21 stopni. Ale on śpi nie przykryty, myślę, że tak jest OK.

zuza - to co to za goście, że takie porządki ?? :-p I co tam pichcisz, pochwal się !

Aaaa moja Mama dzwoniła dziś znowu, 15 minut rozmawiałyśmy, Wiecie, gdyby nie to , że ja amnezji nie mam to rozmowa była jak 'sprzed' tego wszystkiego... Pytała co ma kupić Olkowi na roczek, że widziala tyle zabawek to może coś innego . Macie jakieś pomysły ??

No czekamy na sygnał od Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Aleksis mocno &&&&&&&&&&&&&&&& pamiętaj,że jesteśmy z Tobą i "Ten na górze" też :************

mam nadzieję,że będzie dobrze biedna Aleksis się zestresuje tylko (nie potrzebnie pewnie)

Muma moja kuzynka z Norwegii przylatuje z mężem i dziećmi ,a do jedzenia zamierzam zrobić zapiekankę z brokuły i łososiem w sosie beszamelowym i sałatkę gyrosową z pomidorami z puszki i migdałami ;-)

tere mój M powiedział mi kiedyś,żebym zostawiała karteczki kolorowe w szufladach lub szafkach gdzie dana rzecz obecnie się znajduje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Muma może i tak zasugeruje lekarzowi. My szczepiliśmy na rota, ale to nie gwarantuje, tylko ewentualnie łagodzi, no i może dlatego tylko tak słabo wymiotuje. Hmmm...
Jak Olek nie jest zgrzany to oki. No my też mamy 21st, ale ciągle czytam, że to dużo. Kiedy nie było bobucha na świecie mieliśmy zawsze 19-20. Ale teraz byłoby mi zimno tak się przyzwyczaiłam. No ale Timi jak go przykrywam to jest upocony znowu, dlatego nie wiem co dalej. W samym pajacu całą zimę? Ale znowu skoro w domu będzie 21st cały czas to w sumie w czym to przeszkadza. Nie zmarznie przecież.

A Twoja mama pewnie troszkę chce wybaczenia i na pewno chce się zmienić. Fajnie jeśli da radę. Ułatwij jej to i dzwoń do niej kiedy tylko najdzie Cię ochota. Zakochana jest we wnusiu to postawi ją do pionu myślę.

zuzanka kurna moje karteczki były by podpisane... w śmietniku, w śmietniku, w śmietniku...hihihihi

Do góry